Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
06-08-08
19:17
Ο μικρος Πλατωνας μου, εχει προβλημα με την μυτη του. Εχει μαυρες εκρισεις τριγυρω, το χρωμα της ειναι πολυ σκουρο, και στη μεση εχει μια πληγη με πυον...
Η κτηνιατρος μου ειναι σε διακοπες και δεν ξερω τι να κανω...
Οποιος ξερει, ας με βοηθησει παρακαλω...
Ιδου και μια φωτο
Ευχαριστω προκαταβολικα
Αγγελος
Η κτηνιατρος μου ειναι σε διακοπες και δεν ξερω τι να κανω...
Οποιος ξερει, ας με βοηθησει παρακαλω...
Ιδου και μια φωτο
Ευχαριστω προκαταβολικα
Αγγελος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
06-08-08
19:32
Μήπως πρέπει αφού λείπει ο δικός σου γιατρός να πας το γατόνι σε κάποιον άλλον για το περιστατικό αυτό; Δεν φαίνεται πολύ καθαρά η φωτό αλλά άμα λες ότι έχει και πύον, δεν ακούγεται και πολύ καλό.
Δες στη λίστα με τους κτηνιάτρους μήπως βρεις κάποιον κοντά σου να πεταχτείτε. Ή να σου προτείνει κάποιο από τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης κάποιον. Και, βέβαια, περαστικά του!

Δες στη λίστα με τους κτηνιάτρους μήπως βρεις κάποιον κοντά σου να πεταχτείτε. Ή να σου προτείνει κάποιο από τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης κάποιον. Και, βέβαια, περαστικά του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
06-08-08
19:59
Μιλησα με την κτηνιατρο, μου συνεστησε μια αγωγη, και θα ερθει αυθημερον την παρασκευη να τον εξετασει.. Μακαρι να πανε ολα καλα..
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Η Vaso kitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-08-08
22:50
Αφού λείπει ο κτηνίατρός σου πήγαινέ τον σε κάποιον άλλον...
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
12-08-08
23:03
Deadendmind πως είναι ο όμορφος;Τελικά τι σας είπε η γιατρός;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum