Πρόβλημα με γείτονες

Kostis85

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Σημερα στο διαμερισμα στο οποιο μενει η κοπελια μου με τον γατουλη μας ,χτυπαει ξαφνικα η πορτα και με μεγαλη εκπληξη βλεπω τον γειτονα μας με τον οποιο οι μονη κουβεντα που εχουμε ειναι το σσσ που μας κανει λογο διαταραξης της ωρας κοινης ησυχιας.Λοιπον με υφος 1000 καρδιναλιων το γειτονακι προετρεψε την κοπελια να μην αφηνει τον γατο να βγαινει εξω στο μπαλκονι (που ειναι τεραστιο)επειδη η γυναικα του προσφατα γεννησε και φοβουνται για τριχες κτλ.Αυτοι μενουν ακριβως διπλα μας.Επειδη το θεμα οσο να ναι ειναι λιγο ευαισθητο δεν ξερω τι να του απαντησω,γιατι να τον κλεινω μεσα μονο δεν υπαρχει περιπτωση.Καμμια ιδεα? Δωρα στηριζομαι πανω σου:lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα,απο οτι γνωριζω βαση νομου δεν εχεις προβλημα απο τη στιγμη που το γατακι σας ειναι εμβολιασμενο ..καλο θα ηταν ομως να μην του πας κοντρα γιατι απο οτι καταλαβενω πρεπει να ναι κολημενος..και σιγουρα δεν θες να σου δημιουργει συνεχεια προβληματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι άλλο θα ακουσω;:down::down:Ας μην βγαίνει η γυναίκα του στο μπαλκόνι τότε,όλο και καμιά γατούλα θα περνάει από εκεί κοντά και μπορεί να της έρθει καμιά τρίχα...έλεος

Τι άλλο θα ακουσω;:down::down:Ας μην βγαίνει η γυναίκα του στο μπαλκόνι τότε,όλο και καμιά γατούλα θα περνάει από εκεί κοντά και μπορεί να της έρθει καμιά τρίχα...έλεος
Δυστυχως η βλακεια και η αμαθεια ειναι οτι χειροτερο...και μαλλον τα εχει και τα 2 ...με την ιδια λογικη να μην καθεται σε παγκακια του παρκου γιατι καθοντε γατουλες..παντως πυστευω οτι αν εχεις 1000% δικιο δεν πρεπει να του πας κοντρα προσπαθησε να του δωσεις να καταλαβει ...γιατι αν ειναι κακος μπορει να ριξει και φωλα και να μην το καταλαβεις..

μισο λεπτο ρε παιδια γιατι θα τρελαθω. το μπαλκονι ειναι κοινο κ στους 2 σας? γιατι αν δεν ειναι, και ο καθενας εχει το δικο του, θα σου απαγορεψει να βγαζεις το γατο σου στο μπλακονι? θα τρελαθουμε εντελως? το μπαλκονι ΣΟΥ, ειναι δικος σου χωρος κ δε μπορει κανενας να σου πει τι θα κανεις. στην τελικη οσες τριχες θα φαει απο το δικο σου γατο, αλλες τοσες τρωει τοσα χρονια απο τις αδεσποτες που ιπτανται γενικα στον αερα. απλα δεν το ξερει. θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται........ :down::down::down:

Το δίκιο είναι προφανώς με το μέρος σας -ούτε οι τρίχες του γατιού είναι επικίνδυνες για την εγκυμονούσα, ούτε βέβαια μπορεί να σας απαγορεύσει να βγάζετε το δικό σας ζώο στο δικό σας μπαλκόνι. Δυστυχώς όμως, αν ξεκινήσετε κόντρα ούτε άκρη θα βγάλετε και στο τέλος θα την πληρώσει και το γατάκι, που δε φταίει σε τίποτα.
Επειδή οι φοβίες για τις γάτες και την εγκυμοσύνη βασίζονται συνήθως στην άγνοια, θα πρότεινα να τυπώσεις αυτό εδώ, να του το δώσεις και να συζητήσετε ήρεμα σχετικά με το θέμα, έτσι ώστε να καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ούτε για τη γυναίκα του, ούτε για το μωρό τους.
(Ε, και λίγος σεβασμός στις ώρες κοινής ησυχίας από μέρους σας δεν θα έβλαπτε :rolleyes:)

Κωστα,παρε κι εσυ υφος δεκα καρδιναλιων και πες του να μη βγαζει τη γυναικα του στο μπαλκονι γιατι ειστε αλλεργικοι στις λεχωνες!:lol:
Χωρις πλακα,αν δεν ειναι κοινο το μπαλκονι,δε μπορει να σου κανει κατι νομικα νομιζω.Απο εκει και περα,φανταζομαι δε θα ηθελες να δημιουργησεις προστριβες,οποτε τυπωσε το αρθρο που σου ειπε η Αλικη,εξηγησε του ευγενικα οτι δεν υπαρχει προβλημα,και αν δεν καταλαβει και τοτε,τοτε απλα ασε τον να λεει.Απλα να βγαζετε τον γατουλη μονο με επιβλεψη στο μπαλκονι,γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορει να φτασει το μυαλο μερικων αρρωστημενων.

Ευχαριστω για τις ιδεες σας...Αρχικα να ξαναπω οτι τα μπαλκονια μας ειναι διπλα διπλα και χωριζονται απο το κλασικα διαχωριστικο που εχουν ολα τα μπαλκονια στις πολυκατοικιες,την περιφραξη που εχω βαλει και τα λουλουδια του ,μεσα απο τα οποια ξεπροβαλουν τα συμπαθεστατα μυρμηγκακια που βολταρουν αμεριμνα πολλες φορες και στο εσωτερικο του δικου μας διαμερισματος( για τα οποια δεν του εχω πει λεξη) Τεσπα θα του κανω μια κουβεντα αν και σιγα μην καταλαβει τιποτα...παντος με την λογικη του θα τον προτρεψω να βαλει ηχομονωση γιατι ενα κλαμμα να ακουσω θα φερω το 100:lol:.

θα τον προτρεψω να βαλει ηχομονωση γιατι ενα κλαμμα να ακουσω θα φερω το 100:lol:.

:up::up::up::up::up:

Αγαπητε ΚΩΣΤΑ δεν χρειαζετε να του τυποσης τιποτα. σιγα μην απολογηθεις στον καφρο τι θα κανεις εσυ η και η κοπελα σου στο σπιτι σας . αν θελει να μην βγενει αυτος και η σκρφοφα του στο μπαλκονι, η αν βγενει να φωραει μασκα και σερβιετες να μην κοληση τιποτα οπως εκεινος φωβατε.χεστον και μην φωβαστε καθολου. τι θα σου κανει? σιγα μην καλεσει και το 001για να ερθει το 100 με την οπισθεν.μηπος θα σου ριξη φολα? δεν θα κανει απολητος τιποτα γιατι ειναι θρασηδηλος και χερχελες.σιγα μην τον βαλεις και τσολια στα αυτα σου τωρα. συγνωμη για τα νευρα μου αλλα εχω βαρεθει και συχαθει τις μα....ς του καθενος ασχετου. και το κοριτσι σου αν δει οτι το μωρο τους κλαιει τα βραδια να κανει και εκηνη παρατηριση. ΚΩΣΤΑ μην φοβαστε και μην κολατε πουθενα λεβεντι μου.

Εμένα με πρόλαβε η aretha! :up:
"Για κολλημένους" ανθρώπους θεωρώ τη συμπεριφορά του αρκετά ήπια... Έφερε μια καινούρια ζωή στον κόσμο και θέλει να την προφυλάξει. Η άγνοιά του δυστυχώς, τον έκανε μάλλον υπερβολικό.

