Πρόβλημα με τραυματισμένο γατάκι μετά από ράμματα

Silika

Νεοφερμένο μέλος

Η Silika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
καλημερα! Οσοι διαβαζετε τις γατοαγγελιες θα εχετε δει την αγγελια μου οτι βρηκα αν γατακι ταλαιπωρημενο στο δρομο 2 μηνων (τον Charlie) και αφου το πηγα στον γιατρο του καναμε ραμματα κοντα στο πωπω του, αφου το ειχε τραυματισει αλλη γατα.

Αν και για 4 μερες μετα τα ραμματα πηγαινε σχετικα καλα- ετρωγε, κινουνταν- μονο νερο και γαλα δεν επινε με τιποτα, απο χθες σταματησε να τρωει και κοιμαται συνεχεια, ενω δεν εχει διαθεση να μετακινηθει και να περπατησει οπως πριν..φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα, αν και το Σαββατο που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε οτι παει καλα.

Παιρνει και αντιβιωση που μας εδωσε ο γιατρος . Λετε να τον πειραξε η αντιβιωση;

Η μαμα μου προσπαθει και του δινει με συρριγα γαλατακι με λιγη ζαχαρη - ετσι μας συνεστησε ο κτηνιατρος το Σαββατο για να δυναμωσει λεει-

Έχετε καμια ιδεα; Φοβαμαι μην παθει τιποτα. Εν τω μεταξυ αν και μενουμε Χαλκιδα οι γονεις μου επρεπε να πανε Αθηνα και τον εχουν μαζι τους, οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να τον παω στον γιατρο που τον παρακολουθει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρότεινα να πάρετε μια δεύτερη άποψη.
Δες στο θέμα αυτο:
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/
για κάποιον κτηνίατρο που να σας βολεύει στη αθήνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα μολις το κτηνιατρειο στην Χαλκιδα αλλα οι γιατροι πανε στις 10. Θα τους μιλησω να δω τι θα μου πουν (μια και ξερουν την περιπτωση) και οι γονεις μου ετοιμαζονται, εν τω μεταξυ, να το πανε σε γιατρο στου Ζωγραφου να το δει.

Drusilia σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Ελπιζω να σωθει αυτη η ψυχουλα...

Ειναι σίγουρα σε καλά χέρια...
Απλά με προβλημάτισε το οτι σταμάτησε να τρώει και είναι ληθαργικό... Αυτο δεν ειναι ποτέ καλό για τα μικρά γατάκια...:/:
Την δεύτερη άποψη την είπα γιατί αυτο το "γαλα με ζάχαρη" κάπως μου φαίνεται... Δεν έτρωγε κανονικό φαγητό το γατάκι;

ετρωγε φαγητο κανονικα απο Τεταρτη μεχρι και Σαββατο βραδυ, αλλα επειδη δεν επινε καθολου νερο ο γιατρος μου ειπε να του δωσω λιγο γαλα με ζαχαρη γιατι θα το δυναμωσει. Απο κυριακη σταματησε να τρωει γενικα και με το ζορι πινει λιγο γαλα με τη συριγγα. ουφ θα σκασω..απο εκει που ολα πηγαιναν μια χαρα, τωρα πανε απο το κακο στο χειροτερο ξαφνικα.

ειναι αυαίσθητα τα μικρά μωρέ.
Αλλά μην απογοητεύεσαι. Θα το δει ο γιατρος και θα σας πει τι να κάνετε. Μπορει να ειναι απλά κρυωμένο.

Αν τρώει υγρή τροφή (κονσέρβα) τότε δεν χρειάζεται και πολύ παραπάνω νερό, παίρνει ήδη αρκετό από εκεί.
Σε κάθε περίπτωση, ΜΗΝ δίνετε αγελαδινό γάλα, προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο πεπτικό, ιδιαίτερα στα μικρά γατάκια. Αν χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση, δίνετέ του λίγο νεράκι με τη σύριγγα.

το προβλημα ειναι οτι σταματησε να τρωει και την κονσερβα απο την Κυριακη το μεσημερι..καλα που μου το ειπες για το αγελαδινο γαλα γιατι νομιζω πως χθες του εδωσαν λιγο οι γονεις μου. Θα τους παρω να τους πω να συνεχισουν μονο με νερακι!

thanx!

και εγώ εύχομαι τα καλύτερα. Μίλα και με κάποιον άλλο γιατρό και είναι ευκαιρία μιας και είναι Αθήνα να πάρετε και από εδώ μια δεύτερη γνώμη. Νεράκι με την σύριγγα να του δίνετε έστω και με το ζόρι..

παιδια τον πηγαν οι γονεις μου χθες στο γιατρο και του εκανε αντιβιωση και εβαλε ορο να αναπληρωσει τα υγρα του. Ειχε παθει υποθερμια και ειχε γριπη (ή ιωση) δεν θυμαμαι τι μου ειπαν οι γονεις μου - το κεφαλι μου βουιζει- Μας ζητησε να του βαλουμε μπουκαλια με νερο για να ανεβει η θερμοκρασια του και τον ειχαμε ολη την ημερα στα ζεστα. Σημερα το πρωι ξεψυχησε ο μικρουλης μου. ειναι τοσο κριμα..και πριν λιγες μερες του ειχα βρει και ενα ομορφο σπιτι για να τον υιοθετησουν..ειναι τοσο κριμα, προσευχομουν γι αυτον ολη τη νυχτα

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τη συμπαρασταση. χαιρομαι τουλαχιστον που μοιραστηκα την αγωνια μου για το μωρο μαζι σας..

Τί λες τώρα..... :cry::cry::cry:
Τουλάχιστον έκανες ότι μπορούσες, και έζησε έστω λίγες στιγμές με αγάπη....
Θα πάει να βρεί τα άλλα μας γατάκια εκεί ψηλά και μαζί, θα μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε για όλα τα γατάκια που χρειάζονται μία ζεστή αγκαλιά..... :(

Αμαν μ' αυτά τα γατάκια τον τελευταίο καιρό που φεύγουν έτσι τόσο άδικα. Τί κακό είναι αυτό?
Καλό ταξίδι στο μικρούλι σου. Ευτυχώς είχε εσένα και το φρόντισες όσο μπορούσες.

Τι κριμα για το μικρό! :(

Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το 2008? Θα αφήσει αυτός ο χρόνος κανένα γατάκι ζωντανό? Αμάν πια! Λυπάμαι απίστευτα... Είμαι στη δουλειά, διαβάζω για τα μικρά μας που "φεύγουν" και κλαίω...:( Καλό του ταξίδι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back