Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
13-11-07
10:14
Η Νούμπι μου, η οποία έχει μετακομίσει στο νέο μας σπίτι εδώ και 15-20 μέρες περίπου, νομίζω ότι έχει μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής... Είνια μόνιμα κρυμμένη πίσω από μια κουρτίνα, στο δωμάτιο που χρησιμοποιούμε λιγότερο. Βγαίνει σπάνια, για φαγητο ή πατουσίτσες. Όχι ότι τρώει και πολύ βέβαια (καμία σχέση με το προηγούμενο σπίτι)... Πριν από 4-5 μέρες ήρθε η μαμά μου για επίσκεψη και μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα. Καθόμασταν στο σαλόνι και ερχόταν στο διάδρομο (εννοείται ότι δεν πλησίαζε τον κόσμο) και τη φώναζε να πάει μέσα μαζί της. Και μόλις πήγε, το τι γουργουρητό και πατουσάκια είχαμε, δε λέγεται.... Και μόλις η μαμά έφευγε, πήγαινε και την ξαναφώναζε... ΄
Στο παλιό σπίτι μόλις έμπαινε άνθρωπος μέσα, ακόμα και για πρώτη φορά, έτρεχε κατευθείαν στην αγκαλιά του και της άρεσε να τρίβεται σε λαιμούς και πρόσωπα!!! Τώρα τίποτα....
Εδώ και 1-2 μέρες πηγαίνει στην εξώπορτα και κλαίει και κάνει και αυτά που κάνουν οι γάτες όταν είναι η εποχή τους (ουρά στο πλάι, ποπός πάνω)! Είναι όμως στειρωμένη.... Άσε που έχει κάνει 2-3 φορές εμετό... Δε βγάζει τίποτα βέβαια, μόνο σαλάκια και μερικές φορές τριχόμπαλα...
Φοβάμαι ότι δεν είναι καθόλου ευτυχισμένη και σκέφτομαι να την πάω πίσω στη μαμά μου......

Στο παλιό σπίτι μόλις έμπαινε άνθρωπος μέσα, ακόμα και για πρώτη φορά, έτρεχε κατευθείαν στην αγκαλιά του και της άρεσε να τρίβεται σε λαιμούς και πρόσωπα!!! Τώρα τίποτα....
Εδώ και 1-2 μέρες πηγαίνει στην εξώπορτα και κλαίει και κάνει και αυτά που κάνουν οι γάτες όταν είναι η εποχή τους (ουρά στο πλάι, ποπός πάνω)! Είναι όμως στειρωμένη.... Άσε που έχει κάνει 2-3 φορές εμετό... Δε βγάζει τίποτα βέβαια, μόνο σαλάκια και μερικές φορές τριχόμπαλα...
Φοβάμαι ότι δεν είναι καθόλου ευτυχισμένη και σκέφτομαι να την πάω πίσω στη μαμά μου......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
13-11-07
10:21
Τάρα, αν πιστεύεις οτι θα ειναι πιο ευτυχισμένη στη μαμά σου να την πας. Νομίζω οτι ειναι αρκετό καιρο στο καινούριο σπίτι, σωστά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
13-11-07
10:40
Και εγώ νομίζω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός... Θα περιμένω να περάσει και το σαββατοκύριακό και μετα...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
13-11-07
10:43
και εγώ συμφωνώ με την drusilia!
Περίμενε λίγο ακόμα και μετά αποφασίζεις!
Περίμενε λίγο ακόμα και μετά αποφασίζεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum