xtina
Νεοφερμένο μέλος
Κάποιος μου είπε πως όχι, κάποιος πως με καθημερηνό μασάζ σε εκείνο το σημείο θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει κανονικά σε διάστημα κάποιων μηνών, άλλος δεν γνώριζε καν τι είναι πιθανό να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως έχεται καταλάβει εχώ απευθυνθεί σε αρκετούς(μέχρι και σε καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου έφτασα)
Παρόλα αυτά δεν έχω ακόμα μια ολοκληρωμένη άποψη για την εξέλιξη της κατάστασης της Κίρας. Έχω αγανακτήσει πια η μάνα!!!
Help......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
).Α, τωρα που το θυμηθηκα ο γατος της μαμας, παλια, ειχε πεσει απο τον τριτο, αλλα δεν επαθε τιποτα.Οι κτηνιατροι, εκτος απο το μασαζ, σου προτεινουν καποια θεραπεια ή επεμβαση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

xtina
Νεοφερμένο μέλος
Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να δεις και εσυ βελτίωση και σύντομα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
xtina
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποτε η συμβουλη μου ειναι αν θες να το πας στην ιδια γιατρο στη θεσνικη που το πηγα εγω και αν κανει διαγνωση, θα σου πει αυτη, αν βοηθαει η κινησιοθεραπεια μπορω να σου δειξω εγω πως να της κανεις μασαζ γιατι απο οτι καταλαβα πηρατε φαρμακα αλλα δεν υπαρχει συγκεκριμενη διαγνωση και δεν εχεις δοκιμασει το μασαζ γατας συστηματικα
Δεδομενου οτι οι ακτινογραφειες εινα καλες και δεν εχει γινει καλη διαγνωση ( υπαρχει τεστ που δειχνει ποιο νευρο και που) κα παει καλα κι απο μονη της εγω λεω να δοκιμασουμε αν θελεις κ συ στειλε ΠΜΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
isavvas
xtina
Νεοφερμένο μέλος

isavvas
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool