paquar
Νεοφερμένο μέλος
Ο paquar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 74 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
02-09-09
19:59
Ο γάτος μου συμπληρώνει τον επόμενο Απρίλιο το 15ο έτος της ηλικίας του. Μέχρι τώρα έκοβε μόνος του τα νύχια του. Για πρώτη φορά άφησε τα 2 νύχια στα μπροστινά πόδια του (πιό ψηλά από τις πατούσες του), και άρχισαν σιγά-σιγά, αφού γύρισαν να μπαίνουν πάλι στο δέρμα του. Εμφανίζει ένα ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή, αλλά δεν φαίνεται να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Κατ' αραιά διαστήματα τα γλέιφει. Πηδάει κανονικά πάνω στο γραφείο μου και περπατεί και τρέχει άνετα.
Τι πρέπει να κάνω; Δεν με αφήνει να τα αγγίξω. Να τα αφήσω έτσι; Η να τον πάω σε κάποιον γιατρό να του τα κόψει με μιά μικρή επέμβαση;

Τι πρέπει να κάνω; Δεν με αφήνει να τα αγγίξω. Να τα αφήσω έτσι; Η να τον πάω σε κάποιον γιατρό να του τα κόψει με μιά μικρή επέμβαση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
02-09-09
20:07
Θα έλεγα να τον δεί γιατρός. Πολλοί κόβουν τα νύχια τα μπροστινά στις γάτες. Δεν είναι καμία επέμβαση, απλά οι Κτηνίατροι έχουν έναν ειδικό νυχοκόπτη που τα κόβει σωστά.
Τώρα αν έχουν μπεί μέσα, ίσως του κάνει μια ελαφριά ηρέμηση ή μέθη, για να μην ταραχτεί.
Τώρα αν έχουν μπεί μέσα, ίσως του κάνει μια ελαφριά ηρέμηση ή μέθη, για να μην ταραχτεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool