bikoula
Νεοφερμένο μέλος
)Θα ήθελα αν μπορείς κάποιος να εκφέρει γνώμη, να με βοηθήσει στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πόσο είναι τώρα το γατουλάκι; Θα πρότεινα να πάτε σε δεύτερο γιατρό για να δώσει μια εκτίμηση για το πόδι. Μπορεί να μην έγινε καλή δουλειά 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bikoula
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ακτινογραφία στο ποδαράκι έχετε βγάλει; Αν όχι, τότε να βγάλετε, για να μπορέσει να δει ο κτηνίατρος αν τυχόν έχει κολλήσει στραβά το κόκκαλο. Διαφορετικά, αν δεν είναι σκελετικό το πρόβλημα, τότε ίσως να έπαθε κάποιου άλλου είδους ζημιά από το δάγκωμα του σκύλου (στους μύες ή στους τένοντες ίσως)

Για κτηνιάτρους, δες τη λίστα αυτών που προτείνουν τα μέλη του mycat, εδώ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καταρχήν να συμφωνήσω ότι οι ακτινογραφίες είναι απαραίτητες.Όταν την έραψε,της έβαλε κάποιου είδους νάρθηκα;Ήταν σπασμένο το κόκκαλο;Φαίνεται να την πονά όταν το πατάει;Μια δευτερη γνώμη θα ήταν χρήσιμη νομίζω,γιατί αν κολλήσει στραβά είναι πολύ επίπονη και αμφίβολης αποτελεσματικότητας η επιδιόρθωση.
bikoula
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς η μικρή μου δεν είχε βάλει νάρθηκα τότε με το δάγκωμα των σκύλων διότι όπως προέιπα ο γιατρός είχε πει ότι το ποδαράκι θα γιάννει μόνο του..
Η Ρουλίτσα δε δείχνει να πονάει, μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευκίνητη και τρέχει με μεγάλες ταχύτητες μέσα στο σπίτι!!
Απλά κάποιες φορές που κάθεται το βλέπω πολύ έξω το ποδαράκι της και αυτο με προβληματίζει πλέον.. Νομίζω όντως ότι μια ακτινογραφία μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να μου δώσει την απάντηση
moukelis
Επιφανές μέλος

joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζουμε να μην έχει συμβεί στη γατούλα σου κάτι χειρότερο και σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά

bikoula
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε και ελπίζουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό... Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
2)Και βέβαια την ενοχλεί και την ίδια το ποδαράκι της!
3)Τα έχω περάσει και εγώ αυτά αλλά με το σκυλάκι που είχα.Δεν τον είχαμε πάει σε κτηνίατρο (και δυστυχώς (γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό) και ευτυχώς(γιατί τελικά τον κάναμε μόνοι μας καλά και γλυτώσαμε τα λεφτά του κτηνίατρου!) και θα σου πω πως τον κάναμε καλά:Του είχαμε δέσει το πόδι με χαρτοπετσέτα (μας είχαν τελειώσει οι γάζες) και την είχαμε δέσει με ζελοτέιπ.Αλλά το σκυλάκι μου το είχε στραμπουλήξει, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω το ίδιο έπαθε και το γατάκι σου.Και το είχαμε δέσει με ζελοτέιπ και απλά το κρατούσαμε (όσο μπορούσαμε) λιγότερο κινητικό.Ελπίζω να σε βοήθησα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλό θα ήταν να συμβουλευομαστε τον κτηνιατρο σε τόσο σοβαρά θέματα.Δεν είναι χαρτοκατασκευή το ζωάκι για να του κολλάμε χαρτοπετσέτες με σελοτέιπ.Και δεν ειναι λογική ιδιοκτήτη να λέει οτι το "εφτιαξε" μονος του για να γλιτώσει τα χρήματα του κτηνιάτρου.1)Είμαι και εγώ νέο μέλος στο mycat!
2)Και βέβαια την ενοχλεί και την ίδια το ποδαράκι της!
3)Τα έχω περάσει και εγώ αυτά αλλά με το σκυλάκι που είχα.Δεν τον είχαμε πάει σε κτηνίατρο (και δυστυχώς (γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό) και ευτυχώς(γιατί τελικά τον κάναμε μόνοι μας καλά και γλυτώσαμε τα λεφτά του κτηνίατρου!) και θα σου πω πως τον κάναμε καλά:Του είχαμε δέσει το πόδι με χαρτοπετσέτα (μας είχαν τελειώσει οι γάζες) και την είχαμε δέσει με ζελοτέιπ.Αλλά το σκυλάκι μου το είχε στραμπουλήξει, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω το ίδιο έπαθε και το γατάκι σου.Και το είχαμε δέσει με ζελοτέιπ και απλά το κρατούσαμε (όσο μπορούσαμε) λιγότερο κινητικό.Ελπίζω να σε βοήθησα!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool