Πρόβλημα στο ουροποιητικό εκδηλώνεται με πόνο στο πόδι

καλά κάνεις και έχεις εμπιστοσύνη στον κ.Πάνο, ειμαι βεβαιη οτι θα κανει το καλύτερο..Περαστικά σας λοιπόν και ας τελειώσει με αυτό η ταλαιπωρία σας:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kittycat, το γατέλι σου θα είναι μια χαρά. Είστε στα καλύτερα χέρια. Το καλό είναι ότι ξέρεις πια με σιγουριά ποιο είναι το πρόβλημα και να είσαι βέβαιη ότι ο κ.Πάνος θα το αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία.
Περαστικά σας! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι πόνοι και όλα τα άσχημα που σας βρήκαν. Εσύ πια, είπαμε, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε, αφού είσαι στα καλύτερα χέρια. Όλα μα όλα θα πάνε καλύτερα από ο,τι φαντάζεσαι. :)

Περαστικά σας και από εμας!

Σας ευχαριστώ όλους για τα περαστικά σας:).
Επανέρχομαι στο θέμα για να σας δείξω τι βρήκα στο Ίντερνετ, που απ'ότι κατάλαβα απ'αυτά που μου είπε ο κος. Πάνος, αυτό έχει πάθει ο Νόμπου. Δείτε τις φωτογραφίες. Είναι βέβαια ανθρώπινες αλλά you get the point:cool:.
Φαίνεται φριχτό έτσι:(; Την μία φωτό την έβαλα για να δείτε ποιά είναι η κεφαλή του μηριαίου οστού (femoral head). Εκεί έχει το κάταγμα. Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε ότι είναι σπασμένη(η κεφαλή) και έτσι έχουν κοπεί τα τριχωειδή αγγεία που ενώνουν τα δύο κόκκαλα. Γι'αυτό μου είπε ο κος. Πάνος ότι έχει χάσει ασβέστιο το πόδι, γιατί δεν αιματώνεται το κόκκαλο:(. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά το κάταγμα από το σπάσιμο, γι'αυτό και δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται το κόκκαλο του Νόμπου σε σχέση με την φωτογραφία:/:.
Ελπίζω να σας διαφώτισα κάπως:/:...

Συνημμένα

• ei_0244.gif
    ei_0244.gif
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 65
  • hip65.jpg
    hip65.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 67
Το κάταγμα και το "σπάσιμο" είναι το ίδιο πράγμα. Απλώς μερικές φορές μπορεί να υπάρχει ρωγμώδες κάταγμα ("ράγισμα") ή συντριπτικό, να έχει σπάσει δλδ όλο το κόκαλο κατά μήκος.

:up::up::up::up:Γρήγορα να γίνεται καλά,αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί αυτό τον τρόπο μεταφοράς.Σε ευχαριστώ που μου τον έμαθες.:happy::happy:

Σήμερα στις 10 το πρωί έγινε η εγχείρηση του Νόμπου. Διήρκησε περίπου 2 ώρες. Τώρα είναι σπίτι και πονάει πολύ ο κακομοίρης:(. Η εγχείρηση που έκανε λέγεται "Εκτομή κεφαλής και αυχένος μηριαίου και αρθροπλαστική". Τελικά απ'ότι είδα από τις ακτινογραφίες, ο Νόμπου είχε πάθει αυτό που δείχνει η δεύτερη φωτογραφία που είχα αναρτήσει παραπάνω. Δηλαδή είχε κοπεί εντελώς η κεφαλή, και έτσι έπρεπε να αφαιρεθεί γιατί είχε αρχίσει να "σαπίζει".
Θα ήθελα να μου πει κάποιος/α απο δώ με εμπειρία σε στείρωση στα θυληκά, τι κάνουμε όταν πάει να βγάλει τα ράμματα με τα δόντια, γιατί πήγε να το κάνει προηγουμένως και φρίκαρα:(!!! Εννοείται του είπα κατευθείαν ΜΗ και τον εμπόδισα από το να το συνεχίσει.
Σας επισυνάπτω και μία φωτογραφία να δείτε το μέγεθος της τομής:(.

Συνημμένα

• DSC00445.jpg
    DSC00445.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 142
Κατ' αρχήν, περαστικά! Κατά β', ίσως θα 'πρεπε να του βάλεις ελισαβετιανό κολάρο (αυτό που το κάνει να μοιάζει με λαμπατέρ, ντε). Είναι ενοχλητικό, αλλά προστατεύει σε τέτοιες φάσεις.
:hmm:

