Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω μεγάλο πρόβλημα. Ο Χουζούρης ΜΟΝΙΜΩΣ πλέον κάνει τσίσα εκτός του κουτιού, οπουδήποτε στο σπίτι. Τον μαλώνω, τον ξαναμαλώνω, δεν γίνεται τίποτα. Πρόβλημα υγείας δεν έχει, του έχουμε κάνει εξετάσεις και είναι όλα οκ. Είναι σαν να βαριέται να πάει στο κουτί του και τα κάνει όπου βρεθεί.
Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορώ να κάνω; Έχω πραγματικά απελπιστεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης αν τις ωρες που εισαι σπιτι εχεις παρατηρησει τα ωραρια του (για τα τσισα) να τον βαζεις εσυ πριν ειναι αργα.
anabou
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Τι να κάνω;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
και προσοχη δεν ειναι προβλημα υγειας αλλα συμπεριφορας.
Δηλαδη θελει να μαρκαρει την περιοχη του!
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οι γατες οριζουν την περιοχη τους ετσι! (και με ξυσιμο νυχιων)
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Αχ τι θα κάνω;; Βαρέθηκα να πλένω σεντόνια και παπλώματα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Έχω μεγάλο πρόβλημα. Ο Χουζούρης ΜΟΝΙΜΩΣ πλέον κανει τσίσα εκτός του κουτιού, οπουδήποτε στο σπίτι. Τον μαλώνω, τον ξαναμαλώνω, δεν γίνεται τίποτα. Πρόβλημα υγείας δεν έχει, του έχουμε κάνει εξετάσεις και είναι όλα οκ. Είναι σαν να βαριέται να πάει στο κουτί του και τα κάνει όπου βρεθεί.
Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορώ να κάνω; Έχω πραγματικά απελπιστεί!
Γεια σου, Βικτωρια!
Εφόσον πριν δεν είχε τέτοιο πρόβλημα (και αφού είναι στειρωμένος), νομίζω ότι ο νέος εκδηλώνει έτσι την κυριαρχικότητά του. Το τελευταίο γατί που πρόσθεσες στο "οικιακό σου γατολόγιο" πρέπει να ήταν για τον Χουζούρη η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άσε που μπορεί να τον ενδιαφέρει και ερωτικά -ναι, ναι, η στείρωση δεν εξαλείφει πάντα τις ορμές! Μάλλον το παίζει άντρας ο Χουζούρης σου!
Για σκέψου, όταν ξεκίνησε το πρόβλημα τι αλλαγή υπήρξε στο σπίτι; Ήταν τότε που πήρες το τελευταίο γατί; Ήταν όταν άρχισες να ταϊζεις κάποια καινούρια γάτα στον κήπο; 
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Feliway δεν το χω δοκιμάσει... Είναι συσκευή;
Ismini
Διάσημο μέλος
Το feliway βγαινει σε συσκευη (ιδιο με τα αντικουνουπικα) και σε σπρευ. Περιεχει Φερομονες που ηρεμουν τα πνευματα!
Το stay away Ή ΤΟ Get off (αυτο εχω εγω) ειναι σε σπρευ. Εχει μυρωδια σαν αποσμητικο χωρου, το οποιο μετα απο 1-2 ωρες εμεις δεν μπορουμε να μυρισουμε , ο Σιβα ομως οπου εχω ψεκασει ακομη ουτε πλησιαζει. (τερμα ΚΑΙ το ξυσιμο στις πολυθρονες!!!!!
)Ομως Βικτωρια ο Χουζουρης πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αναστατωμενος λογο των αλλων γατιων.
Κι ο Σιβα δεν γινοταν καλα με τιποτα στο προηγουμενο μας σπιτι που πηγαινοερχοντουσαν (και μπαινοβγαιναν) οι αδεσποτοι....
υσ. το μαλωμα σε μενα δεν απεδωσε τοτε. Τωρα παντως βλεπω οτι θελει να τον καλοπιανω για να κανει τσισα, γιατι εαν τον τσαντισω δεν κανει!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
By the way, κ η δικιά μου μια χαρά τα 'κανε πάνω στο πιπέρι, κι είχα αδειάσει ένα ολόκληρο σακουλάκι

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
By the way το πιπέρι δεν έκανε τίποτε. Έκανε πιπί ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.![]()
**
Οχ, οχ, ζόρικος ο Χουζούρης!
Μάλωσέ τον λιγάκι, να δεις πώς θα αντιδράσει. Να του δώσεις να καταλάβει ότι δε σου αρέσει αυτό που κάνει.
Εύχομαι να του περάσει γρήγορα! Μπελάς...
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Γελάω αλλά δεν ειναι αστείο, το ξέρω. Η μητέρα μου που είχε το ίδιο πρόβλημα με τη γάτα του αδερφού μου δεν βρήκε λύση. Δεν δοκίμασε σπρέι κλπ όμως. Και η στείρωση δεν βοήθησε. Τελικά η γατούλα πήγε στο χτήμα κι εξαφανίστηκε.
Ακόμη τη κλαίει ο αδερφός μουΕίναι πρόβλημα πάντως. Πολύ δουλειά!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυτυχώς δεν είχε έρθει η ώρα του ύπνου μου. Aλλαξα σεντόνια 3 φορές μετά απο τα ακόλουθα: Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκια
Σοκ!Tο τι τράβηξα εκείνο το βράδυ πλένοντας και το στρώμα, ξανά και ξανά
δεν λέγεται με λόγια. Tαινία τρόμου! Eυτυχώς που δεν είναι δικό μου το κρεββάτι. Δανεικός καναπές κρεβάτι μέχρι να πάω σε λίγους μήνες στο κανονικό μου σπιτάκι. Bέβαια εγώ πάλι κοιμήθηκα εκεί
Aισθανθήκατε λίγο καλύτερα εκεί που νομίζατε οτι χειρότερα δεν γίνεται; Λύση στο πρόβλημα δεν μπορώ να δώσω
Λυπάμαι. O κτηνίατρός του, είναι ενήμερος μήπως μπορεί αυτός;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool