purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εφγα τπτ απ τη στεναχωρια μου σημερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Πάντως δοκίμασε το να την βάλει ο φίλος σου για τσισάκια....
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
θα προσπαθησω περισοτερο τι να κανω.ο φιλος μου ειναι σα γκεσταμπο!χαχαχα
maxi2
Δραστήριο μέλος
Τι να κάνουμε;;;;;
Έτσι και μένα... όσο και αν φωνάξω τίποτα... Μόλις σηκωθεί ο Χρήστος.... εξαφανιζόλ.....
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

και σε κρίσεις (π.χ. γατοαρρώστια) τα καταφέρνουμε όλοι! Η Νιάρα δεν έχει κακομάθει, δέχεται και το κανάκεμα και τη φωνή όταν πάει να κάνει "ζημιά", δέχεται και ό,τι πρέπει να της κάνουμε όταν αρρωστήσει. Να δούμε τώρα με τη στείρωση τι θα κάνει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:....Να δούμε τώρα με τη στείρωση τι θα κάνει...
Aθανασία, μου φαίνεται ότι μετά την περιπέτεια της Σβούρας, έχεις πάρει τη στείρωση με στραβό μάτι. Δεν είναι τίποτα. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά και μετά θα είσαι πιο ήσυχη για την ασφάλεια της Nιάρας. H "ταλαιπωρία" του ζώου κρατάει το πολύ 3 μέρες. Mετά θα δεις, ότι κι εκείνη θα το'χει ξεχάσει.
H δικιά μου, με φρέσκα ακόμα τα ράμματα, 5 μέρες μετά την επέμβαση, χοροπήδαγε πάλι σαν αγριοκάτσικο!
Aλλά από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα να την άφηνες στον γιατρό την 1η μέρα. Έτσι και ο γιατρός θα την παρακολουθεί καλύτερα για τυχόν επιπλοκές, αλλά κι εσύ θα είσαι πιο ήσυχη (εκτός από τις τύψεις ότι την άφησες μόνη της σε ξένο περιβάλλον, το οποίο θα το ξεπεράσει αμέσως, να'σαι σίγουρη). Kαι καλύτερα να μην την δεις αμέσως μετά τη νάρκωση γιατί είναι άσχημη εικόνα.
Aλλά δεν είναι τίποτα. Προγραμμάτισέ το το γρηγορότερο και όλα θα πάνε καλά.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα προγραμματίσω την επόμενη βδομάδα (Δευτέρα επιστρέφει ο γιατρός από διακοπές έτσι κι αλλιώς, δεν το ανέβαλλα από φόβο καλέ!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικά, κάθε επέμβαση με νάρκωση έχει το ρίσκο της, είτε σε άνθρωπο είτε σε ζώο. O κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
Έχω όμως μια απορία. Ξέρω ότι στους ανθρώπους είναι επικίνδυνο να πάρουν στον οργανισμό τους τη μια νάρκωση κοντά στην άλλη. Nομίζω ότι το διάστημα πρέπει να είναι το λιγότερο 6 μήνες. Λογικά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ισχύει και για τα ζώα;
Kαλό θα είναι να θυμήσεις στο γιατρό σου την προηγούμενη νάρκωση της Nιάρας και να τον ρωτήσεις πόσος καιρός πρέπει να περάσει ώστε να είναι ασφαλές γι'αυτήν.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλέπε παρακάτω...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνε σχεδόν 2 μήνες, τι να σου πω, από τότε ο γιατρός είχε συμφωνήσει για Σεπτέμβριο.
Θα τον ξαναρωτήσω!
Υ.Γ. ο πεθερός μου έκανε τοπική αναισθησία για τη στεφανιογραφία και μετά από ένα μήνα κανονικά την εγχείριση by-pass...
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aλλά αφού ο γιατρός σου είναι ενήμερος, τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Mια ακόμα ερώτηση, όπως λες, σίγουρα δεν κάνει κακό...
serax
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την Σεράχ μου προτιμώ να μην ανοίξω καινούργιο τόπικ. Θα ζητήσω τη συμβουλή σας από 'δω.
Δεν είμαι καινούργια στην ανατροφή μιας γάτας. Μέχρι τώρα έχω μεγαλώσει έναν γάτο- που δυστυχώς στον 1,5 του χρόνο έπεσε θύμα της αρσενικής του τάσης για φυγή και παιχνίδι και μου τον έπνιξαν κάτι σκυλιά, και πριν από 3 εβδομάδες επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκα απαγχωνισμένη στο παράθυρο την μόλις 6 μηνών γατούλα μου. Είμαι πολύ χάλια,δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον χαμό της, αλλά αυτά δεν χρειάζεται να σας τα λέω, μάλλον τα γνωρίζετε όσοι απο σάς έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις.
Τη Σεράχ την πήρα μία μέρα μετά το χαμό της Πολύμνιας. Ηταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω για την ψυχική μου υγεία.
Τώρα είναι περίπου 2,5 μηνών και την έχω 3 εβδομάδες.
Η κοπέλα που μου την έδωσε την είχε να ζεί σε μια αυλή μαζί με άλλες γάτες. Είχε ακούσει το κλάμμα της μέσα στο καπώ του αυτοκινήτου της, και την μάζεψε απο κει. Ηταν πολυ μικρή.
Έκτοτε ζούσε με τις άλλες γάτες- όπως σας είπα- μόνο που ήταν πάντα πολύ ήσυχη,δεν έπαιζε, έτρεχαν τα ματάκια της και είχε μύξες.
Όταν την πήρα εγώ η Σεράχ είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός άρρωστου γατιού. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να κάθεται κοντά μου. Ούτε παιχνίδι ούτε τίποτα.
Σιγά σιγά με τα φαρμακάκια ζωντάνεψε κάπως μόνο που εδώ και 3 εβδομάδες έχουμε το ίδιο πρόβλημα: Δεν πάει στην άμμο της όταν μένει μόνη της στο σπίτι, ούτε το βράδυ όταν κοιμάμαι εγω. Τα κάνει όπου να΄ναι! όμως όταν είμαι στο σπίτι ως επι το πλέιστον δέν έχουμε πρόβλημα.
Πιστεύω πως έχει ψυχολογικά προβλήματα και ανασφάλεια γι΄αυτό δεν τα καταφέρνει. Αλλά τί να κάνω κι εγώ? Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ.
Διάβασα παραπάνω για τρίψιμο στην άμμο, βρέξιμο στο πωπάκι και λοιπά. Δώστε μου σας παρακαλώ κάποιες επιπλέον λεπτομέριες διότι δεν αντέχω άλλο να καθαρίζω την μοκέτα!
Επίσης θα ήθελα κάποιες συμβουλές για τους μύκητες γιατί απ'ότι καταλαβαίνω έχει μύκητες πάνω από το αφτάκι της.
Σας ευχαριστώ
Lady
Δραστήριο μέλος

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Νίνο μου όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερα post το οποίο δε λύθηκε αλλά ξέρω μια τέτοια περίπτωση μικρού γατιού που αντιμετωπίστηκε ως εξής.Μια φίλη μου είχε ένα γατάκι που τα έκανε έξω και ο κτηνίατρος της έδωσε ένα μεγάλο κλουβάκι (δανεικό) το οποίο μέσα είχε ένα κουτάκι με άμμο.Το γατάκι για κάποιο καιρό ( καμιά βδομάδα περίπου) έμενε μέσα στο κλουβάκι (φυσικά το έβγαζε και έξω) απλά αναγκαστικά πήγαινε στην άμμο οπότε και συνήθισε..Σου προτεινω να δοκιμάσεις κι εσύ το ίδιο τώρα ακόμα που είναι μικρό.
Για τους μύκητες θα σου δώσει ο κτηνίατρος αλειφούλα και betadine για να κάνεις επάλειψη.
serax
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Νίνο μου όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερα post το οποίο δε λύθηκε αλλά ξέρω μια τέτοια περίπτωση μικρού γατιού που αντιμετωπίστηκε ως εξής.Μια φίλη μου είχε ένα γατάκι που τα έκανε έξω και ο κτηνίατρος της έδωσε ένα μεγάλο κλουβάκι (δανεικό) το οποίο μέσα είχε ένα κουτάκι με άμμο.Το γατάκι για κάποιο καιρό ( καμιά βδομάδα περίπου) έμενε μέσα στο κλουβάκι (φυσικά το έβγαζε και έξω) απλά αναγκαστικά πήγαινε στην άμμο οπότε και συνήθισε..Σου προτεινω να δοκιμάσεις κι εσύ το ίδιο τώρα ακόμα που είναι μικρό.
Για τους μύκητες θα σου δώσει ο κτηνίατρος αλειφούλα και betadine για να κάνεις επάλειψη.
Lady,ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τις συμβουλές.
Με αφορμή την ιδέα που μου έδωσες σκέφτομαι να κλείσω την Σεράχ μέσα στο μπάνιο και εκεί να βάλω την άμμο της - τουλάχιστον για τις ώρες που θα λείπω. Ισως λειτουργήσει αυτο το κόλπο.
Lady
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
serax
Νεοφερμένο μέλος
Παρατήρησα πως λέρωνε μόνο πάνω στην μοκέτα και όχι στα πλακάκια.
Εβγαλα τη μοκέτα, είχα το νού μου μετά απο κάθε γεύμα της (όντως της έρχεται να πάει μετά το φαί) και την καθοδηγούσα προς την άμμο.
Σήμερα το πρωι δε βρήκα κάπου λερωμένα. Ελπίζω η χαρά μου να συνεχιστεί..!
Για τους μύκητες ο κτηνίατρος μου είπε καθαριότητα με betadine και μετά dactarin κρέμα αλλά δε βλέπω προκοπή..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool