Πρόβλημα με την άμμο της....

christina.maria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
Η γάτα μου (στειρωμένη , 4 χρονών περίπου) έμαθε να πηγαινει στην άμμο της από τη στιγμή που τη βάλαμε μέσα στο σπίτι...
Εδώ και λίγες μέρες όμως αρνείται να πάει στην άμμο της και πηγαίνει συνέχεια στις γλάστρες μας....
Υπάρχει κάποιος τρόπος να της υποδείξω ότι πρέπει να πάει στην άμμο; Μήπως κάποιο κόλπο για να μην πλησιάζει τις γλάστρες;
Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Ή δεν θα εχει προσβαση στις γλαστρες,ή θα βαλεις βοτσαλα χοντρα για να μην μπορει να τα σκαβει.
Παντως προφανως δεν πηγαινει στην αμμο της,διοτι προτιμαει το φυσικο χωμα.Αν δεν εχει προσβαση στις γλαστρες..απλα θα ξαναγυρισει στην αμμολεκανη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ιδέα με τα βότσαλα πολύ καλή ;) αλλά πού μπορώ να βρω; Έχω αρκετά μεσαία βέβαια από διάφορες παραλίες. Θα μπορούσαμε να μην την αφήνουμε να πηγαίνει στις γλάστρες , όμως η δικιά μου αν δεν βγει κάποιες φορές τη μέρα στο μπαλκόνι τρελαίνεται... Δυστυχώς προτιμάει το φυσικό χώμα γιατί έζησε πολύ καιρό έξω και το συνήθισε... Και όχι ότι μας νοιάζουν τα "φοβερά" λουλούδια , αλλά γεμίζει τον τόπο χώματα και αναγκαζόμαστε να τα καθαριζουμε συνεχεια... :/

Και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βοτσαλα απο παντου μπορεις να βρεις,απο παραλιες μεχρι καταστηματα με ειδη κηπου.

ααα ευχαριστώ πολύ! ;)
(επί τη ευκαιρία κουκλάκια τα μωρά!:D)

Ευχαριστω πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back