02-10-12
19:22
Καλήσπερα!
Θα μπω κατευθειαν στο θέμα γιατί πραγματικά ειμαι τελείως χαμένη - μπερδεμένη!
Εδώ και ένα χρονο φροντιζω τις γάτες της γειτονιάς..τον Ιουλιο ηρθε ενα γατάκι και επινε νερό και οπως ηταν φυσικο μπηκε και αυτό στο κλαμπ..
Για να μην τα πολυλογω μεχρι προχθες ηταν το πιο ομιλητικο το πιο ζωηρο και χαρουμενο γατι που ειχα δει..
Χθες ομως παρατηρησα οτι δεν ειχε και πολυ κεφατος!
Οπως τον κοιτουσα να περπαταει μου φανηκε σαν να ζοριζοταν λιγο με τα πισω ποδια..σαν να ηταν "κουρασμενα"..σημερα περπατουσε καλυτερα μπορω να πω αλλα πηγε ο καημενος να πηδηξει απο το γκαζον στην πυλωτη, πηρε φορα αλλα δεν μπορουσε να πηδηξει το ψυχουλι μου και μου 'ρθε ελαφρως να πεθανω!
Δεν μπορω να καταλαβω..να ειναι αρρωστος γενικα?
Να τον τσιμπησε τιποτα?
Να τα χτυπησε καπου?
Ξερω οτι κτηνιατροι δεν ειστε αλλα αν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον, αν εχει καποιος καμια ιδεα..ας μου πει να ξερω πανω-κατω..κοιταξα καποια θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη να πω την αληθεια..
Να σημειωσω οτι την ορεξη του για φαι δεν την εχασε! Εφαγε και αρκετα κιολας!
Περιμενω τις αποψεις σας!
Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!
Θα μπω κατευθειαν στο θέμα γιατί πραγματικά ειμαι τελείως χαμένη - μπερδεμένη!
Εδώ και ένα χρονο φροντιζω τις γάτες της γειτονιάς..τον Ιουλιο ηρθε ενα γατάκι και επινε νερό και οπως ηταν φυσικο μπηκε και αυτό στο κλαμπ..
Για να μην τα πολυλογω μεχρι προχθες ηταν το πιο ομιλητικο το πιο ζωηρο και χαρουμενο γατι που ειχα δει..
Χθες ομως παρατηρησα οτι δεν ειχε και πολυ κεφατος!
Οπως τον κοιτουσα να περπαταει μου φανηκε σαν να ζοριζοταν λιγο με τα πισω ποδια..σαν να ηταν "κουρασμενα"..σημερα περπατουσε καλυτερα μπορω να πω αλλα πηγε ο καημενος να πηδηξει απο το γκαζον στην πυλωτη, πηρε φορα αλλα δεν μπορουσε να πηδηξει το ψυχουλι μου και μου 'ρθε ελαφρως να πεθανω!

Δεν μπορω να καταλαβω..να ειναι αρρωστος γενικα?
Να τον τσιμπησε τιποτα?
Να τα χτυπησε καπου?
Ξερω οτι κτηνιατροι δεν ειστε αλλα αν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον, αν εχει καποιος καμια ιδεα..ας μου πει να ξερω πανω-κατω..κοιταξα καποια θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη να πω την αληθεια..
Να σημειωσω οτι την ορεξη του για φαι δεν την εχασε! Εφαγε και αρκετα κιολας!
Περιμενω τις αποψεις σας!
Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
02-10-12
23:06
Απάντηση: Πρόβλημα στα πόδια (?)
Φιλη μου, μπορει να ειναι ενα σωρο πραγματα. Απο αυτα που γραφεις, μεχρι διαφορα αλλα πιο σοβαρα, οπως ας πουμε διαβητης. Ο μονος καταλληλος να απαντησει στα ερωτηματα σου, ειναι ενας κτηνιατρος. Υπαρχει καμμια περιπτωση να πιασεις το γατακι και να το πας σε καποιον;
Φιλη μου, μπορει να ειναι ενα σωρο πραγματα. Απο αυτα που γραφεις, μεχρι διαφορα αλλα πιο σοβαρα, οπως ας πουμε διαβητης. Ο μονος καταλληλος να απαντησει στα ερωτηματα σου, ειναι ενας κτηνιατρος. Υπαρχει καμμια περιπτωση να πιασεις το γατακι και να το πας σε καποιον;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
03-10-12
03:21
Η πρωτη μου σκεψη ηταν ο γιατρος..απλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να τον παω...δυσκολα θα κατσει..θα δω πως θα ειναι και αυριο..και μετα αναγκαστικα!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
03-10-12
11:16
Φιλη Βαλ, παρατηρησε το μηπως τρεχει η μυτουλα του, μηπως φτερνιζεται, μηπως τρεχουν τα ματακια του. Τοτε, μαλλον θα ειναι καποια ιωση. Αν δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω, υπαρχει πιθανοτητα να δοκιμασε κανενα μεγαλο πηδημα και να χτυπησε λιγο καποιο ποδαρακι. Οταν ειναι σχετικα νεαρα, το κανουν αυτο. Αν ειναι τσιμπημα, θα ειναι πρησμενο καποιο σημειο του ποδιου. Ειδα σημερα, γιατι χθες το διαβασα βιαστικα, οτι γραφεις γατακι. Αν ειναι μικρο, τοτε μαλλον δεν ισχυει αυτο που εγραψα για σοβαρες ασθενειες οπως διαβητη. Ειναι αληθεια πως ο διαβητης προκαλει διαλλειπουσα χολωτητα, αλλα δεν νομιζω να το παθει μικρο γατακι. Αν το δεις σημερα, γραψε μας πως ειναι, ευχομαι να ειναι μια χαρα.
03-10-12
19:22
Η μυτη του τρεχει αλλα δεν φτερνιζεται..και τα ματακια ειναι πεντακαθαρα...και σημερα που τον χαιδευα δεν ειδα καποιο τσιμπημα στα ποδια...να πω την αληθεια σημερα μου φανηκε καλυτερα..πιο ζωηρος..εκανε και κανα δυο πηδηματακια..γενικα καλυτερα! 
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Θα τον δω και το βραδυ που θα ερθει να φαει παλι..μακαρι να μην ειναι τιποτα...

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Θα τον δω και το βραδυ που θα ερθει να φαει παλι..μακαρι να μην ειναι τιποτα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum