RedCat
Διάσημο μέλος
όπως όλοι μας φροντίζω 4-5 αδέσποτα στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Ηξερα από το καλοκαίρι ότι το ένα από αυτά (θηλυκό γατί περίπου 6-8 μηνών φαίνεται) μάλλον δεν έχει το ένα του ματάκι. Σήμερα όμως καθώς με τον καιρό έχει ημερέψει κάπως και κατάφερα να το δω από πιο κοντά είδα ότι το ματάκι είναι μεν κλειστό κάπως, αλλά δεν λείπει. Δηλαδή φαίνεται η ίριδα και αρκετά το τρίτο βλέφαρο.Επίσης από το συγκεκριμένο μάτι φαίνονται κάποιες απεκκρισεις καφέ χρώματος κοντά στην μυτούλα του. Εχετε κάποια άποψη γι'αυτό ή παρόμοια εμπειρία?
Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον αγαπημένο μου αδέσποτο γατούλη που έχω ξαναναφέρει. Ενώ όποτε τον φώναζα από το μπαλκόνι ερχόταν και με περίμενε κάτω στην εξώπορτα, έκανε χαρές και είχαμε συγκεκριμένες ώρες συναντήσεων, τώρα μου φαίνεται κάπως αγριεμένος. Είναι μάλλον ο πατέρας της παραπάνω γατούλας δηλαδή περίπου 2-5 ετών (δεν μπορώ να υπολογίσω), δεν είναι στειρωμένος και ίσως βέβαια το απόμακρο της συμπεριφοράς του να οφείλεται στο ότι είναι εποχή ζευγαρώματος. Μου φαίνεται όμως, πέρα ότι έχει καβγαδίσει και έχει γρατσουνιές, και ότι του λείπει (από ξύσιμο) τρίχωμα και επίσης δεν δείχνει ιδιαίτερα διάθεση για φαγητό. Τώρα μόλις τον είδα από το μπαλκόνι και αναγκάστηκα εγω να πάω στο παρκάκι απέναντι από το σπίτι να τον δελεάσω με φαγητό. Μπήκε στην πυλωτή, μου έκανε λίγες χαρούλες, έφαγε λίγο και μετά έφυγε. Υποψιάζομαι βέβαια, επειδή όπως σας είπα ότι είναι κάπως πιο φιλικός από άλλα αδέσποτα να τον ταϊζουν και κάπου αλλού. Τι έχετε να σχολιάσετε???
Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά αλλά αν δεν τα πως σε σας, σε ποιον θα τα πω, ε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
για το αλλο δεν ξερω, αμα δεις οτι δεν φτιαχνει με τις σταγονες πηγαινε τον σε εναν γιατρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τα αλλα 5 γατακια ειναι μαζι μου αλλα εξω,αυτα τα ειχα βρει στο δρομο κατα καιρους με διαφορα προβληματα και τα εχω ολα στειρωμενα αλλα δυστυχως εξω.πολυ θα ηθελα να τα ειχα μεσα,σας ζηλευω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool