gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανενας καλυτερος απο τον κτηνιατρο για να σου πει... αρκει να ειναι καλος.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα πριν λιγο και μου ειπε πως ειτε το επαθε απο αλλεργια η μπορει καπου να το χτυπησε και μπορει να του στραβωσει το αυτακι του

και στεναχωρηθηκα πολυ για τον γατουλη μου παρα πολυ,ενω δεν ειναι τιποτα σοβαρο..ειναι η πρωτη φορα που παθαινει κατι και ειμαι μεσα στα κλαματα.. αν του το εκανα εγω καταλαθος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο για το κλαμα.....απολυτα φυσιολογικο.... μονο αν εχεις αισθηματα το καταλαβαινεις...αν ολοι ανθρωποι ηταν ετσι δεν ημασταν ετσι στην ελλαδα τωρα...
και εμενα μπορει λεω εγω να μου εχει φυγει κανα δακρυ για την δικια μου

ΑΛΛΑ αν ολα ειναι φυσιολογικα κατα τα αλλα απλα θα ειναι το ιδιο γλυκο πλασματακι που ειχες με ενα μικρο χτυπηματακι στο αυτακι....μην ανυσυχεις!!!
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι τιποτα ουτε ποναει ουτε ξυνεται.. για αυτο μαλλον καπου θα το χτυπησε η εγω μπορει καπου να του το επιασα..δε ξερω

έχει μια φουσκαλα στο αυτακι του και μπορει η να του περασει και να παραμορφωθει λιγο η να μεγαλωσει και αλλο.
μου ειπε πως για να φυγει θα πρεπει να του κανει μια μικρη επεμβαση και δεν μου το προτεινε γιατι θα ειναι επιπονο και ταλαιπωρια για τον μικρουλι, και μου ειπε πως θα απορροφηθει απο τον οργανισμο μονο του και θα περασει αλλα θελει παρακολουθηση.
ειναι πρωτη φορα που παθαινει κατι και το εχω παρει πολυ βαρια..
σε ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κωνσταντινα μου μην στεναχωριεσαι.
Εφοσον δεν ανησυχει ο γιατρος,προφανως δεν ειναι κατι σοβαρο.Βεβαια...εχε τον νου σου και παρακολουθα το.Περαστικα του.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστω παρα πολυ εφη μου! μου εχει πεσει πολυ βαρυ, δε θελω να παθει τιποτα και νιωθω τεραστιο μεριδιο ευθυνης για αυτο που επαθε. ευτυχως δεν ποναει καθολου.ξερω οτι το εχω μεγαλοποιησει πολυ αλλα ειναι η πρωτη φορα που κατι παθαινει.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κωνσταντίνα, εφόσον ο γιατρός δεν ανησύχησε νομίζω ότι μπορείς να ηρεμήσεις.
Απλώς έχε το νου σου μήπως δεις τη φουσκάλα αυτή να αλλάζει σημαντικά μορφολογικά και βλέπετε.
Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχει απορροφηθεί.

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ αποκλειεται να του εκανες κατι ηρεμησε....τα καταφερνουν μια χαρα μονα τους να τραυματιστουν
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια. μακαρι να εχετε δικιο και να του περασει πολυ γρηγορα

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
niceκαλη ανασταση να εχετε τοτε!!!! και πες του να προσεχει πως κρατα την λαμπαδα μην αρπαξει με τοση τριχα!!!
(αστειεύομαι φυσικα μην μου παρεξηγηθείς)και χάρηκα που ειναι καλύτερα!!!
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν εχω δει καμια αλλαγη..τουλαχιστον δεν εχει μεγαλωσει το αιματωμα

χαχαχα θα του το πω,αν και τοση τριχα που να μαζευτει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool