10-01-07
16:30
Γεια σας.Ειμαι καινουργιο μελος, και καταρχην θα ηθελα να σας πω μπραβο για την τρομερη δουλεια που εχετε κανει στην σελιδα σας.
Πριν 2 μηνες αποκτησαμε το πρωτο γατακι μας, και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα, ξαφνικα αρχισε να ειναι νευρικη και απομακρη.Δεν δωσαμε σημασια γιατι μας ειπαν οτι ειναι λογικο γιατι πολυ απλα μεγαλωνει και δεν γινεται να χαιδευεται μονιμως.
Δεν μπορω να πω οτι δεν παιζει η δεν ερχεται αγκαλια ομως οχι τοσο συχνα οπως παλια.
Αυτο ομως που με εχει τρομαξει ειναι το γεγονος πως προχθες ειδα στο κεφαλακι στο πανω μερος οτι ειχε χασει το τριχωμα της.Χθες την πηγα στην κτηνιατρο γιατι μεγαλωσε ο κυκλος αυτος και μου ειπε πως εχει δερματομυκητιαση και πως ισως να την ειχε απο το petshop που την πηραμε και απλα να εκδηλωθηκε τωρα.Μου εδωσε μια αλοιφη και μου ειπε πως σε 10 μερες περιπου θα της περασει και αν δεν της περασει θα της δωσουμε κατι αμπουλες. Επισης με ενημερωσε οτι θελει προσοχη γιατι μπορει να κολλησουμε και εμεις.
Εχει μαθει και κοιμαται μαζι μας και δεν ξερω αν πρεπει τωρα να την αφηνω μονη της.Εχει κανεις εμπειρια απο κατι τετοιο?Θα ειναι ευκολο να το ξεπερασει?
Μπορει να οφειλεται εκει η αλλαγη στην συμπεριφορα της?Και πως μπορω να την προστατεψω στο μελλον.
Επισης θα ηθελα να πω οτι δεν την βγαζουμε εξω και οτι τωρα ειναι σχεδον 4 μηνων.
Σας ευχαριστω και καθε απαντηση θα ειναι πολυτιμη
Πριν 2 μηνες αποκτησαμε το πρωτο γατακι μας, και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα, ξαφνικα αρχισε να ειναι νευρικη και απομακρη.Δεν δωσαμε σημασια γιατι μας ειπαν οτι ειναι λογικο γιατι πολυ απλα μεγαλωνει και δεν γινεται να χαιδευεται μονιμως.
Δεν μπορω να πω οτι δεν παιζει η δεν ερχεται αγκαλια ομως οχι τοσο συχνα οπως παλια.
Αυτο ομως που με εχει τρομαξει ειναι το γεγονος πως προχθες ειδα στο κεφαλακι στο πανω μερος οτι ειχε χασει το τριχωμα της.Χθες την πηγα στην κτηνιατρο γιατι μεγαλωσε ο κυκλος αυτος και μου ειπε πως εχει δερματομυκητιαση και πως ισως να την ειχε απο το petshop που την πηραμε και απλα να εκδηλωθηκε τωρα.Μου εδωσε μια αλοιφη και μου ειπε πως σε 10 μερες περιπου θα της περασει και αν δεν της περασει θα της δωσουμε κατι αμπουλες. Επισης με ενημερωσε οτι θελει προσοχη γιατι μπορει να κολλησουμε και εμεις.
Εχει μαθει και κοιμαται μαζι μας και δεν ξερω αν πρεπει τωρα να την αφηνω μονη της.Εχει κανεις εμπειρια απο κατι τετοιο?Θα ειναι ευκολο να το ξεπερασει?
Μπορει να οφειλεται εκει η αλλαγη στην συμπεριφορα της?Και πως μπορω να την προστατεψω στο μελλον.
Επισης θα ηθελα να πω οτι δεν την βγαζουμε εξω και οτι τωρα ειναι σχεδον 4 μηνων.
Σας ευχαριστω και καθε απαντηση θα ειναι πολυτιμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
11-01-07
02:31
καταρχην καλως ηρθες
δεν ξερω αν ειναι συμπτωση,αλλα εχω ακουσει κι απο2 φιλεςμου που ειχαν παρει γατακι απο πετ-σοπ οτι ειχαν προβλημα μυκητιασης.
δεν ξερω αν ειναι συμπτωση,αλλα εχω ακουσει κι απο2 φιλεςμου που ειχαν παρει γατακι απο πετ-σοπ οτι ειχαν προβλημα μυκητιασης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
11-01-07
20:42
και σε μενα ενα γατακι ειχε παθει κατι παρομοιο,εκανε καποια θεραπεια,αλλα δεν θυμαμαι ακριβως γιατι αυτο εχει γινει πριν 20 χρονια.ειχα βγαλει και εγω ενα στρογγυλο σημαδι,καιεβαλα αλοιφη και περασε,αν ειναι το ιδιο με το δικο σου δεν ηταν τιποτα ανησυχητικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
11-01-07
23:58
Τι αλοιφη? κι ο ζυμωνουλης εχει λιγη μυκητιαση στη μυτη αλλα ο γιατρος ειπε θα περασει γιατι ξαναβγαζει τριχουλες
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
12-01-07
09:22
δεν θυμαμαι τι αλοιφη ηταν ισως fucidin η fugnoral ,αλλα αφου σου ειπε οτι περναει , θα το ξεπερασε χωρις να χρειαζεται θεραπεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum