Πρόβλημα με ματάκια

dreamseeker

Νεοφερμένο μέλος

Ο dreamseeker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Η αρτεμις ειναι 2 μηνων και παρατηρησα οτι αντι η κορες των ματιων της να ειναι μαυρες εχουν ενα θολο σκουρο γκρι χρωμα. την πηγα στην κτηνιατρο αλλα δεν ηξερε τι μπορει να ειναι αυτο.μου ειπε να τις κανω οφθαλμολογικες εξετασεις.ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο στα μα τακια της?ειναι καποια ασθενεια ή ειναι εκ γεννετης?ποσο κοστιζουν αυτες οι εξετασεις? :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα ρώτησε την γιατρό σου τί μπορεί να είναι και πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις, και γράψε μας κι εμάς. Μπορεί, αν σου ζητήσει πολύ υψηλή αμοιβή, κάποιος εδώ να σε παραπέμψει σε κάποια φθηνότερη.

Απ' όσο ξέρω πολλές παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν αυτό που λες, από ελαφριά ίωση μέχρι καταρράκτη κλπ... Αλλά δεν είμαι καθόλου ειδική, οπότε καλύτερα συνεννοήσου με τη γιατρό σου :happy:

Τα γατάκια μου, που όταν γεννήθηκαν το παρουσίασαν αυτό, έγιναν καλά ύστερα από αντιβιωτικό σιροπάκι με συριγγούλα (2 ml 2 φορές τη μέρα), αλλά εμένα είχαν και τσίμπλες και το ένα είχε και καταρροή... Μπορεί το δικό σου να μην χρειάζεται αντιβίωση.

Επίσης, τα γατάκια έχουν αρχικά γαλάζια ματάκια, που αλλάζουν χρώμα καθώς μεγαλώνουν. Μήπως έχει σχέση μ' αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή τα οφθαλμολογικά προβλήματα είναι αρκετά εξειδικευμένα και ακόμα και οι έμπειροι κτηνίατροι κάνουν λάθη καμιά φορά, θα σου πρότεινα να δεις έναν ειδικό οφθαλμίατρο για ζωάκια. Δες εδώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back