Πρόβλημα με το καναρίνι μου

Costis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Εδω και καιρο το καναρινι που εχω δν κινειται καθολου ουτε κελαηδαει και οταν το επιασα να δω τι εχει το ποδι του ειχε πρηστει γυρω απο το μεταλικό δαχτυλίδι και μαλλον το ποναγε γι αυτο δν μπορεί να περπατήσει..

Προσπάθησα να το κόψω αλλα δεν γινόταν ,επειδή ειναι μεταλλικό :(

τι μπορώ να κάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν κοβεται με κοφτη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προφανως πρεπει να τον πας κτηνιατρο...:):)....ισως αυτος μπορεσει να του το βγαλει...αλλα ειναι οφθαλμοφανες οτι αυτο φταιει...:)

Κτηνιατρο , ρωτα και στο petbirds.gr

προσεξε το...γιατι μπορει να αποβει μοιραιο....σηψαιμια θα κανει...αν δεν προλαβεις...:)

Τωρα τα εχω παρει παρα πολυ. Πηγε ο πατερας μου να το κοψει ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ γιατι δεν γινεται το προσπαθησα και τωρα το καναρινι εχει τρομαξει και εχει κατσει κατω κ δν σηκωνεται

Τωρα τα εχω παρει παρα πολυ. Πηγε ο πατερας μου να το κοψει ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ γιατι δεν γινεται το προσπαθησα και τωρα το καναρινι εχει τρομαξει και εχει κατσει κατω κ δν σηκωνεται

η λυση ειναι μια...κτηνιατρο...εσεις δεν μπορειτε να κανετε τιποτα,...:)...χειροτερο κακο μπορει να κανετε,...

Κριμα το καημενουλι.Μην το ταλαιπωτειτε προσπαθωντας να το κοψετε μονοι σας.Ασε που ειναι επικινδυνο να τραυματιστει το ποδι του,καθως και τα πουλακια θελουν συγκεκριμενο τροπο να τα κρατας στη χουφτα οταν τα βγαζεις απο το κλουβι.Και εκτος αυτου μπορει να χρειστει να ξεπρηστει το ποδι του και μετα να βγει.
Τα δαχτυλιδια αυτα ειναι πολυ σκληρα και θελουν δυνατο και ειδικο κοφτη,για αυτο το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να πατε σε γιατρο.
Ριξε μια ματια εδω
https://petbirds.gr/forum/t1091/

Σαν μελος του petbird, θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στην παρακατω λιστα
των πτηνιατρων https://petbirds.gr/forum/t1091/

Πηγαινε οσο πιο συντομα μπορεις σ εναν γιατρο!Υπαρχει ειδικο ψαλιδι που κοβει τα δαχτυλιδια των πουλιων.ΜΗΝ το προσπαθησεις μονος σου εαν δεν εχεις εμπειρια. Ο γιατρος θα σου συστησει και την καταλληλη θεραπεια για το ποδαρακι του καναρινιου σου:)

Υ.Γ. Αν δε κανει κοπο, ενημερωσε με για την θεραπεια και την διαγνωση του γιατρου;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back