Πρόβλημα με το εντεράκι της,παράσιτα..;

hellcat

Νεοφερμένο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Η μικρή μου ψιψίνα έκανε νερουλά κακάκια υποθέτω πως την ενόχλησε το γάλα... Αλλά παρατήρησα ότι πάνω πάνω είχε κάτι κόκκινο σαν αίμα...Γι 'αυτο και τρόμαξα... Παρ'όλα αυτά είναι πολύ ενεργητική όπως κάθε μέρα τρέχει, παίζει και τρώει κανονικά δεν φαίνεται να πονάει το πρωί μόνο καθώς καθόταν στην αγκαλιά της αδερφής μου γουργούρισε περίεργα η κοιλίτσα της μα δεν επαναλήφθηκε... Αυριο θα την πάμε στον κτηνίατρο ήδη από σήμερα επικοινώνησα μάζι του και μου είπε να αγοράσω πάστα για τα παράσιτα(σκουλήκια) και να την πάω αλλα είχα επικοινωνήσει πριν παρατηρήσω αυτό στα περριτώματα της και γι'αυτο δεν είχα ρωτήσει... Μπορεί κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτό στα περιττωματα της γιατί έχω κατατρομάξει...:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Προβλημα με το εντεράκι της,παράσιτα..?

Ακου κατι....πρωτα πες στον κτηνιατρο για το αιμα...και θα δεις αν θα σου πει οτι κανει να του δωσεις παστα τωρα.Το αιμα,μπορει να οφειλεται σε μεγαλο ερεθισμο του εντερου..μαλλον πρεπει να κοψεις το γαλα,δεν θυμαμαι..ανθρωπινο της δινεις..ή ειδικο για γατες;Αν ειναι ανθρωπινο,κοψιμο με μαχαιρι.Η παστα για τα σκουλικια,αν βγαζει αιμα το εντερακι του,μπορει να του επιδεινωσει την κατασταση.Για αυτο και μην ξεχασεις να το αναφερεις στον κτηνιατρο.Ειναι πολυ σημαντικο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της έδινα ανθρώπινο πολύ αραιωμένο γιατί έτσι την είχαν μάθει...Αλλά της το έκοψα μετά από αυτο ήδη είχα αρχίσει να ελλατώνω την ποσότητα πριν συμβεί αυτό με τα κακάκια... Θα του το πω αύριο... Ελπίζω να της περάσει σύντομα... Τώρα της δίνω μόνο ξηρή τροφή λίγο βρεγμένη και μπόλικο νεράκι... Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό στο εντεράκι της?:(:(:(

Απάντηση: Προβλημα με το εντεράκι της,παράσιτα..?

Εφοσον θα πατε στον γιατρο αυριο..μην αγχωνεσαι.Πολλες φορες εχουμε δει αιμα στα κακακια.Αλλα ανθρωπινο γαλα κοψτο εντελως.:)

Εννοείται ότι το έκοψα και δεν πρόκειται να το ξαναπιεί;) Τώρα όμως της δίνω αναγκαστικά friskies kitten και whiskas μέχρι να ρθει royal canin που παρήγγειλα... Τα friskies έχουν γάλα για ασβέστιο απ'ότι διάβασα λέτε να την ενοχλεί?:worry:

Απάντηση: Πρόβλημα με το εντεράκι της,παράσιτα..?

Δεν εχω ιδεα...ολα αυτα ρωτα τα στον κτηνιατρο.Μην τον λυπηθεις....για αυτο τους πληρωνουμε..:hehe::hehe::hehe:
ΥΓ..μπορει να σου πει να μην πινει καθολου γαλα..μεχρι να του περασει το εντερακι του..θα δεις...:)

Απάντηση: Πρόβλημα με το εντεράκι της,παράσιτα..?

Η πάστα για τα σκουλήκια είναι απαραίτητη, αλλά καλού κακού να πάτε στον κτηνίατρο! Μήπως πήγατε ήδη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back