Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχάς, καλημέρα σε όλους!!!Πριν 1 μήνα εισήχθη νέο μέλος στην οικογένεια, ο Μαρκούλης, ένα πανέμορφο Σιάμ γατουλάκι το οποίο τώρα είναι 73 ημερών......πρέπει να τονίσω ότι είναι απόγονος του 10χρονου γάτου μου του Τόμυ και μπαμπάς με γιο τα πάνε κυριολεκτικά θαυμάσια..!!!!!
Μια εβδομάδα αφού το πήρα είχαμε 1 πρόβλημα, λόγω διατροφής, και έκανε συνεχώς διάρροια
. Ευτυχώς, επισκέφθηκα το site πριν συμβουλευθώ τον κτηνίατρο, ακολούθησα τις συμβουλές των παθόντων και θεραπεύτηκε μέσα σε 5 μερούλες σταδιακά!Το πρόβλημα τώρα όμως είναι το εξής:
Είχε ερεθιστεί ο πωπός του από τις συνεχείς αφοδεύσεις και του έκανα καθαρισμό με βαμβάκι βουτηγμένο σε λαδάκι για να τον ανακουφίζει. Τώρα που όλα είναι φυσιολογικά, όσον αφορά την αφόδευση, ο πωπός του παραμένει ερυθρός και πεταχτούλης προς τα έξω
..!Σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο μικρόβιο. Είναι χρήσιμος άραγε ο καθαρισμός με νεράκι και λαδάκι ή κάτι άλλο θα ήταν πιο χρήσιμο;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!Καλό κουράγιο με τη ζέστη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Όχι οι αδένες του δεν είναι ερεθισμένοι. Ωστόσο, το είχα μες στο πρόγραμμα να τον ψεκάσω με ειδικό σπρέι για παράσιτα και την επόμενη μέρα να του κάνω μπανάκι με ειδικό σαμπουάν... Λέτε αυτό να αρκεί...ή να δοκιμάσω και κάτι άλλο..;Ευχαριστώ πολύ!!
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Θα επισκεφθώ τότε τον κτηνίατρο το συντομότερο δυνατό και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα της επίσκεψής μου!!
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη που καθυστέρησα να σας γράψω για την εξέλιξη του προβλήματος του μικρούλη μου, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω μια κ καλή για την πορεία της υγείας του!
Όπως σας είχα πει, τον πήγα στην κτηνίατρο κ διέγνωσε ότι λόγω της διάρροιας έκανε πρόπτωση απευθυσμένου.
Μου έδωσε μια αλοιφή, η οποία έχει κορτιζόνη μέσα, για να μειωθεί το οίδημα και να μπορέσει να επανέλθει στη φυσιολογική του θέση...παράλληλα με συμβούλευσε να του δίνω εύπεπτη τροφή κ να προσπαθώ, μετά από κάθε αφόδευση, να του σπρώχνω με προσοχή το εντεράκι του μέσα με μια μπατονέτα κ βαζελίνη ώστε να συνηθίζει κ να θρέψει στο εσωτερικό.
Ευτυχώς, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες της κτηνιάτρου, έχει βελτιωθεί κατά πάρα πολύ η κατάστασή του κ δε θα χρειαστεί επέμβαση, η οποία θα ήταν κ η μόνη λύση σε περίπτωση που το εντεράκι του έμενε έξω.
Τέλος καλό όλα καλά!!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευαγγελίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα περάσουν, είναι ένας τσαχπίνης αυτός
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool