Πρόβλημα στο αεροπλάνο

gatouriosanemos

Νεοφερμένο μέλος

Η gatouriosanemos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!!!!:)
Είμαι φοιτήτρια και λόγω του ότι σπουδάζω μακρια απο το σπίτι μου ταξιδεύω συχνα.Φυσικά όμως παίρνω μαζί και τον γάτο μου!Εχω όμως μεγάλο πρόβλημα με το ταξίδι διότι ο γάτος μου κάθε φορα,όποια ώρα και να ταξιδεύω μετά από το πρώτο μισάωρο στο κλουβάκι τα κάνει πάνω του!!!!:redface:
Δεν καταλαβαίνω γιατί.Ισως απο άγχος?Το θέμα όμως είναι ανεκτό όταν κάνει μόνο...ψιλό του.Υπάρχουν φορές όμως που τα κάνει ολα.Αφήστε που είναι λευκό Αγκύρας και καταλαβαίνετε πως βγαίνει μέτα απο το κλουβι....Ντρέπεται πολύ γι'αυτό.Σας διαβεβαιώ!!!!Ως συνέπεια τουτου ακούω διάφορα σχόλια μέσα στο αεροπλάνο κι όταν δεν ακούω το βλέπω στα μάτια τους.Το δικαιολογώ εν μέρει αλλα δεν φταίμε..
Κατ'αρχην ειλικρινά δεν καταλαβαινω γιατι του συμβαινει αυτο.Καποτε μια γνωστη μου μου ειχε πει οτι έδινε στη γάτα της χάπι στα ταξίδια κι έτσι η γατούλα κοιμόταν κατα τη διάρκεια της πτήσης.Ισχυει όμως κατι τέτοιο?Και απο που μπορω να το προμηθευτω?Είναι ασφαλές?Σας εκλιπαρω όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια λύση ας μου πει.Δε θέλουμε να βρωμαμε:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει όντως χάπι ηρεμιστικό, αλλά καλό είναι να το συζητήσεις με τον Κτηνίατρο, γιατί θέλει συγκεκριμένη ποσότητα, και ΔΕΝ κάνει για όλες τις γάτες. πχ, μπορεί να έχει ιστορικό καρδιάς....

Εγώ θα σου πρότεινα να μην την ταΐσεις 8 ώρες πρίν...έτσι δεν θα έχει και να κάνει.;) Και δεν θα κάνει και εμετό, σε περίπτωση που ζαλιστεί.

https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=535552 εδώ θα βρείς και άλλα θέματα σχετικά με το αεροπλάνο.

και εδώ για το χάπι που λές
https://www.mypetz.gr/threads/calmivet.221303/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο πολυ καλη ιδεα. να μη του δωσεις ουτε νερο

μπραβο πολυ καλη ιδεα. να μη του δωσεις ουτε νερο

Θα λυσσάξει το γατί τόσες ώρες χωρίς νερό! Έλεος...:blink:

Θα λυσσάξει το γατί τόσες ώρες χωρίς νερό! Έλεος...:blink:
νομιζω οτι δε παθαινει κατι, αλλα ας ρωτησει τον κτηνιατρο.
μωρε να μην εχει προβληματα με κατουρηματα κτλ
μου εχει τυχει κ ειναι απαισιο ενοιωσα χαλια.:(
δεν ειπα ατελειωτες ωρες διψασμενο αλλα καποιες ωρες πριν

νομιζω οτι δε παθαινει κατι, αλλα ας ρωτησει τον κτηνιατρο.
μωρε να μην εχει προβληματα με κατουρηματα κτλ
μου εχει τυχει κ ειναι απαισιο ενοιωσα χαλια.:(
δεν ειπα ατελειωτες ωρες διψασμενο αλλα καποιες ωρες πριν

Τώρα να σου πω...κι ο δικός μου ταξίδεψε ντάλα Ιούλιο 12 ώρες με τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο και αυτοκίνητο χωρίς στάλα νερό και ήταν καλά...:hmm:Αλλά, ΟΚ...εγώ δεν τον είχα χωρίς νερό επειδή φοβόμουν μήπως κατουρηθεί.. είναι, όντως, τραγικό να τα κάνει μέσα στη γατοφόρο, μου έχει τύχει με μεταφορά αδέσποτης γάτας:sick:

Δεν θα πάθει τίποτα... Ετσι και αλλιως, και στην στείρωση είναι χωρίς νερό και φαγητό 12 ώρες πρίν και 12 ώρες μετα. ;)

Αντέχουν οι γάτες πολύ περισσότερα.:)

Δεν θα πάθει τίποτα... Ετσι και αλλιως, και στην στείρωση είναι χωρίς νερό και φαγητό 12 ώρες πρίν και 12 ώρες μετα. ;)

Βασικά, για τη στείρωση ξέρω 8 ώρες χωρίς φαγητό, αλλά το νερό επιτρέπεται...
Τέσπα, ο καθένας όπως νομίζει..

