Πρόβλημα με το ποδαράκι;

bikoula

Νεοφερμένο μέλος

Η bikoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλήσπέρα σε όλους κατ'αρχάς καθότι είμαι νέο μέλος στο mycat! Έχω ένα γατάκι, τη Ρουλίτσα και θέλω να ρωτήσω το εξής αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή έχει γενικότερα άποψη. Το Ρουλάκι αρχικά είχε την ατυχία να πέσει στα δόντια των σκύλων μου όταν ήταν μόλις 4 μηνών (έτσι το βρήκα και του έσωσα τη ζωή) και από τότε το αριστερό της ποδαράκι "φεύγει", μοιάζει να έχει σπάσει. Βέβαια, ο γιατρός που την έραψε μετά τη λύσσα των σκυλιών μου μου είπε πως το πόδι θα έρθει στη θέση του με τον καιρό, το ίδιο μου είπε και η γιατρός την οποία επισκεπτόμαστε εδώ στην Αθήνα. Εγώ όμως έχω τις αμφιβολίες μου και στενοχωρίεμαι όταν βλέπω έτσι το ποδαράκι της, πιστεύω μάλιστα πως ενοχλεί και την ίδια. Θεωρώ επίσης πως το πρόβλημα στο πόδι ήταν η αιτία να χάσει η μικρή μου την ισορροπία της και να πέσει από τον 4ο όροφο (έχουν δίκιο που λένε ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες, την έχει γλυτώσει ήδη δύο φορές η δική μου!!!!!!:))
Θα ήθελα αν μπορείς κάποιος να εκφέρει γνώμη, να με βοηθήσει στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση..:hmm: Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες:) Πόσο είναι τώρα το γατουλάκι; Θα πρότεινα να πάτε σε δεύτερο γιατρό για να δώσει μια εκτίμηση για το πόδι. Μπορεί να μην έγινε καλή δουλειά :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρή μου είναι τώρα περίπου 15 μηνών!την έχω "υιοθετήσει" από τον περασμένο Σεπτέμβριο. το θέμα είναι ότι και ο πρώτος γιατρός στη Χαλκίδα που την έραψε αφού την είχαν σκίσει τα σκυλιά αλλά και η γιατρός στη Αθήνα την οποία πλέον επισκεπτόμαστε για ό,τι χρειαστούμε μου είπαν ότι θα έρθει μόνο του το πόδι στη θέση του. Τουλάχιστον θα ήθελα αν είναι εύκολο και γνωρίζετε κάποιον καλό γιατρό στην Κύψέλη προκειμένου να κάνουμε μια ακόμα επίσκεψη γι'αυτό το θέμα.

Καλωσήρθατε, bikoula και Ρουλίτσα!
Ακτινογραφία στο ποδαράκι έχετε βγάλει; Αν όχι, τότε να βγάλετε, για να μπορέσει να δει ο κτηνίατρος αν τυχόν έχει κολλήσει στραβά το κόκκαλο. Διαφορετικά, αν δεν είναι σκελετικό το πρόβλημα, τότε ίσως να έπαθε κάποιου άλλου είδους ζημιά από το δάγκωμα του σκύλου (στους μύες ή στους τένοντες ίσως):hmm:
Για κτηνιάτρους, δες τη λίστα αυτών που προτείνουν τα μέλη του mycat, εδώ.

Καλησπέρα και καλωσήρθατε!
Καταρχήν να συμφωνήσω ότι οι ακτινογραφίες είναι απαραίτητες.Όταν την έραψε,της έβαλε κάποιου είδους νάρθηκα;Ήταν σπασμένο το κόκκαλο;Φαίνεται να την πονά όταν το πατάει;Μια δευτερη γνώμη θα ήταν χρήσιμη νομίζω,γιατί αν κολλήσει στραβά είναι πολύ επίπονη και αμφίβολης αποτελεσματικότητας η επιδιόρθωση.

Καλημέρα! Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και συμβουλές σας :) Δυστυχώς η μικρή μου δεν είχε βάλει νάρθηκα τότε με το δάγκωμα των σκύλων διότι όπως προέιπα ο γιατρός είχε πει ότι το ποδαράκι θα γιάννει μόνο του..:/: Η Ρουλίτσα δε δείχνει να πονάει, μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευκίνητη και τρέχει με μεγάλες ταχύτητες μέσα στο σπίτι!!:lol: Απλά κάποιες φορές που κάθεται το βλέπω πολύ έξω το ποδαράκι της και αυτο με προβληματίζει πλέον.. Νομίζω όντως ότι μια ακτινογραφία μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να μου δώσει την απάντηση:happy:

Ωραία,αν έχεις νέα της πες μας κι εμάς!Περαστικά της!:)

Μην στενοχωριέσαι γιατί και εμείς έχουμε ένα γάτο που εχει παρόμοιο πρόβλημα και έχει δέσει το πίσω του ποδαράκι λίγο στραβά. Μάλιστα το ίδιο έχει πάθει 2 φορές ! Δεν καταλαβαίνουμε ακόμη πως επέζησε.
Ελπίζουμε να μην έχει συμβεί στη γατούλα σου κάτι χειρότερο και σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά:up:

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, κι εγώ και η Ρουλίτσα!!:happy: Μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε και ελπίζουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό... Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!:cool:

θα συμφωνήσω με το να δειτε αλλο γιατρο αναρωτιεμαι μηπως η τροφη ποθ κανει καλο στις αρθρωσεις η j/D hills μπορουσε να δρασει βοηθητικα λεω τωρα δεν ξερω...ειναι για οστεοαρθρητιδα κυριως αλλα βοηθαει με τα Ω3

1)Είμαι και εγώ νέο μέλος στο mycat!
2)Και βέβαια την ενοχλεί και την ίδια το ποδαράκι της!
3)Τα έχω περάσει και εγώ αυτά αλλά με το σκυλάκι που είχα.Δεν τον είχαμε πάει σε κτηνίατρο (και δυστυχώς (γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό) και ευτυχώς(γιατί τελικά τον κάναμε μόνοι μας καλά και γλυτώσαμε τα λεφτά του κτηνίατρου!) και θα σου πω πως τον κάναμε καλά:Του είχαμε δέσει το πόδι με χαρτοπετσέτα (μας είχαν τελειώσει οι γάζες) και την είχαμε δέσει με ζελοτέιπ.Αλλά το σκυλάκι μου το είχε στραμπουλήξει, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω το ίδιο έπαθε και το γατάκι σου.Και το είχαμε δέσει με ζελοτέιπ και απλά το κρατούσαμε (όσο μπορούσαμε) λιγότερο κινητικό.Ελπίζω να σε βοήθησα!:D

1)Είμαι και εγώ νέο μέλος στο mycat!
2)Και βέβαια την ενοχλεί και την ίδια το ποδαράκι της!
3)Τα έχω περάσει και εγώ αυτά αλλά με το σκυλάκι που είχα.Δεν τον είχαμε πάει σε κτηνίατρο (και δυστυχώς (γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό) και ευτυχώς(γιατί τελικά τον κάναμε μόνοι μας καλά και γλυτώσαμε τα λεφτά του κτηνίατρου!) και θα σου πω πως τον κάναμε καλά:Του είχαμε δέσει το πόδι με χαρτοπετσέτα (μας είχαν τελειώσει οι γάζες) και την είχαμε δέσει με ζελοτέιπ.Αλλά το σκυλάκι μου το είχε στραμπουλήξει, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω το ίδιο έπαθε και το γατάκι σου.Και το είχαμε δέσει με ζελοτέιπ και απλά το κρατούσαμε (όσο μπορούσαμε) λιγότερο κινητικό.Ελπίζω να σε βοήθησα!:D
Καλό θα ήταν να συμβουλευομαστε τον κτηνιατρο σε τόσο σοβαρά θέματα.Δεν είναι χαρτοκατασκευή το ζωάκι για να του κολλάμε χαρτοπετσέτες με σελοτέιπ.Και δεν ειναι λογική ιδιοκτήτη να λέει οτι το "εφτιαξε" μονος του για να γλιτώσει τα χρήματα του κτηνιάτρου.:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back