Πρόβλημα με κοπέλα που υιοθέτησε γατάκι από 'μένα...

Απο όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς, το θέμα "βρωμάει"

...

(αν είναι αλήθεια...)Είναι και νηπιαγωγός! Καλή αγωγή θα δώσει στα νήπια...:worry:
Κολοκύθια νηπιαγωγός είναι...
Είδα το προφίλ της στο facebook και τις φωτογραφίες της, ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ, είναι σουρλουλού.:/:
Εγώ πάντως αν είχα μικρό παιδάκι και πήγαινε νήπιο, σε αυτήν δεν το εμπιστευόμουν.
΄Οπως και νάχει, την φακελώσαμε κανονικά και θα φροντίσουμε να μην ξαναπάρει ζωάκι, στον αιώνα τον άπαντα.
Συγνώμη για τις εκφράσεις μου, αλλά είμαι πάρα πολύ θυμωμένη μαζί της. Από την μια ποιός ξέρει τι έχει κάνει με το καημένο το γατάκι και από την άλλη κάνει μια κοπέλα που μόνο καλό προσπαθεί να κάνει, να νοιώθει χάλια και να αναρωτιέται αν έχει κάνει λάθος ενώ τα έκανε όλα σωστά.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τί να πω, τόση ανευθυνότητα! όχι ότι αμφέβαλλα πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι αλλά αν στην τελική δεις ρε φίλε πως δε μπορείς με το ζωάκι που υιοθέτησες-το βαρέθηκες δε ξέρω κι εγώ τί, δώσε το πίσω, μη το παρατάς πάλι! γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πως το παράτησε!

καλή τύχη εύχομαι να έχεις φίλη, με την υπόθεση. σίγουρα αξίζει να κάνεις ότι είναι νομικώς δυνατό. κι εύχομαι να μη σου ξανατύχει κάτι παρόμοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να ηταν απλα τα πραγματα. Πιστευω πως δεν υπαρχει δικαιοσύνη σε τετοια πραγματα. Και να μην μπορέσει να ξανα υιοθετήσει υπαρχουν πολλα αδέσποτα. Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο μιας και θα ειναι γατακι απο το δρομο και δεν θα το παρει απο σπιτι που το μεγάλωνε καποιος για να το πετάξει στο δρομο. Δυστυχως για το ανθρώπινο είδος υπαρχουν τέτοιοι ανεύθυνοι νέοι που ζουν και κρύβονται πισω απο την προστασία της μαμάς. Να ειχε τουλαχιστον την υπευθυνότητα να πει την αλήθεια ακόμη και εκ των υστέρων. Αυτα περί ψυχολόγων κτλ μ.... ειναι. Ο καθενας μας εχει ψυχολογικά προβληματα τη σημερον ημερα και παλι δεν κρυβόμαστε πισω απο το δάκτυλο μας.

Καλησπέρα σας...

Τελικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ρώτησα και δικηγόρους.. Εφόσον δεν έχω αποδείξεις για κακοποίηση, δεν μπορώ να την κατηγορήσω επειδή το έχασε, ακόμα και αν έχω συμβόλαιο υιοθεσίας...
Μακάρι κάποιος να τον βρήκε τον μικρό και να είναι καλά...
Και τώρα έχω βέβαια άλλο έναν γατούλη που τον βρήκα τραυματισμένο και τώρα ψάχνω σπίτι...
Μόνο που φοβάμαι πάρα πολύ πλέον... Δεν ξέρω με τι κουράγιο θα το εμπιστευτώ στα χέρια κάποιου άλλου...

Και με όλα αυτά που διαβάζω κάθε μέρα....
Άνθρωποι κτήνη... Το χειρότερο λάθος του Θεού...

Μη στενοχωριέσαι, εσύ έκανες ό,τι μπορούσες καλύτερο κι από ό,τι θυμάμαι έχεις βρει σπίτι σε πολλά ζωάκια, οπότε συνέχισε να το κάνεις όσο μπορείς.
Δυστυχώς όσο προσεκτική κι αν είσαι, πάντα υπάρχουν επιτήδειοι που δεν υπολογίζουν ισάξια τη ζωή και την ασφάλεια του ζώου με αυτή του ανθρώπου.
Μακάρι να μη σου ξανατύχει κάτι τέτοιο. Ίσως αν ήσουν αυστηρή στο να μείνει το ζωάκι Αθήνα, εκτός κι αν όποιος το υιοθετήσει χρειαστεί να μετακομίσει μετά από καιρό όμως, αφού θα έχεις σιγουρευτεί, όσο γίνεται πάντα να είσαι σίγουρη.
Σίγουρα δε μπορείς να σταματήσεις να βοηθάς ζωάκια εξαιτίας κάποιων υπάνθρωπων!
Κι από ότι έχω καταλάβει από τα ποστς σου δεν είσαι κάποια που θα τα παρατούσες για τέτοιο λόγο.
Όσο σκληρό κι αν είναι, η πραγματικότητα ορισμένες φορές μας υπερβαίνει και όσο καλή πρόθεση κι αν έχουμε δε μπορούμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε και να βοηθήσουμε όσα ζωάκια θα θέλαμε.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος αντίστοιχος ανθρωπος σαν εσένα να βοηθήσει το γατάκι που παράτησε αυτή η............

δυστυχως δεν μπορεις ποτε να εισαι 100% σιγουρη για το που δίνεις τα ζωάκια σου.
το μόνο σίγουρο ειναι να δημοσιοποιήσεις το θέμα και τα στοιχεία της κοπελας στις φιλοζωικές για να μην της ξαναδώσουν ζωάκι.
και κατα την ταπεινη μου αποψη .... σίγα μην το κλέψαν! δηλαδή 1000αδες αδέσποτα στην Πάτρα, κάποιος είπε "α ας πάρω αυτό!"
:mad:

δυστυχώς δεν μπορούμε να σώζουμε τους πάντες και να ελέγχουμε τα πάντα. Η πρόθεσή σου σίγουρα ήταν η καλύτερη. Αυτό να σκέφτεσαι!

Παιδια ενας ανθρωπος με κρισεις πανικου, δεν βγαζει φωτο στο φεις και δεν εχει ορεξη για ωραιες πόζες, τι να πω αυτό νομιζω τουλαχιστον! μαλλον για μοστρα το θελε το γατακι και δεν είναι δικαιολογια οι κρισεις το αντιθετο αυτές σε κανουν να εισαι περισσοτερο ευασθητος και πολύ υπεύθυνος, αμα πονάς δεν θες να πονα κανενας άλλος και δη ένα γατάκι...τουλάχιστον ειπε στο φεις πως εχει γατακι; πήρε λαικ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back