Πρόβλημα στη μύτη και έχω αγχωθεί...

Deadendmind

Νεοφερμένο μέλος

Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Ο μικρος Πλατωνας μου, εχει προβλημα με την μυτη του. Εχει μαυρες εκρισεις τριγυρω, το χρωμα της ειναι πολυ σκουρο, και στη μεση εχει μια πληγη με πυον...
Η κτηνιατρος μου ειναι σε διακοπες και δεν ξερω τι να κανω...
Οποιος ξερει, ας με βοηθησει παρακαλω...
Ιδου και μια φωτο

DSC00162.jpg

Ευχαριστω προκαταβολικα
Αγγελος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως πρέπει αφού λείπει ο δικός σου γιατρός να πας το γατόνι σε κάποιον άλλον για το περιστατικό αυτό; Δεν φαίνεται πολύ καθαρά η φωτό αλλά άμα λες ότι έχει και πύον, δεν ακούγεται και πολύ καλό.:hmm:
Δες στη λίστα με τους κτηνιάτρους μήπως βρεις κάποιον κοντά σου να πεταχτείτε. Ή να σου προτείνει κάποιο από τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης κάποιον. Και, βέβαια, περαστικά του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλησα με την κτηνιατρο, μου συνεστησε μια αγωγη, και θα ερθει αυθημερον την παρασκευη να τον εξετασει.. Μακαρι να πανε ολα καλα..

Αφού λείπει ο κτηνίατρός σου πήγαινέ τον σε κάποιον άλλον...

Deadendmind πως είναι ο όμορφος;Τελικά τι σας είπε η γιατρός;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back