ειναι ομως λιγοτερο επιβαρυντικο απο το ηρεμιστικο χαπι.
τι να κανεις. μια μεση λυση με γνωμονα το καλο του ζωου βεβαια
η λιγοτερη δυνατον ταλαιπωρια

Xωρίς νερό και φαγητό για ένα οκτάωρο πριν...Θα είναι καλά!Εγώ πάντως που το πέρασα, την πρώτη φορά, με μιάμιση ώρα ταξίδι με το αυτοκίνητο, το εφαρμόζω πλέον με άριστα αποτελέσματα!:up:

Εγώ που έρχομαι συχνά Αθήνα.. 5-6 ώρες με αμάξι, διαφορετική γάτα/ες κάθε φορά.. μέχρι τώρα δέν είχα ατύχημα.. φτου φτου.:)

Συμφωνώ το χωρίς φαϊ και νερό για 8 ώρες πριν. Επίσης θα μπορούσες να του στρώνεις στην γατοφόρο μια μωρουδίστικη πάνα για να αποροφά τις οσμές αν τύχει κάτι. Το ηρεμιστικό τώρα λίγο υπερβολικό το βρίσκω αν δεν χτυπιέται το γατάκι.

Θα Σας φανεί ακραίο αλλά έχει ξεμείνει ο γάτος μου σε άλλη πολη και δε μπορώ να περιμένω μέχρι να το δω σε 1.5 μήνα.

Μπορώ με κάποια αεροπορική εταιρεία να στείλω γάτο ασυνόδευτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μπορεις, ρωτα αν γινεται να το στειλεις cargo. Να ξερεις ομως οτι κοστιζει αρκετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις,εγω το εχω κανει με την Ολυμπιακη,αλλα κοστιζει πολυ.Πρεπει να εχει τσιπ και προσφατη βεβαιωση κτηνιατρου οτι ειναι υγιες,και φυσικα ολα τα εμβολια να ειναι γραμμενα στο βιβλιαριο του.

Μπορεις,εγω το εχω κανει με την Ολυμπιακη,αλλα κοστιζει πολυ.Πρεπει να εχει τσιπ και προσφατη βεβαιωση κτηνιατρου οτι ειναι υγιες,και φυσικα ολα τα εμβολια να ειναι γραμμενα στο βιβλιαριο του.
κατι μου θυμιζει αυτο:rolleyes::D
Η κοπελα λεει οτι σπουδαζει "μακρια" μας λεει και που? - δεν το ειδα:redface: - για να καταλαβουμε τις ωρες του ταξειδιου?:hmm:

Γιουλιτσκα πρεπει να μαθω κι εγω τις προϋποθεσεις για να ταξιδεψω με το Σειριο μεσα στην καμπινα.

Γιουλιτσκα πρεπει να μαθω κι εγω τις προϋποθεσεις για να ταξιδεψω με το Σειριο μεσα στην καμπινα.
απλο ειναι αυτο...παρε την αεροπορικη εταιρια να σου δωσει μια "σιγουρη" και "υπευθυνη" απαντηση!:P
Κινησου γρηγορα μονο γιατι μονο 2 ζωακια επιτρεπονται στη καμπινα ε?

Ναι και απο τους 15 επιβατες θα εχει κι αλλος γατι που ταξιδευει απο Καλυμνο...:PΘα ηθελα να μου δωσουν γραπτα μια απαντηση,και για καλο και για κακο θα παρω και μια βεβαιωση κτηνιατρου μη μας κρατησουν στο Βενιζελος...:lol:

Ναι και απο τους 15 επιβατες θα εχει κι αλλος γατι που ταξιδευει απο Καλυμνο...:PΘα ηθελα να μου δωσουν γραπτα μια απαντηση,και για καλο και για κακο θα παρω και μια βεβαιωση κτηνιατρου μη μας κρατησουν στο Βενιζελος...:lol:
Μπορει να εχουν ομως, σκυλι, καναρινι ή ιγκουανα:P:lol:
σιγα μη μπουν στο κοπο να σου τη γραψουν κιολας εδω με το ζορι στη λενε:Pκαλα ζητησε τους την παντως...καλα το σκεφτεσαι:)
αντε βγηκαμε off topic στο θεμα της κοπελας:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back