Πρόβλημα με τα αυτάκια...

vaso

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους!!!
Η γατούλα μου είναι 6 μηνών περίπου, και την έχω από 3 μηνών.Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, άρχισε να ξύνεται αρκετά έντονα στ αυτάκια της. Ο κτηνίατρος που την παρακολουθεί με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει τπτ σοβαρό,αλλά από φυσικού της έχει υπερ-παραγωγή κεριού...Μου σύστησε να της καθαρίζω τα αυτάκια με ένα ειδικό προιόν, όμως έχει έντονη μυρωδιά και δεν κάθεται ούτε κατά διάνοια, μάλιστα μετά κρατάει κ μούτρα!Προσπάθησα με πιο φυσικό τρόπο, με λίγο ελαιόλαδο αλλά δεν σταματάει να ξύνεται...Τί να κάνω,καμιά ιδέα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους!!!
Η γατούλα μου είναι 6 μηνών περίπου, και την έχω από 3 μηνών.Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας, άρχισε να ξύνεται αρκετά έντονα στ αυτάκια της. Ο κτηνίατρος που την παρακολουθεί με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει τπτ σοβαρό,αλλά από φυσικού της έχει υπερ-παραγωγή κεριού...Μου σύστησε να της καθαρίζω τα αυτάκια με ένα ειδικό προιόν, όμως έχει έντονη μυρωδιά και δεν κάθεται ούτε κατά διάνοια, μάλιστα μετά κρατάει κ μούτρα!Προσπάθησα με πιο φυσικό τρόπο, με λίγο ελαιόλαδο αλλά δεν σταματάει να ξύνεται...Τί να κάνω,καμιά ιδέα????

Αν επαιρνες κι αλλη γνωμη κτηνιατρου? Τα γατακια ειναι πολυ ευαισθητουλια με τα αυτια τους, δεν δεχονται και πολλα πολλα. Δοκιμασε εκει που παιζεις και τη χαιδευεις να της κοιτας και τα αυτια, να τα ανοιγεις, ωστε να το συνδεσει λιγο με τα χαδια και οχι τοσο με το καθαρισμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως η γατουλα σου εχει ear mites και δεν τα ειδε ο κτηνιατρος; Ο δικος μου ειχε λιγο κερι στα αυτακια του μικρος και οταν ρωτησα τον κτηνιατρο μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. Μου ειπε να προσεχω σε καφε χρωμα κερι και φαγουρα. Εγω παντως θα την πηγαινα σε αλλο κτηνιατρο για σιγουρια. Μπορεις να δοκιμασεις και φαρμακο για ear mites.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back