Πρόβλημα με τα ματάκια του

αυτο ειναι πολυ ασχημο...και μαλλον ειναι η μονη λυση.προς το παρον το βαρος πεφτει στα μικρα.θα περημενω λιγο ακομα να τα δω να μεγαλωνουν μια χαρα και μετα εχει σειρα η ψιψινα(και μαλλον και η μικρη που γεννηθηκε...αλλα οπα.το θεμα ειναι οτι αν τις στειρωσω μετα ποια θα γενναει...διοτι ειναι οι μονες γατουλες που εχουν μεινει(θελω να πω οτι εδω και 15+ χρονια εχω δικες μου γατες..ειναι και αυτες σα μια οικογενεια :().θα το σκεφτω πολυ σοβαρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοεις ποια θα γενναει;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω αλλη γατουλα και αν ειναι στειρα θα πρεπει να παρω καποια αλλη απο καπου αλου....δε ξερω εσυ πως το βλεπεις :P αλλα τη γατα που εχω τωρα εδω στην αυλη μου ξερω προηλθε απο τη πρωτη γατα που ειχα παρει πριν πολλα χρονια και ξερεις τα βλεπω σαν οικογενεια.δε θα μου αρεσει και πολυ αν βαλω τερμα σε αυτο...

Ωραία,κι εμείς όλοι τα γατάκια μας σαν οικογένεια τα βλέπουμε.Να σε ρωτησω κατι αν δε γινομαι αδιακριτη;Καθε φορα ενα μονο γατακι κανει η γατουλα σου;Επειδή ανέφερες ότι η γατούλα που έχεις τώρα ειναι γατακι απο αυτην που ειχες πιο παλια.Τα υπολοιπα γατακια που γεννιουνται,γιατι απο οτι ξερω οι γατες ζευγαρωνουν τουλαχιστον δυο φορες το χρονο,τι γινονται;

αυτη τη στιγμη εχω 7 γατια σπιτι μου(μαζι με τα μικρα).τις γατουλες περισσοτερο(επειδη γεννανε)αλλα και τουσ γατους τις δινουμε σε γνωστους.ειχα 2 γατουλες αλλα δυστυχως υπαρχει και ο παραγοντας αυτοκινητο.......και ετσι τωρα εχω μια(2 μαζι με το μικρουλι)

ΟΚ.Ολα αυτα τα μικρουλια που θα αρχισουν να γεννανε μεταξυ τους τι θα τα κανεις;Ασε που επειδη θα ειναι απο το ιδιο γενεαλογικο δεντρο δεν κανει να ζευγαρωνουν.Πολλες φορες οι αιμομιξιες προκαλουν καρδιακα και αλλα προβληματα στα γατακια,που δεν εμφανιζονται αμεσως.Δεν ξέρω την άποψή σου για τη στείρωση,κι αν έχεις σπιτια για όλα τους μπράβο σου,εγώ πάντως όλες τις γατούλες μου εκτός απο μια που διαφωνούν οι δικοι μου τις έχω στειρωσει,ή θα τις στειρώσω,όχι επειδη δεν θα τους εβρισκα σπιτια,αλλα επειδη θα στερουσαν τα γατακια τους την ευκαιρια απο καποιο ταλαιπωρημενο αδεσποτακι να βρει ενα σπιτι απο το να κινδυνευει στους δρομους.Και όσο για την οικογένεια,όλα τα γατάκια που είχα μέχρι τώρα ήταν αδέσποτα,απο διαφορετικές οικογένειες(εννοώ δεν ήταν απο γεννα καμιας δικιας μας γατας).Παρόλα αυτά,τα υπεραγαπώ και εγω και η οικογενειά μου,καθώς δεν παίζει ρόλο ποια γενιάς το αίμα τρέχει στις φλεβίτσες τους,αλλά πόσο γρήγορα χτυπάει η καρδούλα τους και η δική μας όταν τα αγκαλιάζουμε.Ελπίζω να σε κάλυψα.Και να πάρεις μια γνώμη κτηνιάτρου οπωσδήποτε για τα ματάκια τους,και να μας πεις πως ειναι.Περιμένουμε και φωτογραφίες μεγαλώνοντας!:)

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και σε ευχαριστω για την παρατηρηση και τις απαντησεις τις οποιες πηρες με βοηθησανε παρα πολυ.να σαι καλα και περαστικα στο γατακι σου.:)

john..:).εμένα η γιατρός μου είχε δώσει για τα μικρά κολύριο που βάζουμε και μεις...δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι πολύ γνωστό ,αυτό μου δίνει η φαρ/ποιός και μένα όταν ζητάω κάτι για τα δικά μας μάτια...κάνει και για τα γατάκια???:hmm:

εμας μας ειχε δωσει το Tobrex και μεσα σε λιγες μερες ηταν μια χαρα!
;) :D

εμας μας ειχε δωσει το Tobrex και μεσα σε λιγες μερες ηταν μια χαρα!
;) :D

Ναι ...αυτό ακριβώς εννοούσα;)...και σε μας έκανε θαύματα!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back