Πρόβλημα στα αυτάκια

kounelaki, τί εννοείς λέγοντας ότι βρίσκεται στα σπίτια;
βρίσκεται ανεξάρτητα από το πόσο καθαρίζουμε;

μήπως γνωρίζεις κάποια πράγματα για αυτή την κατάσταση να τα μοιραστείς;

όταν ήρθε η μουσταρδούλα είχε τέτοια συμπτώματα αλλά τα αντιμετωπίσαμε έγκαιρα και ευτυχώς όταν ήρθε το μικρό μας ήταν ήδη υπό θεραπεία και έτσι τα προλάβαμε....
πράγματι,θέλει καλλιέργεια για να βρεθεί τι ακριβώς συμβαίνει, τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, ειναι λιγο δυσκολο να επικοινωνησω με την κτηνιατρο γι'αυτο ρωταω εδω....Δεν θα του βαλω αλλο φαρμακο,μεχρι την Πεμπτη που θα τον παω να τον δει.
Θα σας ενημερωσω παντως,καλο βραδυ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο, η Καραμελα επισης εξυνε τα αυτακια της αλλα οχι συνεχεια. Τελικα της εκανε ενα καλο καθαρισμα ο γιατρος και μου εδωσε σταγονες και αντιβιωση αφου λεει δεν ειναι σπανιο σε γατακια που ηταν στο δρομο οι μολυνσεις στα αυτακια. Βεβαια δινουμε μαχη για να της τα καθαρισω(σα να προσπαθω να καθαρισω αυτια απο τιγρη ενα πραμα) αλλα πλεον δεν βγαζει καθολου μαυρακια και θα μου πει νεοτερα τελος του μηνα που θα παω.
Ελπιζω να ειναι κατι ελαφρυ και στο γατουνι σου

παντως και η bailey ξυνεται αλλα 3 φορες που την πηγα, 3 φορες δεν ειδε τπτ με το ειδικο μικροσκοπιο..

Έβελυν, όταν πήγα τον αδεσποτούλη στην γιατρό μας, τον κοίταξε με το ειδικό μικροσκόπιο 2 φορές και μου είπε ότι τα αυτάκια του ήταν καθαρά...;);) Στο δεύτερο κτηνίατρο που τον πήγα, τον κοίταξε και του βρήκε ψώρα και κάναμε ειδική θεραπεία...:/::/:

Θα τα παρω και εγω την πεμπτη που θα παρω αδεια....υπομονη μεχρι την πεμπτη.....:hmm:

Καλη μου ο γιατρος πρεπει να τα κοιταξει στο μικροσκοπιο.Εγω και το Δια που πηγα με ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχε ψωρα και κανουμε θεραπεια.Το ιδιο ειχε και ο Σηφης παλιοτερα και η Σελινα.Αλλα οταν κανει θεραπεια ενα πρεπει να κανουν ολα,αυτο ξερω.Κολλαει πολυ ευκολα αφου αυτα τα μαυρακια υπαρχουν παντου μεσα στο σπιτι!
Αμαν αυτη η ψωρα στ'αυτια! Και οοολα τα αδεσποτα που εχω γνωριζει ολα ειχαν ψωρα!:down:
( Κατι off topic σορρυ:redface:) Το γατακι στη φοτο που χαριζεται ειναι κουκλι..:) αν δεν ειχα 5 θα το επερνα ευχαριστος:D..... Και το μικρο μου αδεσποτο το πηρα...αρα μαλλον ψωρα εχει...:(

kounelaki, τί εννοείς λέγοντας ότι βρίσκεται στα σπίτια;
βρίσκεται ανεξάρτητα από το πόσο καθαρίζουμε;

μήπως γνωρίζεις κάποια πράγματα για αυτή την κατάσταση να τα μοιραστείς;

όταν ήρθε η μουσταρδούλα είχε τέτοια συμπτώματα αλλά τα αντιμετωπίσαμε έγκαιρα και ευτυχώς όταν ήρθε το μικρό μας ήταν ήδη υπό θεραπεία και έτσι τα προλάβαμε....
πράγματι,θέλει καλλιέργεια για να βρεθεί τι ακριβώς συμβαίνει, τουλάχιστον έτσι έγινε με εμάς....
Εννοω οτι αν εχει ενα,ξυνει τα αυτια και αυτα τα μαυρακια σκορπανε παντου!ΠΟΥ να καθαρισεις ολα αυτα που δεν βλεπει το ματι σου ειδικα απο τα καλυμματα στους καναπεδες!Κι ετσι κολλανε πολυ ευκολα και τα υπολοιπα!

