Constance
Νεοφερμένο μέλος

Του πηρα τα πατουσακια και του εκανα την κινηση σιγα σιγα πολλες φορες αλλα εκεινος ουτε που συγκηνιθηκε να με προσεξει! Η αδερφουλα του καθοτι κυρια ειναι απιστευτα προσεκτικη και δεν ριχνει ουτε πετραδακι εξω! Τι να κανω????????????? εχω μονιμα μια σκουπα και ενα φαρασι μεσα στο δωματιο για να καθαριζω ανα πασα στιγμη!
Επισης θελω να προσθεσω οτι η αμμος ειναι τοση οσο αναγραφεται στισ οδηγιες δεν βαζω παραπανω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Constance
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω για τις απαντησεις!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Η λεκανη ειναι κανονικου μεγεθους. απο τις κλασικες! αμα συνεχισει να το κανει μαλλον θα δοκιμασω την τουαλετα που μου ανεφερες!Ειναι σκανταλιαρης και του αρεσει να παιζει με την αμμο μου φαινεται!
ευχαριστω για τις απαντησεις!![]()
Γειά σου Κωνσταντίνα,
τι γλυκούλησ που ειναι στην φωτό, που κοιμάται?????
Ειναι ενα σκανδαλιάρικο πλάσμα εε? και αυτός που φαινόταν
πολύ χουζούρης και μαχμουρλής !!!!!
χαίρομαι που τα πηγαίνεται καλά με τα αυτάκια και την κοιλίτσα!
να σου πώ, γιατί δεν δοκιμάζεισ να έχεισ τηνλεκάνη του έξω στην
βεράντα, και όχι μέσα στο δωμάτιο, σιγά-σιγά να μάθει να ζητάει να
βγαίνει έξω για την ανάγκη του, και να μην τρελλαίνεσαι και εσύ με την καθαριότητα ασταμάτητα...ε?
!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Βάνα, ο μικρός είναι ένα από τα μικρά που έδωσες?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Constance
Νεοφερμένο μέλος
Οσο για την λεκανη αυτο θα κανω τελικα θα την βγαλω στο μπαλκονι θα με βοηθησει η μαμα μου να φτιξουμε κατι σαν καλαμοτη-φρακτη γυρω απο τα καγκελα για να μην κανει κανενα σαλτο ειναι πολυ χαμηλα τα καγκελα και θα το αφηνω εξω να παιζει! τον τρελαινει η θεα απο το σπιτι! ειναι και βολικα εξω γιατι δεν θα ασχολουμαι με τις σκουπες! αυριο κιολας θα αρχισουμε τις διεργασιες! Ευχαριστω παιδια! την αλλη εβδομαδα θα τον παω και το πρωτο του ταξιδακι!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω με τη Βάνα. Εγώ έχω την άμμο του στη βεράντα. Μπορεί να είναι για ώρες μέσα στο σπίτι και να κοιμάται ή να παίζει και όταν θέλει να πάει για πιπί κάθεται μπροστά στην πόρτα και νιαουρίζει να του ανοίξουμε για να βγει. Έχουμε βολευτεί έτσι κι οι δύο. Κι εμένα πάντως σκάβει πολύ, ιδιαίτερα από τότε που πήρα μια άμμο σιλικόνης που είναι σαν χαλικάκι και όταν σκάβει χαλάει τον κόσμο! Μάλλον του αρέσει ο θόρυβος που κάνει, γιατί έχω προσέξει ότι υπάρχουν φορές που πάει και σκάβει χωρίς να θέλει να κάνει τίποτα...
Βάνα, ο μικρός είναι ένα από τα μικρά που έδωσες?
καλημέρα, ναι το κουκλί μου, είναι απο τα μωρά της Μπλάκυ, δεν ειναι απίθανος??????
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Βανα ολα ενταξει με τα αυτακια και την κοιλιτσα τους!
Οσο για την λεκανη αυτο θα κανω τελικα θα την βγαλω στο μπαλκονι θα με βοηθησει η μαμα μου να φτιξουμε κατι σαν καλαμοτη-φρακτη γυρω απο τα καγκελα για να μην κανει κανενα σαλτο ειναι πολυ χαμηλα τα καγκελα και θα το αφηνω εξω να παιζει! τον τρελαινει η θεα απο το σπιτι! ειναι και βολικα εξω γιατι δεν θα ασχολουμαι με τις σκουπες! αυριο κιολας θα αρχισουμε τις διεργασιες! Ευχαριστω παιδια! την αλλη εβδομαδα θα τον παω και το πρωτο του ταξιδακι!
θα πάτε να κάνετε Πάσχα εκτός????
Μπράβο ο τυχερούλης ο Αmon....

