Πρόβλημα με την ουρά της Αγκύρας μου.

Φυσικά και είναι μια χαρά, :up:δεν έχω την ψηφιακή, την έδωσα στην αδελφή μου... να στην έβγαζα μια φώτο...:lol:

Είναι τάβλα, μαζί με άλλα 5 κάτω απο την σόμπα.. ΘΕΑ κ Αρχόντισσα!!!:cool:

Εδώ έχω παλιότερη φώτο.
https://www.mypetz.gr/threads/the-saved-club.223297/
Είναι σούπερ, και η γάτα σου, αλλά και τα μικρά. :up:
Τους φαίνεται παράξενο σε μετρικούς εδώ στο χωριό που είμαι ολόκληρο γομάρι και ασχολούμαι με γατούλες.
Ασοψαιται η κοπελια μου, μου κόλλησε το μικρόβιο γιατί έχει πολλές, και τώρα είμαι χειρότερος από αυτήν.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός από αυτά που γράφει εδώ στο φόρουμ, σου βρήκα και ένα άλλο κτηνιατρικό λινκ που λέει για τη στείρωση:
https://vetgr.spaces.live.com/Blog/cns!1B1ECAA87A6EF012!178.entry
Και είπαμε, αν έχεις κι άλλες απορίες, εδώ είμαστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ πάντως που στείρωσα τη γατούλα μου πριν 1 μηνα το έψαξα πολύ πριν το κάνω αλλα τελικά μονο καλο φέρνει στα γατάκια και στη συμπεριφορά τους και στην υγεία τους :)

Ωραία, φίλε Ruko τη επιπτώσεις υπάρχουν όμως αν κάτι δεν πάει καλά στην εγχείρηση;
Εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να την ακούσω να πονέσει γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει:mad:, αν πραγματικά όπως λες δεν πονάει θα της κάνω εγχείρηση, κανένα πρόβλημα.:D
Εδώ μωρέ στην επαρχεία όλα είναι ερασιτεχνικά, αυτό φοβάμαι, έχω ένα αμάξι και επειδή είναι λίγο αγωνιστικό φοβούνται να του κάνουν ολοκληρωμένο serves, γενικός έχω έναν φόβο εδώ στο νησί, δεν είναι όπως την Αθήνα ας πούμε που ο κάθε κτηνίατρος έχει κάνει πάνω από 300 στειρώσεις, εδώ όλο με αγελάδες και άλογα έχουν να κάνουν οι κτηνίατροι, α, και με σκύλους.
Κατάλαβες τι εννοώ, μας κατατάσσω λίγο στην Βʼ κατηγορία σε πολλά επαγγέλματα.
Αλλά εντάξει, θα την πάω, μου είπε ότι έχει κάνη πάρα πολλές, άμα δεν κάνη σωστά την δουλειά του την επόμενη θα του πάω το Ροτβαιλερ για να ξυπνήσουν τα αίματα.:lol:
Πλάκα κάνω έτσι;:)
Με το καλό να γεννήσει τώρα και να με καλά εγώ κιʼαυτή και θα την πάω για στείρωση.
Περίπου σε τι τιμές κυμαίνεται αυτή η εγχείρηση, δεν με νεάζουν τα λεφτά, απλά να είμαι ακόμα πιο προετοιμασμένος και πληροφορημένος.
Πάντως για δυο αμπούλες, έξη χάπια αντιβίωση, και τέσσερα χάπια για την εξασθένιση πρηξίματος και πόνου, μου πείρε 40 euro.

Τα ποσοστά, κάτι να μην πάει καλά είναι πολύ λίγα, εως ελάχιστα. Πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα όπως σε όλες τις επεμβάσεις.. εδώ πας για λιποαναρόφηση πχ.. και πεθαίνεις:blink:...Έχω στειρώσει πάρα πολλές γάτες, και δεν μου έχει τύχει κάτι...:)

Της γατούλας θα της γίνει παυσίπονη ένεση μετά.. θα είναι λίγο ζαβλακωμένη.. είναι και λογικό!;)

Μια λογική τιμή είναι μεταξύ 80-100ε.. τώρα πολλοί γιατροί χρεώνουν και παραπάνω, όπως και επειδή είναι και καλά ράτσα.:down: Λες και ανατομικά είναι διαφορετικά... Θα ρωτήσεις και θα δείς.

Εγώ αυτό που κάνω, εκτός του να ρωτάω παντα πρώτη την τιμή, είναι ειδικά, στην στείρωση, να λέω ότι έχω σκοπό να φέρω και άλλες, το οποίο και κάνω φυσικά... και έτσι κερδίζω έκπτωση. Εσύ αν θές μπορείς να πείς θα φέρω 2 θηλυκά.. γιατί σίγουρα θα έχεις και άλλα θηλυκά.;) και ίσως να ξεκινούσες και εσύ έναν γενικότερο έλεγχο της κατάστασης.:redface:;)

Επίσης, να σου πω και το άλλο, εαν πάλι θέλεις, μπορείς και τωρα να την στειρώσεις, γίνεται και αυτό άνετα, ειδικά αφού είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Στο λέω γιατί είναι πολύ λιγότερη ταλαιπωρία για την γάτα μια στείρωση απο μια εγκυμοσύνη, μια γέννα, και μια ανατροφή εως τους 2 μήνες που θα τα δώσεις. ( Και εάν βρείς, να τα δώσεις...)

Επεξεργάσου το και αυτό και εδώ είμαστε.:)

Ωραία, ευχαριστώ julia, μου λυθήκαν πολλές απορίες, αφού θα είναι αναισθητοποιημένη εντάξει.:)
Καλά, εννοείτε ότι αφού θα πάω την Ρεβέκα μου θα πάω και της άλλες δυο.
Δεν θα το πιστέψετε, της έβαλα τα δυο χάπια από το μεσημέρι και τώρα η ουρίτσα της κάγκελο:D, τι να πω, μα τόσο γρήγορα βελτίωση;:hmm:
Εγώ βέβαια θα τελειώσω την αγωγή ολόκληρη για να είμαι καλυμμένος.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back