Έβελυν, όταν πήγα τον αδεσποτούλη στην γιατρό μας, τον κοίταξε με το ειδικό μικροσκόπιο 2 φορές και μου είπε ότι τα αυτάκια του ήταν καθαρά...;);) Στο δεύτερο κτηνίατρο που τον πήγα, τον κοίταξε και του βρήκε ψώρα και κάναμε ειδική θεραπεία...:/::/:

χθες που πηγαμε για ακομη μια φορα στη γιατρο της ειπα να τα ξανακοιταξει..τα κοιταξε οσο πιο βαθια μπορουσε με το μικροσκοπιο αλλα δεν ειδε παλι τπτ! στην πατρα δεν εχω ακουσει για αλλο γιατρο , οποτε οταν κατεβω κυπρο τον δεκεμβρη θα την παω και εκει να την κοιταξουν..ομως μπορει και αυτο να σχετιζεται με την αλλεργια της...

χθες που πηγαμε για ακομη μια φορα στη γιατρο της ειπα να τα ξανακοιταξει..τα κοιταξε οσο πιο βαθια μπορουσε με το μικροσκοπιο αλλα δεν ειδε παλι τπτ! στην πατρα δεν εχω ακουσει για αλλο γιατρο , οποτε οταν κατεβω κυπρο τον δεκεμβρη θα την παω και εκει να την κοιταξουν..ομως μπορει και αυτο να σχετιζεται με την αλλεργια της...

Μπορεί να είναι και από την αλλεργία της....;);) Απλά στο είπα γιατί μου έκανε εντύπωση πως η γιατρός μας δεν του βρήκε τίποτα και άλλος γιατρός είδε τα μαυράκια στο αυτί και μαζί με αυτόν και εγώ που του τα καθάριζα....:/::/:

Καλημερα σε ολους!
Τελικα μας βρηκε ωτιτιδα:(:( δεκα μερες αντιβιωση θα παρει!

Καλημερα σε ολους!
Τελικα μας βρηκε ωτιτιδα:(:( δεκα μερες αντιβιωση θα παρει!

Περαστικούλια σας!!!!!:):):)

καλημερα και απο εμας....Θα τα παω και εγω σημερα....Αχ το καημενουλλι :(περαστικουλια του...

Τελικα το μικρο δεν ειχε ψωρα αλλα παρασιτα των αυτιων...:confused:...αυτο μου ειπε ο κτηνιατρος και του εβαλε αμπουλα στα αυτακια...

Τελικα το μικρο δεν ειχε ψωρα αλλα παρασιτα των αυτιων...:confused:...αυτο μου ειπε ο κτηνιατρος και του εβαλε αμπουλα στα αυτακια...
Περαστικά πολλά!!!:):):)

Περαστικά πολλά!!!:):):)
Ευχαριστουμε ναταλουκο:)...σημερα ειμαστε ολοι σπιτι και αναρρωνουμε γιατι εβαλαν και τα εβολια τους τα αλλα και ψιλοσικοσαν πυρετο...:(

Περαστικα και αγυριστα! Τουλαχιστον θα ανακουφιστει τωρα το μαναρακι μου!

Περαστικα πολλα και σε σας λοιπον!:):)
Ευτυχως που δεν ειχαμε δραματα με το χαπι,το αφηνω διπλα μου και ερχεται και το τρωει ο χαζουλης!!:D

τυχερη εισαι....:) εμενα ειναι λιγο πολυ ιδιοτροπα σε αυτο το θεμα...

Γεια σας φιλοι γατογονεις...Το θεμα ειναι παλιο αλλα γραφω εδω για να δειτε την προιστορια....Τελικα ο γατος μου ειχε εκτεταμενη ψωριαση στα αυτακια του και μολις χθες το ανακαλυψαμε....Η προηγουμενη γιατρος τελικα αποδειχτηκε ανευθυνη και αδιαφορη....
Πως καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα? Μετα τη θεραπεια του για απλη ωτιτιδα εδειχνε πιο καλα,ουτε ξυνοταν ουτε ερεθισμοι τιποτα.Ξαναπηγαμε μαλιστα για εμβολιο,του εριξε μια ματια,ολα καλα.
Παρ'ολα αυτα συνεχιζε να τιναζει το κεφαλακι του και να κουναει τα αυτια ακομα και στον υπνο του.Στην αρχη δεν ανησυχησα,αλλα μετα απο λιγο καιρο αρχισε να ξυνεται παλι.Τις τελευταιες μερες αρχισαν να εχουν μια εντονη μυρωδια τα αυτια του,και αποφασισα οτι θα τον παω σε ενα αλλο κτηνιατρειο που ανακαλυψα το οποιο ειναι και αρτια εξοπλισμενο.
Ο ενας απο τους γιατρους που ηταν εκει εβαλε κατω το Φορη και του αλλαξε τα φωτα στις εξετασεις.Με εβαλε να δω την αναλυση στο μικροσκοπιο κ επαθα σοκ! Ειχε ολοκληρες αποικιες απο μικροοργανισμους στα αυτια του! Ακομα κ ο γιατρος πρωτη φορα το εβλεπε.Και χαρακτηριστικα ειπε οτι η μολυνση του ειναι χρονια και σε τετοιο βαθμο που πλεον το γατι εχει συνηθισει και δεν ξυνεται τοσο πολυ!Αλλα παρ'ολα αυτα εκει οφειλεται και ο εντονος εκνευρισμος του.Και εφαγε διμηνη θεραπεια το μικρο μου.
Που θελω να καταληξω?Στην ανευθυνοτητα καποιων κτηνιατρων οι οποιοι δεν καταλαβαινουν ποσο σημαντικη ειναι η υγεια του ζωου και το οτι οταν γινεσαι κτηνιατρος ασκεις ιατρικο επαγγελμα κ εχεις ευθυνη,δεν πουλας τροφες για ζωα και φαρμακα...
Εχω συγχιστει πολυ απο χθες γιατι αν τον αφηνα κι εγω λιγο παραπανω ποιος ξερει που μπορει να οδηγουσε η μολυνση....ουτε εχω την εμπειρια προηγουμενων κατοικιδιων,απλα εμπιστευτηκα την κτηνιατρο και ακολουθησα τις οδηγιες της....
Ευτυχως ο γατουλης ειναι καλα τωρα (γιατι εφαγε και κατι ενεσουλες ηρεμηστικες) και θα απαλλαγει επιτελους απο αυτη την τεραστια,κατα τ'αλλα,ενοχληση του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας φιλοι γατογονεις...Το θεμα ειναι παλιο αλλα γραφω εδω για να δειτε την προιστορια....Τελικα ο γατος μου ειχε εκτεταμενη ψωριαση στα αυτακια του και μολις χθες το ανακαλυψαμε....Η προηγουμενη γιατρος τελικα αποδειχτηκε ανευθυνη και αδιαφορη....
Πως καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα? Μετα τη θεραπεια του για απλη ωτιτιδα εδειχνε πιο καλα,ουτε ξυνοταν ουτε ερεθισμοι τιποτα.Ξαναπηγαμε μαλιστα για εμβολιο,του εριξε μια ματια,ολα καλα.
Παρ'ολα αυτα συνεχιζε να τιναζει το κεφαλακι του και να κουναει τα αυτια ακομα και στον υπνο του.Στην αρχη δεν ανησυχησα,αλλα μετα απο λιγο καιρο αρχισε να ξυνεται παλι.Τις τελευταιες μερες αρχισαν να εχουν μια εντονη μυρωδια τα αυτια του,και αποφασισα οτι θα τον παω σε ενα αλλο κτηνιατρειο που ανακαλυψα το οποιο ειναι και αρτια εξοπλισμενο.
Ο ενας απο τους γιατρους που ηταν εκει εβαλε κατω το Φορη και του αλλαξε τα φωτα στις εξετασεις.Με εβαλε να δω την αναλυση στο μικροσκοπιο κ επαθα σοκ! Ειχε ολοκληρες αποικιες απο μικροοργανισμους στα αυτια του! Ακομα κ ο γιατρος πρωτη φορα το εβλεπε.Και χαρακτηριστικα ειπε οτι η μολυνση του ειναι χρονια και σε τετοιο βαθμο που πλεον το γατι εχει συνηθισει και δεν ξυνεται τοσο πολυ!Αλλα παρ'ολα αυτα εκει οφειλεται και ο εντονος εκνευρισμος του.Και εφαγε διμηνη θεραπεια το μικρο μου.
Που θελω να καταληξω?Στην ανευθυνοτητα καποιων κτηνιατρων οι οποιοι δεν καταλαβαινουν ποσο σημαντικη ειναι η υγεια του ζωου και το οτι οταν γινεσαι κτηνιατρος ασκεις ιατρικο επαγγελμα κ εχεις ευθυνη,δεν πουλας τροφες για ζωα και φαρμακα...
Εχω συγχιστει πολυ απο χθες γιατι αν τον αφηνα κι εγω λιγο παραπανω ποιος ξερει που μπορει να οδηγουσε η μολυνση....ουτε εχω την εμπειρια προηγουμενων κατοικιδιων,απλα εμπιστευτηκα την κτηνιατρο και ακολουθησα τις οδηγιες της....
Ευτυχως ο γατουλης ειναι καλα τωρα (γιατι εφαγε και κατι ενεσουλες ηρεμηστικες) και θα απαλλαγει επιτελους απο αυτη την τεραστια,κατα τ'αλλα,ενοχληση του.
πο πο...ευτυχως τωρα θα γινει καλα ο γατουλλης σου....μακαρυ να γινει γρηγορα καλα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back