Πρόβλημα υγείας - πληγή στο στόμα

Σε πληροφορω οτι η δικη μου γατουλα ζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελευθερη κανει οτι της αρεσει πηγαινει οπου θελει και για οσο θελει και σιγουρα εζησε και ζει μια πολυ πιο ευτυχισμενη ζωη απο τις δικη σου που ειναι φυλακισμενη μεσα σε 4 τοιχους, η δικη μου οταν εξω ακουει θορυβο τρεχει απο περιεργεια να δει τι ειναι, η δικη σου κρυβεται κατω απο τον καναπε το οτι της παρεχεις στεγη και φαγητο δεν σημαινει οτι ειναι και αυτα που θελει..αλλα ειναι αυτα που θες εσυ, δεν ζει τον κοσμο της ζει τον κοσμο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε πληροφορω οτι η δικη μου γατουλα ζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελευθερη κανει οτι της αρεσει πηγαινει οπου θελει και για οσο θελει και σιγουρα εζησε και ζει μια πολυ πιο ευτυχισμενη ζωη απο τις δικη σου που ειναι φυλακισμενη μεσα σε 4 τοιχους, η δικη μου οταν εξω ακουει θορυβο τρεχει απο περιεργεια να δει τι ειναι, η δικη σου κρυβεται κατω απο τον καναπε το οτι της παρεχεις στεγη και φαγητο δεν σημαινει οτι ειναι και αυτα που θελει..αλλα ειναι αυτα που θες εσυ, δεν ζει τον κοσμο της ζει τον κοσμο σου.

συγνωμη.εδω υπαρχει μια παρεξηγηση........δεν μιλαμε για τη γατα σου...αλλα για μια αδεσποτη γατα την οποια απλα ταιζεις....αλλο το ενα ,αλλο το αλλο...γιατι οταν η γατα ειναι δικη μας..της παρεχουμε τα παντα...σαν να ειναι μελος της οικογενειας μας...δηλαδη τροφη,στεγη μεσα στο σπιτι υπνο..και το κυριοτερο...ιατρικη περιθαλψη.......κατι που εσυ δεν εχεις κανει ποτε σου...αρα..μην λες οτι εχεις γατα..γιατι αυτο περικλειει πραγματα που εσυ δεν εχεις κανει ποτε...να λες οτι ταιζεις μια αδεσποτη...
φιλικα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη.εδω υπαρχει μια παρεξηγηση........δεν μιλαμε για τη γατα σου...αλλα για μια αδεσποτη γατα την οποια απλα ταιζεις....αλλο το ενα ,αλλο το αλλο...γιατι οταν η γατα ειναι δικη μας..της παρεχουμε τα παντα...σαν να ειναι μελος της οικογενειας μας...δηλαδη τροφη,στεγη μεσα στο σπιτι υπνο..και το κυριοτερο...ιατρικη περιθαλψη.......κατι που εσυ δεν εχεις κανει ποτε σου...αρα..μην λες οτι εχεις γατα..γιατι αυτο περικλειει πραγματα που εσυ δεν εχεις κανει ποτε...να λες οτι ταιζεις μια αδεσποτη...
φιλικα....

Μα αυτο ειναι το θεμα η δικη μου γατα δεν ανηκει σε μενα ανηκει ΜΟΝΟ στον ευατο της, θελει να ζευγαρωσει ?πηγαινει?θελει να φαει??το πιατο την περιμενει, θελει να κυνηγησει ποντικια?? τα κυνηγαει(με τετοια βαρεμαρα δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα),θελει να εξαφανιστει για 4-5 μερες ??εξαφανιζεται,θελει να παει να φαει στους διπλα??πηγαινει...Αυτο λεγεται ελευθερια κατι που η δικη εμβολιασμενη γατα δεν προκειται να γευτει ποτε.Εγω αφηνω το παραθυρο ανοιχτο αλλα ξερω οτι θα ξαναγυρισει , εσυ δεν το αφηνεις γιατι ξερεις οτι θα σου φυγει.

Εντάξει, παιδιά, μην τρελαινόμαστε, αν δηλαδή ο άνθρωπος έγραφε "μια αδέσποτη γάτα που ταΐζω έχει μια πληγή στο στόμα" θα σας φαινόταν τόσο τραγικό; Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα διαφορετικής ορολογίας.
Όντως είναι κρίμα που τόσα χρόνια αστείρωτη αυτή η γατούλα έχει γεννήσει ποιος ξέρει πόσα αδέσποτα. Πέραν αυτού όμως, και μόνο το ότι έφτασε 14 χρόνων (τη στιγμή που τα περισσότερα αδέσποτα μετά βίας ζουν 1-2 χρόνια), νομίζω ότι την κάνει τυχερή, όχι άτυχη.