Απλά χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την αξιοπιστία του MyCat, μαζί με το άρθρο που πρότεινε η aretha, δώσε του εκτυπωμένο κι ένα από ιστοσελίδα με ιατρικά θέματα. Το iatronet, για παράδειγμα, που θεωρείται από πολλούς αξιόπιστους, έχει άρθρο για το τοξόπλασμα που λέει ακριβώς αυτά... που ξέρουμε! Μία εκτύπωση μαζί με ευχητήρια κάρτα ίσως για το νέο μέλος της οικογένειας... δεν μπορεί να μην τον συγκινήσει!
:)

Εμένα με πρόλαβε η aretha! :up:
"Για κολλημένους" ανθρώπους θεωρώ τη συμπεριφορά του αρκετά ήπια... Έφερε μια καινούρια ζωή στον κόσμο και θέλει να την προφυλάξει. Η άγνοιά του δυστυχώς, τον έκανε μάλλον υπερβολικό.

Απλά χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την αξιοπιστία του MyCat, μαζί με το άρθρο που πρότεινε η aretha, δώσε του εκτυπωμένο κι ένα από ιστοσελίδα με ιατρικά θέματα. Το iatronet, για παράδειγμα, που θεωρείται από πολλούς αξιόπιστους, έχει άρθρο για το τοξόπλασμα που λέει ακριβώς αυτά... που ξέρουμε! Μία εκτύπωση μαζί με ευχητήρια κάρτα ίσως για το νέο μέλος της οικογένειας... δεν μπορεί να μην τον συγκινήσει!
:)
Συμφωνω !!! γιατι το να φτασεις κατα τη γνωμη μου στα ακρα δεν θα βγει τπτ καλο..

Εγω ειμαι λιγο πιο επιφυλακτικη!:redface:Δεν ξερεις που μπορει να φτασει ο καθενας,ειτε απο την αγνοια του,ειτε απο το κολλημα που βαραει.Κανε μια ηρεμη συζητηση,χωρις να τον εναντιωσεις,να δεις και αυτος τι αποψεις εχει και τι φοβους σχετικα με τα ζωα και το μωρο.Εν αναγκη,δωστου τυπωμενα τα αρθρα που σου προτειναν τα κοριτσια.Αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη,παρε και στηριξε καλαμωτες,που να πιανουν απο πανω μεχρι κατω:)Ετσι θα εισαι σιγουρος οτι το γατακια σου δεν θα παει διπλα,αλλα και οτι δεν μπορει να του πεταξει και τιποτα!Και στην τελικη ειναι καλυτερα να μην βλεπει το μπαλκονι σας,γιατι ακομα και μια φορα να σας δει να το χτενιζετε εξω,μπορει να στην πει...:)

Εγω ειμαι λιγο πιο επιφυλακτικη!:redface:Δεν ξερεις που μπορει να φτασει ο καθενας,ειτε απο την αγνοια του,ειτε απο το κολλημα που βαραει.Κανε μια ηρεμη συζητηση,χωρις να τον εναντιωσεις,να δεις και αυτος τι αποψεις εχει και τι φοβους σχετικα με τα ζωα και το μωρο.Εν αναγκη,δωστου τυπωμενα τα αρθρα που σου προτειναν τα κοριτσια.Αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη,παρε και στηριξε καλαμωτες,που να πιανουν απο πανω μεχρι κατω:)Ετσι θα εισαι σιγουρος οτι το γατακια σου δεν θα παει διπλα,αλλα και οτι δεν μπορει να του πεταξει και τιποτα!Και στην τελικη ειναι καλυτερα να μην βλεπει το μπαλκονι σας,γιατι ακομα και μια φορα να σας δει να το χτενιζετε εξω,μπορει να στην πει...:)

Πολύ σωστά!
Όντως, το θέμα της ασφάλειας της δικής σου γατούλας δεν το έθιξα καθόλου, αλλά έχει πολύ δίκαιο η σιεννα!
Να ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο, αλλά να παίρνουμε και τα μέτρα μας!
Καλά έκανες και επισήμανες τα παραπάνω... :)

Αγαπητε ΚΩΣΤΑ δεν χρειαζετε να του τυποσης τιποτα. σιγα μην απολογηθεις στον καφρο τι θα κανεις εσυ η και η κοπελα σου στο σπιτι σας . αν θελει να μην βγενει αυτος και η σκρφοφα του στο μπαλκονι, η αν βγενει να φωραει μασκα και σερβιετες να μην κοληση τιποτα οπως εκεινος φωβατε.χεστον και μην φωβαστε καθολου. τι θα σου κανει? σιγα μην καλεσει και το 001για να ερθει το 100 με την οπισθεν.μηπος θα σου ριξη φολα? δεν θα κανει απολητος τιποτα γιατι ειναι θρασηδηλος και χερχελες.σιγα μην τον βαλεις και τσολια στα αυτα σου τωρα. συγνωμη για τα νευρα μου αλλα εχω βαρεθει και συχαθει τις μα....ς του καθενος ασχετου. και το κοριτσι σου αν δει οτι το μωρο τους κλαιει τα βραδια να κανει και εκηνη παρατηριση. ΚΩΣΤΑ μην φοβαστε και μην κολατε πουθενα λεβεντι μου.

:up::up::up: έγραψες Ρούλη! έτσι πρέπει σε μερικούς μερικούς ;)

ΚΩΣΤΑ ανθρωποι που εχουν κολημα με τις γατες, και βρεισκουν προφαση οτι ταχα φωβατε μην φαει η γυναικα του καμια τριχα και τετοια πραγματα, να ξερεις πως οσα χαρτια για το τοξοπλασμα να του πας αυτος θα επειμενη. ακριβος τετοια περιπτωση εζεισα και εγω πριν αρκετα χρονια με τον ιδιο μου τον αδερφο. και οταν του πειγα μια γατα για να δει οτι ειναι καθαρο ζοω, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ. εκεινος φωναξε τα παιδακια του που ηταν μικρα πηρε την γατα και μπρωστα στα παιδια του και σε εμενα την πεταξε απο το μπαλκονι του πρωτου οροφου.αποτελεσμα η γατα εζεισε αλλα εξεφανηστηκε για λιγο. μετα απο καιρο πειγε μονη της στον σπιτι του αδερφου μου γιατι πεινουσε. και εκεινος αρχεισε να το ταιζει μεχρι που τελικα την ΙΩΘΕΤΗΣΕ και την φροντησε μεχρι τελους. πεθανε μετα απο πολλα χρονια.παρολα αυτα ομως το κολημα το εχει γιατι ειναι κομπλεξηκος, και οταν ερχετε κανενα αδεσποτο στην πορτα του το καταβρεχει η το κλοτσαει.εγω στην θεσει σου δεν θα του πειγενα κανενα χαρτι. σπιτι σου ειναι και θα ζησεις οπως εσενα σου αρεσει. σιγα μην του ζητισεις την αδεια του για να πας στην τουαλετα να χε...ς μην τυχον τον ενοχλησει το καζανακι.ρε ουστ απο εκει ο καφρος. στο ξανα λεω μην κολας. και αν σου κανει τιποτα στο γατι σου. ελα να με βρεις με Π.Μ και δωσε μου το τηλ. του να δεις ματα γλεντια που θα κανει

Μα αν γέννησε ήδη η γυναίκα του, τότε δεν έχει λόγο να φοβάται για τοξόπλασμα κ τέτοια...

Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να του εξηγήσεις τί παίζει με τις γάτες, ποιές αρρώστειες πρέπει να προσέχουμε, να του δείξεις ότι η γάτα σου είναι οκ, εμβολιασμένη και προσεγμένη, και να προσπαθήσεις να το λύσεις όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα κολλήματά τους. Το σημαντικό είναι να του εξηγήσεις με υπομονή, και αν δεις ότι δεν καταλαβαίνει, τότε να μην αφήνεις τη γάτα σου στο μπαλκόνι, γιατί μπορεί να ρίξει καμιά φόλα.

Με το να μαλώσεις ή να τον βρίσεις δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα... Αντιθέτως, βάζεις ένα μόνιμο μπελά πάνω απ' το κεφάλι σου.

Καλη τύχη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back