Πρόβλημα στο ουροποιητικό εκδηλώνεται με πόνο στο πόδι

Αχ το κουτσουνάκι...Είναι πολύ τυχερό που σε έχει δίπλα του και είναι και πανεμορφούλη φτου φτου μην το ματιάσω..Καλά αυτό με το ελισεβατιανό ήταν πολύ καλή ιδέα ...Όλα θα πάνε καλά γιατί θα τον προσέχει η μαμά του!!!!!!Όσο για την αδερφή σου, από προσωπική εμπειρία δηλ. δεν ξέρω αν είναι το πρώτο της, αλλά να ξέρεις θα θέλει πολύ ξεκούραση και θα έχει ΚΑΤΙ νεύρα...Πωωωωωωω εμένα μόνο που δεν με είχε δείρει που είχα φύγει από την σχολή για νατην δω....Στα επόμενα παιδάκια της ήταν (αν και πιο δύσκολη κατάσταση) πιο δεκτική..Αλλά τα μωρά της δεν με είχαν αφήσει να τα δω γιατί ήταν πρόωρα..Τέσπα πάλι ξέφυγα(πρέπει να σταματήσει αυτή η κακή συνήθεια), έχεις και εσύ ένα παιδί εκεί που σε χρειάζεται...Αχ περαστικούλια....!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπουδαία νέα! Καλή ανάρρωση στο γατούλι!!!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ:):redface:.
Απ'ότι βλέπω όσο περνάει η ώρα φωνάζει λιγότερο από τον πόνο:). Και αν είδα καλά :blink: "πάτησε" το πόδι του προηγουμένως, το εγχειρησμένο εννοώ:D. Αυτό σημαίνει ότι πήγε καλά η εγχείρηση γιατί εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν το "πάταγε" καθόλου.
:up::up::up::up::up::up::up:

Μπραβοοοοό! Αυτά είναι θαυμάσια νέα! Και που 'σαι ακόμη! Σε λίγο διάστημα θα είναι τελείως καλά!!! :up::D

Ο γλυκός μου εδώ και μία ώρα περίπου, ίσως και παραπάνω, έχει ηρεμήσει επιτέλους και κοιμάται:inlove:. Βέβαια σαν αγχωμένη γατομαμά:P ,τον τσεκάρω συνέχεια αν είναι καλά:)!

Ο γλυκός μου εδώ και μία ώρα περίπου, ίσως και παραπάνω, έχει ηρεμήσει επιτέλους και κοιμάται:inlove:. Βέβαια σαν αγχωμένη γατομαμά:P ,τον τσεκάρω συνέχεια αν είναι καλά:)!
Μπράβο καλή μου, όλα θα πάνε τέλεια:)

Τι καλά νέα είναι αυτά!!!!:up:

Να η προσωρινή μου λύση, μην γελάσετε:redface:. Θα δω αν κάνει την δουλειά αυτό αλλιώς θα του φτιάξω κάτι άλλο.
Υ. Γ. Το έφτιαξα από εξώφυλλο περιοδικού, δεν είχα κάτι άλλο σε χαρτόνι:/:...

:lol::lol::lol::lol:φοβερο!!!!!τωρα το ειδα!:lol::lol:

Γελάσατε τελικά ε:redface:; Εντάξει δεν πειράζει έχει όντως γέλιο:P.
Τελικά δεν χρειάστηκε να του το ξαναβάλω, και το άλλο που αγόρασα του το έβαλα για 2 λεπτά και είδα ότι και πάλι γλείφει την πληγή με αυτό:blink:. Μούφα δηλαδη:down:. Ούτως η άλλως ο κος Πάνος μου είπε ότι γενικότερα είναι κατά των κολλάρων γιατί πέφτει η ψυχολογία του ζώου, και αργεί η ανάρρωση. Έτσι όποτε τον βλέπω να τα τραβάει(τώρα το κάνει σπάνια) του λέω δυνατά ένα ΜΗ!!! και σταματάει;).
Ο γλυκός μου τα πάει καλύτερα, έκανε κακάκια, τσισάκια και σήμερα το πρωί επιτέλους έφαγε με όρεξη:up:(τις 2 πρώτες μέρες είχε φάει το πολύ 20 γρ. ξηρά επειδή πόναγε ο καυμενούλης:().
Τώρα πια όταν περπατάει δεν νιαουρίζει από πόνο όπως έκανε πριν την εγχείρηση, σημάδι ότι αυτό που τον πόναγε έφυγε:D:up:. Μόνο που το κουτσαίνει ακόμα, ε ολόκληρη εγχείρηση έκανε ο καυμένος λογικό είναι! Μου είπε ο κος Πάνος όμως ότι σταδιακά θα αρχίσει να πατάει καλύτερα:).
Αυτά τα νέα μας, τώρα κοιμάται(ουπς μόλις ξύπνησαν) με τον "αδελφούλη" του τον Πάνθερ. Ορίστε και φωτό για τα πειστήρια:P!

Συνημμένα

• DSC00453.jpg
    DSC00453.jpg
    431,3 KB · Εμφανίσεις: 47
Περαστικά σας! Σίγουρα θα πάει καλύτερα τώρα, και εννοείται ότι έχεις τον καλύτερο γατίατρο οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Ο Πανθηρούλης μωρέ ξαπλώνει δίπλα στον ασθενή για συμπαράσταση, ε; Λατρεμένα μου...:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back