Πρόβλημα στο μάτι

tomkarachris

Νεοφερμένο μέλος

Ο tomkarachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
εχω 3 γατακια 1 μηνου και κατι και μια γαταρα:D το προβλημα ειναι οτι ενα απο τα 3 γατακια (το αγαπιμενο μου) βγαζει καθε φορα που κοιματε τζιπλα(μονο αυτο);) τωρα τελευταια όμως το ματι εχει κοκκινοση λιγο και βγαζει μεσα στο ματι τιν τζιπλα (κατι σαν καταραχτης) και του το βγαζω καθε μερα ... ΟΙ γονοις μου δεν πιθινται να τον παμ ε στον κτηνιατρο . και θα ηθελα την βοηθια σας. Δεν καταφερα να το βγαλω δυστιχος φοτογραφια το ματι του!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητε Θωμα
καλως ηρθες στο φορουμ μας..το πιο πιθανο σεναριο για το γατακι σου ειναι να εχει προσβληθει απο το συνδρομο των ανω αναπνευστικων οδων της γατας...η τσιμπλα που βλεπεις μπορει να ειναι πυον και να εμποδιζει το ματι να ειναι καλα ανοικτο...βλεπεις τιποτε αλλο στο αλλο ματι?εχει αλλα συμτπωματα απο το αλλο ματι?τα αλλα γατακια ειναι καλα?εχει το μικρο καποιο υγρο στη μυτη?φταρνιζεται?εχει ορεξη για φαγητο?βηχει?αν ειναι αυτο το συνδρομο μπορει να κολλησουν ευκολα και τα αλαλ γατακια..μπορει ομως να ειναι και καποιο ξενο σωμα που να εχει μπει στο βλεφαρο και κατω απο το ματι του γατιου...θα σου συνυστουσα να το δει ενας κτηνιατρος για να αποκλεισθει το ξενο σωμα και να σου δωσει μια αντιβιωση για το ματακι του αν τελικα κρινει οτι ειναι αυτο το συνδρομο των ανω αναπνευστικων οδων που προσβαλει και τα ματια...εσυ ποσ το παρον καθαριζε με λιγο χαμομηλι ή λιγο φυσιολογικο ορο ή καθαρο νερο το ματι του και παρακολουθησε τον ...αν το ματι πηγαινει χειροτερα και το κλεινει συνεχεια και εχει γεμισει τσιμπλες και πυο θα πρεπει να το δει κτηνιατρος..αν κολλησουν και τα αλλα πρεπει να παρουν θεραπεια και αυτα...αν εχει ξενο σωμα μονο θα παρει θεραπεια...μιλαω τωρα υποθετικα μιας και δεν το εχω δει αλλα απλως καθαρισε το και πες μου τι αλλο βλεπεις και πως παει...μαλλον θα χρειαστει αντιβιωση απο το στομα αλλα αν δεν το δει κτηνιατρος δεν μπορω να σου πω τιποτα...
Νικος Crestfallen

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως παει το γατακι .............. ? να του το καθαριζεις με ορο αρκετα συχνα κ να παρακολουθεις αμα τρωει η αν ειναι λυθαργικο........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back