katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ.
Απ'ότι βλέπω όσο περνάει η ώρα φωνάζει λιγότερο από τον πόνο. Και αν είδα καλά
"πάτησε" το πόδι του προηγουμένως, το εγχειρησμένο εννοώ
. Αυτό σημαίνει ότι πήγε καλά η εγχείρηση γιατί εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν το "πάταγε" καθόλου.

Jeannine
Δραστήριο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Βέβαια σαν αγχωμένη γατομαμά
,τον τσεκάρω συνέχεια αν είναι καλά
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μπράβο καλή μου, όλα θα πάνε τέλειαΟ γλυκός μου εδώ και μία ώρα περίπου, ίσως και παραπάνω, έχει ηρεμήσει επιτέλους και κοιμάται. Βέβαια σαν αγχωμένη γατομαμά
,τον τσεκάρω συνέχεια αν είναι καλά
!

Raisa
Περιβόητο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Να η προσωρινή μου λύση, μην γελάσετε. Θα δω αν κάνει την δουλειά αυτό αλλιώς θα του φτιάξω κάτι άλλο.
Υ. Γ. Το έφτιαξα από εξώφυλλο περιοδικού, δεν είχα κάτι άλλο σε χαρτόνι...

φοβερο!!!!!τωρα το ειδα!

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
; Εντάξει δεν πειράζει έχει όντως γέλιο
.Τελικά δεν χρειάστηκε να του το ξαναβάλω, και το άλλο που αγόρασα του το έβαλα για 2 λεπτά και είδα ότι και πάλι γλείφει την πληγή με αυτό
. Μούφα δηλαδη
.Ο γλυκός μου τα πάει καλύτερα, έκανε κακάκια, τσισάκια και σήμερα το πρωί επιτέλους έφαγε με όρεξη
(τις 2 πρώτες μέρες είχε φάει το πολύ 20 γρ. ξηρά επειδή πόναγε ο καυμενούλης
).Τώρα πια όταν περπατάει δεν νιαουρίζει από πόνο όπως έκανε πριν την εγχείρηση, σημάδι ότι αυτό που τον πόναγε έφυγε

. Μόνο που το κουτσαίνει ακόμα, ε ολόκληρη εγχείρηση έκανε ο καυμένος λογικό είναι! Μου είπε ο κος Πάνος όμως ότι σταδιακά θα αρχίσει να πατάει καλύτερα
. Αυτά τα νέα μας, τώρα κοιμάται(ουπς μόλις ξύπνησαν) με τον "αδελφούλη" του τον Πάνθερ. Ορίστε και φωτό για τα πειστήρια
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...