Πρόβλημα στο πόδι;

vaso1987

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Καλησπερα..ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τη βοηθεια σας..εχω ενα γατουλη 1 ετους ο οποιος δν ειναι σπιτιου..δηλαδη δν ειναι μονιμα μεσα στο σπιτι αλλα κυκλοφορει στο δρομο και στιν αυλη του σπιτιου..εχθες το μεσημερι ηρθε να του βαλω φαγητο και ειδα πως δεν πατουσε το πισω δεξι του ποδαρακι..αρχικα τρομαξα πως χτυπησε ισως σε καποιο αμαξι αλλα κοιταζονταε το ποδι του δν εχει πουθενα ουτε πληγη ουτε αιμα..ουτε μου δειχνει η γενικοτερη εικονα του να ειναι ειτε τρομαγμενος ειτε αρρωστος..απλα ακουμποντας το ποδι του ψηλα κατευθειαν νιαουριζει δειχνοντας μου πως ποναει..:(:(:(:(:(:(:(προσπαθωντας να σκεφτω τι μπορει να επαθε σκεφτηκα μηπως του βγηκε το ποδι του (οπως σε εμας μπορει να μας βγει ο ωμος σε μια αποτομη κινηση) και ειναι το μονο που μου φανηκε λογικο..πηρα την κτηνιατρο στο ιατρειο της και δεν μου απανταει οπως ειναι φυσικο:(:(:(πηρα την κτηνιατρο μιας φιλης μου και λειπει εκτος αθηνων..
και ρωταω εγω τωρα,τι μπορω να κανω για να τον ανακουφισω μεχρι αυριο που θα παμε στην κτηνιατρο του?????:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το παταει καθολου ή κουτσαινει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το παταει καθολου..δεν νομιζω πως μπορει να το πατησει..ισα ισα να το ακουμπησει στο πατωμα ισως ναι..αλλα να το πατησει εστω και λιγο για να περπατησει,δεν το κανει..:(:(:(τι μπορει να ειναι?μπορει να ειναι αυτο που φανταστηκα??

ευχαριστω για την απαντηση!

δεν ξερω ακριβως τι ειναι, αλλα μια φορα ειχε τα ιδια συμπωματα μια γατουλα μας πριν πολλα χρονια..ετσι ηταν κι αυτη ημιαδεσποτη. και ο γιατρος της εκανε εγχειρηση το ποδαρακι και της εβαλε πλατινα..και ειχε θεραπευτει..

δεν ξερω ακριβως τι ειναι, αλλα μια φορα ειχε τα ιδια συμπωματα μια γατουλα μας πριν πολλα χρονια..ετσι ηταν κι αυτη ημιαδεσποτη. και ο γιατρος της εκανε εγχειρηση το ποδαρακι και της εβαλε πλατινα..και ειχε θεραπευτει..

πφφφφφφ..μαλιστα..καταλαβα..:(:(:(ψυχουλα μου..ευχαριστω πολυ!

αν μπορεις περιορισε το λιγο..και αυριο να το πας στον γιατρο..μια ακτινογραφια θα δειξει ποιο ακριβως ειναι το προβλημα..

αν μπορεις περιορισε το λιγο..και αυριο να το πας στον γιατρο..μια ακτινογραφια θα δειξει ποιο ακριβως ειναι το προβλημα..

Αυριο θα τον παω οπωσδηποτε,δεν υπαρχει περιπτωση..να τον περιορισω μεσα στο σπιτι δεν γινεται γτ δεν καθεται..παει και γραντζουναει την πορτα για να του ανοιξω..το καλο ειναι πωσ επειδη δεν μπορει να περπατησει και ειναι και λιγο φοβιτσιαρης καθεται στην αυλη και δεν βγαινει εξω οποτε δεν φοβαμαι και για τα αυτοκινητα..

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και παλι..

παρακαλω και περαστικα του!!:)

Δεν νομίζω να είναι εξάρθρωση, δεν θα μπορούσε να το "μαζέψει" προς τα πάνω τότε...:hmm:
Αν δεν είναι κάποιος μυϊκός ή σκελετικός τραυματισμός, μπορεί να είναι και απόστημα, από δαγκωνιά άλλου γάτου. Καμιά φορά είναι τόσο βαθιά που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου εξωτερικά.
Όπως και να 'χει, μην του δώσεις παυσίπονο. Αφενός τα δικά μας παυσίπονα είναι ακατάλληλα για γάτες και αφετέρου ο πόνος τον προστατεύει κατά μία έννοια, γιατί τον εμποδίζει να κάνει κινήσεις που θα χειροτερέψουν την κατάσταση.
Είναι καλό που δεν απομακρύνεται, είσαι σίγουρη όμως ότι θα μείνει εκεί γύρω μέχρι αύριο, για να τον πας στο γιατρό; Αν κρυφτεί πουθενά τη νύχτα και αύριο δεν μπορεί να γυρίσει επειδή πονάει, πώς θα τον βρεις;:/: Εγώ στη θέση σου θα τον κρατούσα μέσα, κι ας γκρινιάζει. Για ένα βράδι είναι, δεν θα πάθει τίποτα...

Δεν νομίζω να είναι εξάρθρωση, δεν θα μπορούσε να το "μαζέψει" προς τα πάνω τότε...:hmm:
Αν δεν είναι κάποιος μυϊκός ή σκελετικός τραυματισμός, μπορεί να είναι και απόστημα, από δαγκωνιά άλλου γάτου. Καμιά φορά είναι τόσο βαθιά που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου εξωτερικά.
Όπως και να 'χει, μην του δώσεις παυσίπονο. Αφενός τα δικά μας παυσίπονα είναι ακατάλληλα για γάτες και αφετέρου ο πόνος τον προστατεύει κατά μία έννοια, γιατί τον εμποδίζει να κάνει κινήσεις που θα χειροτερέψουν την κατάσταση.
Είναι καλό που δεν απομακρύνεται, είσαι σίγουρη όμως ότι θα μείνει εκεί γύρω μέχρι αύριο, για να τον πας στο γιατρό; Αν κρυφτεί πουθενά τη νύχτα και αύριο δεν μπορεί να γυρίσει επειδή πονάει, πώς θα τον βρεις;:/: Εγώ στη θέση σου θα τον κρατούσα μέσα, κι ας γκρινιάζει. Για ένα βράδι είναι, δεν θα πάθει τίποτα...

Καλησπερα..διπλα ακριβως απο το σπιτι μου ειναι η αυλη ενος εγκαταλελειμενου σπιτιου στην οποια ομως εχω προσβαση..επομενως οποτε δεν ειναι στην αυλη μου παει και κα8εται εκει γτ εχει περισσοτερο χορταρι ισως..δεν ξερω..οπως και να εχει τωρα που γυρισα απο βολτα ηρθε μονος του και τον εβαλα μεσα να κοιμηθουμε παρεουλα μεχρι αυριο που θα τον παω..δεν μπορω να τον βλεπω ετσι,ποναει η ψυχη μου...εχει πρηστει κιολας το ποδαρακι του..παυσιπονο δεν εδωσα γιατι δεν ηξερα αν κανει..ευχαριστω πολυ και παλι!

Γεια σας..να σας πω τι εγινε τελικα ωστε να υπαρχει το 8εμα ολοκληρωμενο αν θελει καποιος αλλος να ενημερωθει..
πηγαμε στην καλη μας κτηνιατρο σημερα και αφου μασ ξυρισε το υπεροχο ποδι μας,διαπιστωσε καποιο δαγκωμα-τσιμπιμα ισως απο καποια σαρανταποδαρουσα η απο κατι αντιστοιχο..
μας εκανε δυο ενεσεις,η μια για τον πονο γιατι υπεφερε ο καημενουλης μου και μια αντιβιωτικη και μας εδωσε για 5 μερες καθε βραδυ ενα σιροπακι και μισο χαπακι...
ο πιτσιρικος μου με το ξυρισμενο υπεροχο ποδαρακι του παρολο που πονουσε πολυ,δεν κουνηθηκε απο τη θεση του και ηδη τωρα,7 ωρες μετα την ενεση επιτελους μπορεσε να το πατησει εστω και για λιγο..!!

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!:):D:D:D

Αχου το μαναρακι! Τουλαχιστον δεν ειναι κατι πιο σοβαρο, περαστικα του:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back