Πρόβλημα στο μάτι

καλησπερα σε ολους στη παρεα... πριν λιγη ωρα ενω καθοταν στο δωματιο μου ο γατουλης μας ξαφνικα ειδα να κραταει το ματακι του κλειστο και να το τριβει λιγο με το χερακι του για λιγο βεβαια οταν τον δελεασα να παιξει τα ανοιξε αλλα παλι το ετριβε και τωρα κοιματε τον ξυπναω λιγο αλλα δεν το ανοιγει το ενα ματακι... ειναι και στον υπνο... τι να προσεξω? μπορει να ειναι κατι σοβαρο?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να μπήκε σκουπιδάκι, έτσι με φαίνεται. Σοβαρό σε καμιά περίπτωση. Θα φύγει μόνο του, εκτός αν κατεβάσει βλέφαρο που θα πάτε στον γιατρό. Το ότι δεν άνοιξε το μάτι του δεν λέει κάτι. Κι ο δικός μου αγουροξυπνημένος με το ένα μάτι είναι σαν να λέει τι θες τώρα ρε μάνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και σήμερα πώς είναι το ματάκι του.. Λογικά θα πρέπει να του έχει περάσει.
Και στη δική μου 2-3 φορές, έχει συμβεί αυτό, άγνωστο για ποιό λόγο και μάλιστα μου φάνηκε και λίγο πρησμένο και το κρατούσε κλειστό.
Μια από αυτές, εικάζω (και κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας με την κτηνίατρο) οτι θα την πήρε ξώφαλτσα το κεντρί κάποιου εντόμου επειδή κάθεται και στο μπαλκόνι και την εξιτάρουν φοβερά τα έντομα. Όμως μετά επανήλθε σύντομα, χωρίς να χρειαστεί εξέταση ή φαρμακευτική αγωγή.
Εύχομαι σήμερα να είναι εντάξει:)

σας ευχαριστω πολυ και τις δυο :) απο χθες κιολας εγινε καλυτερα τον πηρα αγκαλιτσα και το ανοιξε... εμενα πολλες φορες εχει τυχει για λιγο να το κλεινει να το τριβει ακομα και οταν παιζει χτυπαει σε επιπλα και τριβει τα ματακια του... γενικα ο κτηνιατρος μας ειχε πει να προσεχουμε αμα δω προβληματα στα ματακια γιατι ειναι ευαισθητα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back