Πρόβλημα με το τάισμα!

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Καλημερες φιλοι μου!

Λοιπον....Τωρα που εχουμε και την μικρη μας...εχουμε θεμα με το ταισμα τελικα..! Η μεγαλη και στειρωμένη παει και τρωει το φαγητο της μικρης..! Στο τελος θα μου γινει μπαλακι...! Προσπαθησα να ταιζω την μικρη λιγο λιγο για να μην μενει φαγητο...αλλα και παλι δεν μπορω να τις επιβλέπω συνεχεια!! Η μεγαλη παει στο φαγητο της πλεον οταν το ανακατεύω με υγρη τροφη..! Έχουμε λύσεις?? :hmm:

Ειναι χωρισμενα τα πιατακια...και οχι δεν εχω δυνατότητα 2 δωματιου μιας και ειναι κρεβατοκαμαρα το 2ο και δεν γινεται να κλεινω καποια εκει μεσα!:down::no:

Δεν θελω απο την αλλη να αλλαξω τροφη...αλλα ουτε και να καλομαθαίνω την μεγαλη! Θελω να διατηρεί την κροκετα στην διατροφη της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού δεν τρώνε ειδικές τροφές, δεν έχεις πρόβλημα! Απλά πρόσεχε την ποσότητα που τρώει η μεγάλη!!Όσο για την κονσέρβα, τελικά οι γάτες καλό είναι να τρώνε και λίγο υγρή τροφή: για τα νεφρά τους!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού δεν τρώνε ειδικές τροφές, δεν έχεις πρόβλημα! Απλά πρόσεχε την ποσότητα που τρώει η μεγάλη!!Όσο για την κονσέρβα, τελικά οι γάτες καλό είναι να τρώνε και λίγο υγρή τροφή: για τα νεφρά τους!!!!!!

Καλησπερα φιλη μου!

Η μεγαλη μου τρωει ειδικη τροφη...! Αφου ειναι στειρωμενη...! Για αυτο και δεν κανει να πηγενει στης μικρης μου το πιατακι...! Γιατι η μικρη αναπτησεται ακομη και τρωει ειδικη τροφη γεματη προτεΪνες!!! Δεν πειραζει ομως....μαλλον βρηκα μια λυση...! :)
Υπομονη τωρα μεχρι να στειρωθει και η μικρη....και να υσιχασουμε με αυτο το πραγμα!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back