Περαστικά του, του καημενούλη του Νόμπου!!
Άντε, τα πιο δύσκολα πέρασαν, λίγη υπομονή χρειάζεται τώρα και σε λίγο καιρό θα 'ναι καλύτερος κι από πριν :)
Θα ήθελα να μου πει κάποιος/α απο δώ με εμπειρία σε στείρωση στα θυληκά, τι κάνουμε όταν πάει να βγάλει τα ράμματα με τα δόντια, γιατί πήγε να το κάνει προηγουμένως και φρίκαρα:(!!! Εννοείται του είπα κατευθείαν ΜΗ και τον εμπόδισα από το να το συνεχίσει.
Όταν είχαμε στειρώσει την Αρήθα, ειδικά τις πρώτες 48 ώρες, είχα συνεχώς το νου μου και όποτε την έβλεπα να πειράζει τα ράμματα της αποσπούσα την προσοχή μ' ένα παιχνίδι ή και με το χέρι μου. Σ' εμάς αυτό έπιασε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα ράμματα. Το κακό είναι ότι πρέπει να είσαι συνεχώς στο σπίτι για να τον προσέχεις...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα περαστικά:). Ο Κος Πάνος δεν μου είπε τίποτα για κολάρο και δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να βγω έξω τώρα για να πάω να το πάρω, πρέπει να τον προσέχω:/:.
Θα προσπαθώσω να εφαρμόσω αυτό με το παιχνίδι, αν και με τον πόνο που έχει δεν νομίζω ότι θα πιάσει:/:.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγω στιγμή από πάνω του, αφού κιόλας άμα πάω να φύγω φωνάζει και γυρίζω εγώ πανικόβλητη και του λέω παρηγορητικά λογάκια και σταματάει, το ίδιο και όταν μιλάω στο τηλέφωνο... Η πλάκα είναι ότι η αδερφή μου είναι στο νοσοκομείο και θα γεννήσει:blink: ή σήμερα ή αύριο απ'ότι είπε ο γιατρός, αλλά εντάξει δεν είναι μόνη της είναι με την μάνα μου. Εγώ τον Νόμπου μου αυτή την στιγμή δεν τον αφήνω με τίποτα:happy:...(μ' έχει ανάγκη για να μου τα ψέλνει:lol:...τι μου έκανες @#!$ και τέτοια)

Περαστικά σας κιτικατ, να συμπαραστέκεσαι στον μικρούλη, σε έχει ανάγκη μωρε! τι γλυκο παιδάκι ομως να σε θέλει διπλα του, ε;:)

περαστικα σας,δεν μπορεις να πεις σε καποιον να σου φερει το κολλαρο?το βραδυ τί θα κανεις,δεν θα κοιμηθεις?:/:

περαστικα σας,δεν μπορεις να πεις σε καποιον να σου φερει το κολλαρο?το βραδυ τί θα κανεις,δεν θα κοιμηθεις?:/:
Ώχ:blink: δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Τώρα αγχώθηκα:/:...
Δεν υπάρχει κάποιος να μου το φέρει, τώρα θα πάρω τηλ τον Κο Πάνο να μου πει τι μπορώ να κάνω...

Με πήρε εκείνος τελικά:D. Μου είπε για ελισαβετιανό κολάρο:/:... Μέχρι να βρω, να φτιάξω ένα αυτοσχέδιο. Τώρα πήρα τηλ το pet shop που ψωνίζω και μου είπε θα το κάνει παραγγελία και θα μου το φέρει αύριο το πρωί:/:... Μέχρι τότε ελπίζω να έχω καταφέρει να φτιάξω ένα μόνη μου...

Να η προσωρινή μου λύση, μην γελάσετε:redface:. Θα δω αν κάνει την δουλειά αυτό αλλιώς θα του φτιάξω κάτι άλλο.
Υ. Γ. Το έφτιαξα από εξώφυλλο περιοδικού, δεν είχα κάτι άλλο σε χαρτόνι:/:...

Συνημμένα

• DSC00446.jpg
    DSC00446.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00447.jpg
    DSC00447.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Κουκλάκι ο Νομπούλης! Περαστικά γρήγορα εύχομαι βρε Μαράκι!!!
Πότε θα ξαναπάς στον κ. Πάνο;;

Κουκλάκι ο Νομπούλης! Περαστικά γρήγορα εύχομαι βρε Μαράκι!!!
Πότε θα ξαναπάς στον κ. Πάνο;;
Σ'ευχαριστώ:).
Σε 10 μέρες για να βγάλει τα ράμματα.

Περαστικά στον κούκλο! Όσο για το αυτοσχέδιο ελισαβετιανό, εύγε, είναι κορυφαίο!!!:up:

Περαστικά στον κούκλο! Όσο για το αυτοσχέδιο ελισαβετιανό, εύγε, είναι κορυφαίο!!!:up:
Σ'ευχαριστώ:):redface:.
Απ'ότι βλέπω όσο περνάει η ώρα φωνάζει λιγότερο από τον πόνο:). Και αν είδα καλά :blink: "πάτησε" το πόδι του προηγουμένως, το εγχειρησμένο εννοώ:D. Αυτό σημαίνει ότι πήγε καλά η εγχείρηση γιατί εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν το "πάταγε" καθόλου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back