Πρόβλημα των νεύρων στη γατούλα μου....

Κορίτσι μου πήγαινε στον ΑΙΛΟΥΡΟ να πάρεις μία υπεύθυνη λύση και να ξέρεις ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Μην την υποβάλεις σε καμία θεραπεία, πριν τον συμβουλευτείς. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω κι εγω με την χουζουρη καλο θα ηταν ναεισαι σιγουρη για την θεραπεια και να μην κανεις πειραματα η η γιατρος. Εαν σου ειπα να παρεις τηλ τη στελλα ειναι γιατι ειχε δυο τετοια γατακια το εηνα μεγαλο το αλλο μικρο και το αλλο μεγαλο και τα φροντιζε και τα κκατουρουσε κα τα αποπατουσε πιεζοντας κυστη κλπ η ιδια κια ο ανδρας της. Τελικα τελευταια μην αντεχοντας τα εξοδα γιατι εχει κι αλλες γατες αποφασισε να τα στειλει σε ενα καλο σωματειο που της ειχα υποδειξει. Στην αρχη της ειπαν οτι τα φροντιζαν μετα ομως απο τρεις βδομαδες τα γατια ηταν ετοιμοθανατα παρολο που υποτιθεται οτι ειχαν ορο και τα βοηθουσαν να αποπατουν. Τα γατακια ειχαν περασει 7 χρονια και εστω ζωντας πολυ περιορισμενα με τη στελλα ειχαν δεθει πολυ μαζι της και πιστευουμε οτι δεν αντεξε ο οργανιστμος τους το σοκ του ναπανε σε νεο περιβαλλον και να ειναι και ετσι αρρωστα χωρις καποιον να τα φροντιζει και ιατρικα καλα αλλα και κυριως με στοργη. Μετα διαβασαμ οτι στα ατυχηματα που συνοδευονται απο νεφρικη ανεπαρκεια και αλλα νοσηματα στην αναρρωση παιζει μεγαλο ρολο ο συναισθηματικος και ψυχολογικος παραγοντας σε ενα βιβλιο που εχω. Διδαγμα: για να πειβιωσει και να αναρρωσει οσο το δυνατον καλυτερα ενα ζωακι αρρωστο χρειαζεται καταρχας τον καταλληλο γιατρο και την καταλληλη θεραπεια. Αυτο ομως πολυ συχνα δεν αρκει, χρειαζεται παραλληλα πολυ στοργη και συνεχη τρυφερη φροντιδα. Αρα εσυ μιας και τρυφερη εισαι και το φροντιζεις .. εμενα μου φαινεται καταρχας οτι καποιος πρεπει να σου δειξει πως ακριβως να το υποβοηθας και δευτερον να το πας σε εναν εμπειρο και εγυημενο γιατρο ειτε στα κοριτσια στο κεντρο γατας που εχουμε καλες κριτικες ειτε στον αιλουρο και εαν συμφωνουν να κανεις και τις ενεσεις αλλα χωρις αυτο μου φαινεται οτι βαδιζεις στα τυφλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρέμω και φοβάμαι πάρα πολύ...! :""""(
Θα το πάω όμως στον Αίλουρο...

καλα θα κανεις,ειναι φοβερος και πολυ καλος ανθρωπος και κτηνιατρος!!

Κάνεις το πιο σωστό!!!

Ελπίζω να μην αποκτήσω κατάθλιψη και άγχος... :(
Θα το πάω απόψε το βράδυ στον αίλουρο. Προσπαθώ να βρω ένα ρυθμό που θα περιλαμβάνει τη φροντίδα της γατούλας μου και για την ώρα δεν μπορώ ούτε να φάω.. :(:(

Βρε, ψυχραιμια, ολά καλά θα πάνε! Δες τι θα σου πει ο γιατρος.
έχω δει γατούλες σε αυτην την κατάσταση, στο Κέντρο Γάτας ειναι ένας γατούλης παράλυτος απο τη μέση και κάτω. Σε πληροφορώ οτι ειναι μια χαρά! Παίζει, τσαμπουκαλεύεται με τους υπόλοιπους και ειναι και πολύ χαδιάρης. Τον παίρνεις αγκαλίτσα και σου γλύφει το λαιμο και το πρόσωπο!:)
Μην στενοχωριέσαι. Αν αγαπάς το γατάκι σου όσο φαίνεται θα πάνε ολα μια χαρά! Το μονο δύσκολο της υπόθεσης ειναι να το βοηθάς με την τουαλέτα του. Αλλά αυτο ειναι κάτι που θα μπει σε ρουτίνα, θα το κάνεις 2 φορές την ημέρα και αυτά. Οι κοπέλες εκει που τις έχω δει τον "αδειάζουν" σε 3 λεπτά.