Ismini
Διάσημο μέλος
Constance
Νεοφερμένο μέλος
Constance
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εμενα μου γεμιζουν το δωματιο με αμμο κι εχω μόνιμα ενα φαρασι δίπλα. Τα ακολουθω κατα πόδας καθε φορά που πανε προς αναγκη και μαζευω την αδλεσποτη άμμο....
Τη κλειστη τη δοκίμασα αλλά δεν πετυχε σε εμενα. Μόνο το 1 από τα 3 το καταλαβε. Το άλλο όταν κόντευε να σκασει μπηκε αλλά καθόταν κι εκλαιγε μετα για να το βγάλω και το άλλο όταν κουνησα το πορτακι (αφου ψαχνόταν επι ωρα απ' εξω) το εβαλε στα πόδια και δεν πλησιασε πάλι..... (ναι, ειναι χαζά τα μικρά μου) Ετσι εβγαλα το πορτάκι..... Τι να γίνει; Θυσίες.....
Παρηγοριεμαι λεγοντας πως κανω γυμναστικη.....
Καλη επιτυχία.....
Επειδη πεταγε πολυ εξω, και οι λεκανες για της γατες ειχαν χαμηλα τοιχωματα, της εβαλα μια λεκανη για τα ρουχα.
Πηρα μια παλια που δεν χρειαζοταν η μαμα μου και την γεμισα αμμο.
Καμια διαφορα, και πολυ λειτουργικη.

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ναι θα παμε στο χωριο η καλυτερη του θα ειναι! Θα χορτασει παιχνιδι στην εξοχη! Με το αυτοκινητο απο οτι διαπιστωσα δεν εχει προβλημμα ισα ισα του αρεσει!
ναι έχω μοιάσει στον μπαμπά του, και αυτός όποτε τον βάζουμε στο αυτοκίνητο, την πέφτει για ύπνο, και τεζάρει..!!!!!!! γονίδια
καλά να περάσετε......
προσοχή σε καμιά σφίγγα στην εξοχή εεε???
να μου τον φιλήσεις!!!!!!!!

pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
καλημέρα συνάδελφοι γατογονείς. έχω την Πηνελόπη μου τρία σχεδόν χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν λέρωσε έξω από την άμμο της. το μπάνιο μου είναι εξαιρετικά μικρό και αυτές τις μέρες της πήρα μια κλειστή τουαλέτα για να μη γεμίζει ο τόπος άμμο κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. το θέμα είναι ότι δεν την πλησιάζει καν και πλέον χρησιμοποιεί τη ντουζιέρα!!!δεν ξέρω πως να την πείσω να μπει επιτέλους στο καινούργιο της κουτί!!εδώ τελικά έπρεπε να γράψω το μήνυμα, γιατί πριν το έβαλα σε άλλη θεματική ενότητα
Στερέωσε ένα μανταλάκι στο πορτάκι στο πάνω μέρος, ώστε να μείνει μόνιμα μισάνοιχτο (προς τα έξω). Μετά βάλε τη λεκάνη μέσα στην ντουσιέρα ώστε να αναγκαστεί να πάει στη λεκάνη. Άμα πάει μερικές φορές, μετά βέβαια βγάζεις τη λεκάνη από την ντουσιέρα. Καλή επιτυχία!
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool