Πρόβλημα στο ουροποιητικό εκδηλώνεται με πόνο στο πόδι

Kittycat, τι έγινε τελικά;;; Κανένα νέο;;; Θα σου συνιστούσα κι εγώ τον Αίλουρο... Ήμουν κι εγώ κάποια περίοδο απελπισμένη και έψαχνα επειγόντως έναν καλό κτηνίατρο και μου συνέστησαν τα κορίτσια τον Αίλουρο. Πήγα και ήμουν κι εγώ χωρίς χρήματα, και το ρίσκαρα αλλά δεν βγήκα καθόλου χαμένη! Αν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο, μπορώ να σε βοήθησω αν χρειαστεί!!!
Ακόμη όμως και να μην πας για επίσκεψη, έστω και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τη γνώμη του θα ήταν πολύ χρήσιμο!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγα στον Αίλουρο!!!

Με την βοήθεια της πολύ καλής και γλυκειάς Jeannine κατάφερα και πήγα στον Αίλουρο:up:.
Καλά δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Συμπεριφερόταν στον Νόμπου σαν να ήταν το παιδί του:). Τόσα γλυκόλογα σε γάτα δεν έχω ακούσει από άλλο κτηνίατρο...:happy:
Έγραψε το ιστορικό του του πήρε ούρα με έναν απίστευτο τρόπο:blink:. Εγώ νόμιζα ότι ούρα παίρνουν από πίσω από την ουρήθρα. Έμεινα έκπληκτη όμως όταν είδα τον Κο. Πάνο να παίρνει μία σύριγγα και να τον τρυπάει στα πλάγια της κοιλιάς και να παίρνει μία ολόκληρη σύριγγα ούρα:blink:! Ο Νόμπου δεν κατάλαβε τίποτα, κιχ δεν έβγαλε:blink:. Απίστευτο και πάλι απίστευτο:up:. Πιο ελαφροχέρη γιατρό δεν έχω ξαναδεί:up:!
Ως πρώτη συμβουλή μου έδωσε να του σταματήσω τα χάπια γιατί απ'ότι μου είπε μόνο κακό του κάνουν παρά καλό. Πρόσεξε ότι ο μυς του πίσω δεξιού ποδιού του που έχει το πρόβλημα έχει ατροφήσει:(επειδή δεν χρησιμοποιεί καθόλου αυτό το πόδι.Επίσης τον ζύγισε και έχει αδυνατίσει ο γλυκός μου. Από 6 κιλά που ήταν τώρα είναι 5.550:/:. Περισσότερο έχει χάσει βάρος από την μέση και κάτω όπως είχα προσέξει και εγώ.
Όσο για τον πωπό του και τις πληγούλες που έχει εκεί μου είπε ότι το προκάλεσε ο ίδιος με την γλώσσα του.
Αργότερα σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα από τα ούρα, δεν έδειξαν τίποτα...:|
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο αλλά τελικά δεν έχει πρόβλημα στο ουροποιητικό. Άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι σκελετικό ή μυικό. Θα πρέπει να τον ξαναπάω να βγάλουμε ακτινογραφίες, αυτή την φορά στα σωστά σημεία και όχι μόνο στο πόδι γιατί ως πρώτη εκτίμηση, ο Κος Πάνος κατάλαβε ότι πρέπει να έχει πρόβλημα ψηλά στην μέση...:/:
Μου είπε ότι μπορεί να το έπαθε χτυπώντας σε κάποια γωνία κατά την διάρκεια των παιχνιδιών του με τον Πάνθερ:/:.
Οπότε αναμένεται συνέχεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δείτε πως τεντώνει το πονεμένο ποδαράκι του:(...
Η τελευταία φωτό στην καρέκλα είναι σημερινή

Συνημμένα

• DSC00331.jpg
    DSC00331.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 124
  • DSC00332.jpg
    DSC00332.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 84
  • DSC00333.jpg
    DSC00333.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 102
  • DSC00335.jpg
    DSC00335.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 86
  • DSC00392.jpg
    DSC00392.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 102
Πως μπορεσε να σκεφτει το ουροποιητικο ο προηγούμενος γιατρος απορω... εχω δει πολλους γατους με ουρολόιμωξη συν και τον βουλιτσο μου και παρολο που δεν ειμαι γιατρος δεν θα σκεφτομουν ποτε αυτο για αυτο το ποδαρακι. Αυτη την τεχνικη απο τα πλαγια θα πρεπε να την μαθουν κι αλλοι γιατροι αλλιως το ζωο ταλαιπωρειται πολλες φορες.

Με την βοήθεια της πολύ καλής και γλυκειάς Jeannine κατάφερα και πήγα στον Αίλουρο:up:.
Καλά δεν έχω λόγια να τον περιγράψω.

Πήρες την πιο σωστή απόφαση, τώρα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους, και όλα θα πάνε καλά. Αν θυμάμαι καλά και τη Jeannine την είχαμε "φάει" να πάει στον Αίλουρο και τελικά το έκανε. Καλά αποτελέσματα στο γατάκι σου και εσύ πια να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς, είσαστε σε καλά χέρια:D

μπράβο ειναι καλο το οτι το προβλημα στο ουροποιητικό αποκλείστηκε...είσαι πράγματι στα καλύτερα χέρια, ο κ.Πάνος πραγματικά θα κάνει ότι είναι δυνατόν. Εύχομαι όλα να πανε καλά

Εύχομαι τα καλύτερα για τον Νόμπου!:)
Και περιμένουμε τα νέα του...

Περαστικά στον Nobu

Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε:).
Όταν κάνουμε και τις ακτινογραφίες θα σας ενημερώσω...

Think positive ;)

Ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):):):):):):)

Αντε και θετικη ενεργεια απο ολους μας...

ελπιζω ολα να πανε καλα με τον γατουλη σου, ... ειναι ανγχος τρελο οταν δεν ξερουμε τι ακριβως εχουν!
αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις θα πανε ολα πολυ πολυ καλα:up:
καλη αναρωση!!!:)

Δεύτερη φορά στον υπέροχο Κο. Πάνο

Σήμερα πήγαμε στον Αίλουρο για δεύτερη φορά:up:.
Του έκανε 2 ακτινογραφίες μία στην λεκάνη και μία λίγο πιο ψηλά στον θώρακα. Αναισθησία έγινε με τον γνωστό υπέροχο τρόπο του Κου. Πάνου, με αέριο:up:. Όταν τελείωσε, ο Νόμπου ήταν ξύπνιος και όπως όταν τον έφερα:up:.
Τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα το απόγευμα(μου είπε να πάρω τηλ.) γιατί τώρα τις ακτινογραφίες τις έχει μέσα στο νερό απ'ότι μου έδειξε, και δεν δείχνουν πόλλά πράγματα:|. Παρόλα αυτά, κάτι παρατήρησε έστω και έτσι, χαμηλά σ'ένα σπόνδυλο της λεκάνης:( αλλά θα ξέρει καλύτερα όταν στεγνώσουν και τις βάλει στο φως να τις δει...
Όταν γυρίσαμε ο Νόμπου αν και ήταν ταλαιπωρημένος από το "ταξίδι"(με ταξί πήγαμε) έφαγε και τώρα ξεκουράζεται:).
Σας ευχαριστεί πολύ για τα περαστικά που του ευχόσαστε:P!

Μακάρι να 'χετε καλά νέα το απόγευμα! :)

Μακάρι όλα να πάνε καλά, ό,τι και νά ΄ναι όμως, ξέρω ότι θα το παλέψετε...:up:

Σίγουρα θα το παλέψω:) απλά μετανιώνω που η χαζή δεν τον πήγαινα εξαρχής στον Αίλουρο, παρά τις προτροπές από εδω μέσα:(...
Ταλαιπωρήθηκε ο καϋμένος χωρίς λόγο τόσο καιρό:(...
Φοβόμουνα ότι δεν θα με παίρνανε στο ταξί λόγω του γάτου:down:.
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ούτε ένας δεν πήρε χαμπάρι ότι κουβαλάω γάτα:lol:(ή έστω δεν μου έκανε κάποια νύξη), λόγω του ότι ο γατοφόρος που έχω είναι σαν σακ βουαγιάζ(το πήρα από τα σούπερ μάρκετ plus). Βέβαια είναι και ήρεμο το πουλάκι μου(όταν είναι στον γατοφόρο:P), κιχ δεν έβγαλε, ρωτήστε και την Jeaninne:P.
Καλού κακού, πήρα και την μάνα μου μαζί και της είπα να στέκεται μπροστά μου όταν περιμέναμε ταξί, για να μην δουν τι κουβαλάω:redface::lol:...

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ούτε ένας δεν πήρε χαμπάρι ότι κουβαλάω γάτα:lol:
Είδες; Δεν στα 'λεγα;; ;)

Καλού κακού, πήρα και την μάνα μου μαζί και της είπα να στέκεται μπροστά μου όταν περιμέναμε ταξί, για να μην δουν τι κουβαλάω:redface::lol:...[/quote]

καλόοοοο!!και από ότι φαίνεται λειτούργησε μια χαρά!!:)καλή ανάρρωση!!!;)

Περιμένουμε Μαράκι να μάθουμε νέα!!

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ταλαιπωρίας ξέρω τι έχει ο Νόμπου μου. Με πήρε τηλέφωνο το απόγευμα ο κος. Πάνος και μου είπε ότι έχει "Κάταγμα της κεφαλής του μηριαίου οστού":blink::(. Επειδή τρίβεται λοιπόν το ένα κόκαλο με το άλλο πονάει. Επειδή έχουν καταστραφεί κάτι τριχίδια εκεί που αιματώνουν το κόκκαλο, έχει χάσει πολύ ασβέστιο το πόδι, και λόγω ακινησίας έχει χάσει 1/3 μυικό ιστό.
Για να μη σας τα πολυλογώ και επειδή δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, ο Νόμπου θα χρειαστεί εγχείρηση:(,αυτό δεν γίνεται καλά από μόνο του.
Από Δευτέρα πρέπει οπωσδήποτε να κλείσω ραντεβού για την εγχείρηση, και πολύ έχει καθυστερήσει το θέμα:/:.
Θα μου στοιχίσει 300 Ευρώ.
Μετά την εγχείρηση δεν θα πονάει πλέον και είναι πολύ πιθανό να κουτσαίνει λίγο.
Αυτά και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας:).
Υ.Γ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κο. Πάνο. Θα πάνε όλα καλά:up:!

αχ, εγχείρηση εεεε;:( δεν πειράζει μωρέ, αρκεί να γίνει καλά ο Νομπου, που σίγουρα θα πάνε καλά με τέτοιο γιατρό που έχει!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back