Πήγα το μπουμπουκάκι μου στον Αίλουρο! Τελικά είχατε δίκιο... Απόλυτο δίκιο...Καταπληκτικός άνθρωπος που στάζει από γλυκύτητα και θετική ενέργεια. Η γατούλα μου δυστυχώς δεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατι ακολούθησαν ένα σωρό λάθος χειρισμοί, λόγω της απειρίας μου, από τη στιγμή που τη βρήκα.. τουλάχιστον όμως ο γιατρός μου υποσχέθηκε ότι η ποιότητα της ζωής της θα βελτιωθεί το κατά δύναμη.
:(
Ευχαριστώ όλους σας που με προτρέψατε να πάω εκεί..

Να ξέρεις πως ο Αίλουρος θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό!!!! Καλή δύναμη!!!

Πήγα το μπουμπουκάκι μου στον Αίλουρο! Τελικά είχατε δίκιο... Απόλυτο δίκιο...Καταπληκτικός άνθρωπος που στάζει από γλυκύτητα και θετική ενέργεια. Η γατούλα μου δυστυχώς δεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατι ακολούθησαν ένα σωρό λάθος χειρισμοί, λόγω της απειρίας μου, από τη στιγμή που τη βρήκα.. τουλάχιστον όμως ο γιατρός μου υποσχέθηκε ότι η ποιότητα της ζωής της θα βελτιωθεί το κατά δύναμη.
:(
Ευχαριστώ όλους σας που με προτρέψατε να πάω εκεί..

ευχομαι να πανε ολα καλα

Να πάνε όλα καλά για το γατάκι...

Όλα καλά θα πάνε, είναι σε καλά χέρια...

Να παλέψεις μέχρι τέλους εμένα χτες πέθανε η γατούλα μου μετά από 9 χρόνια συγκατοίκησης και κατηγορώ τον εαυτό μου για αυτό γιατί αν δεν την πήγαινα στον γιατρό και δεν πάθαινε ανακοπή από το στρες όταν προσπάθησε να της πάρει αίμα από το λαιμό ίσως να την είχα δίπλα μου. Πίστεψε με αξίζει να φτάσεις ως το τέλος έτσι είχα κι εγώ μια γατούλα πριν 3 χρόνια με το ίδιο πρόβλημα το δικό σου πρόβλημα στο νευρικό σύστημα. Της έκανα ενέσεις κορτιζόνεις μέχρι τέλους μέχρι που μπήκε σε μια άλλη διάσταση και της έκανα ευθανασία. Προσπάθησα όμως. Τα ζωάκια είναι τα μόνα πλασματάκια που δεν μας προδίδουν αξίζει να προσπαθήσουμε για αυτά. Δυστυχώς εγώ χτες δεν τα κατάφερα με την Νίνα μου και πονάει πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ το ξεπεράσω. Αξίζει να παλέψεις μην το εγκαταλείπεις πίστεψε με παίρνεις πολύ περισσότερα από ότι δίνεις.

Το μαύρο γατάκι που βλέπω στην φωτογραφία είναι σαν να βλέπω την Νίνα μου η οποία με άφησε χτες. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Εννιά χρόνια την είχα και νομίζω ότι φταίω εγώ που την φόβισα με τον κτηνίατρο. Λέω άμα δεν την είχα πάει θα ζούσε. Έπαθε ανακοπή και πνευμονικό οίδημα από το φόβο της. Μόλις είδα την φωτογραφία της γατούλας σου μου θύμισε την μικρούλα μου που έφυγε. Να την προσέχεις και μακριά από τσαρλατάνους γιατρούς

Το μαύρο γατάκι που βλέπω στην φωτογραφία είναι σαν να βλέπω την Νίνα μου η οποία με άφησε χτες. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Εννιά χρόνια την είχα και νομίζω ότι φταίω εγώ που την φόβισα με τον κτηνίατρο. Λέω άμα δεν την είχα πάει θα ζούσε. Έπαθε ανακοπή και πνευμονικό οίδημα από το φόβο της. Μόλις είδα την φωτογραφία της γατούλας σου μου θύμισε την μικρούλα μου που έφυγε. Να την προσέχεις και μακριά από τσαρλατάνους γιατρούς

Κουράγιο Ουρανία...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back