Επί της ουσίας, για την πληγή στο στόμα: συνήθως αυτές οι πληγές είναι ένδειξη κάποιας γενικότερης συστημικής βλάβης και καταβεβλημένου ανοσοποιητικού. Τη γατούλα θα πρέπει οπωσδήποτε να τη δει γιατρός. Αφού όπως κατάλαβα τη νοιάζεσαι, κάνε ένα κόπο να την πας μέχρι το γιατρό, κι ας δυσανασχετήσει λίγο, για το καλό της είναι.
Και τα παιδάκια κλαίνε όταν πηγαίνουν στο γιατρό, αλλά θα κρατούσες ποτέ το παιδί σου άρρωστο στο σπίτι για να μην το ανησυχήσεις πηγαίνοντάς το στον παιδίατρο;

Καλα μας κανεις πλακα τωρα?!?:blink:
Μιλας λες και εξω ειναι ο πιο ομορφος χωρος χωρις αυτοκινητα,φολες,κρυο κτλ.Η φυση αυτων των ζωων δεν ειναι ο δρομος και τα αυτοκινητα αλλα η φυση τους ειναι διπλα στον ανθρωπο,μεσα στο σπιτι γιαυτο αλλωστε λεγονται και κατοικιδια! Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τα οσα λες.Εχεις σκεφτει καθολου οτι μπορει να σκεφτεσαι λαθος?Εχεις ποτε ενημερωθει για τους κινδυνους,για το πως εχουμε ολοι εμεις τα ζωα μας?Δε νομιζω να εχει λαθος ενα ολοκληρο φιλοζωικο φορουμ και αλλοι τοσοι φιλοζωοι ανθρωποι... Πολυ θα το ηθελα να εχω κηπο (περιφραγμενο παντα),αλλα εδω που νοικιαζω προσωρινα δεν εχω.Οι γατες μου εχουν χιλιαδες παιχνιδια μεσα στο σπιτι δεν βαριουνται ποτε,εχουν κτηνιατρικη φροντιδα για το παραμικρο που μπορει να παθουν,ζεστο κρεβατακι,τρωνε τροφη καλης ποιοτητας κτλ.Δινω μηνιαιως γυρω στα 30-40 ευρω γιαυτες,και εχω δωσει πολλα παραπανω για στειρωσεις,εμβολια και αποπαρασιτωσεις,λες να μην τις νοιαζομαι ή να νοιαζεσαι ασυ τη δικη σου περισσοτερο απλα επειδη την εχεις στο δρομο??
Η δικη σου αμφιβαλλω αν της εχεις κανει αποπαρασιτωση ποτε μιας και δεν εχεις παει ποτε στον κτηνιατρο!:blink:
Εχεις μεινει κατι χρονια πισω,ετσι σκεφτοταν η γιαγια μου:P
Η γατα σου δε ζει σε ενα παραδεισο ξερεις αλλα στο δρομο!Δεν ειναι και το πιο φιλικο περιβαλλον του κοσμου!
Και επειδη μιλας για ελευθερια...το παιδι σου θα το αφηνες οπως τη γατα σου να γυριζει στους δρομους απο μικρο?Ενα κατοικιδιο ειναι σαν ενα μωρο παιδι..Και υπαρχουν χιλιαδες κινδυνοι εκει εξω
Συγνωμη αλλα εγω νομιζω οτι ο συγκεκριμενος χρηστης δεν νοιαζεται καθολου για τη γατα του και αυτο φαινεται και απο την παντελη ελλειψη κτηνιατρικης φροντιδας που της παρεχει.
Ουτε καν στις γεννες της δεν την πηγε στον κτηνιατρο,ουτε καν για εμβολια!
Εμενα δεν το χωραει το μυαλο μου:/:Και να σκεφτειτε οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να λεγονται φιλοζωοι...:down:

γεια σου και απο εμενα...ειχα και εχω χρονια γατες..σε αυτο το στυλ που περιγραφεις...εκανα και εγω το ιδιο λαθος....ερχοντουσαν γατακια εξω απο το σπιτι και απλα τα ταιζα..εμαιναν σπιτι..και οκ!!ολα καλα..ομως δεν ειναι ετσι..ξερεις ποσα γατακια περασαν απο τα χερια μου..και ενας θεος ξερει που ειναι τωρα????
τουλαχιστον τωρα στειρωασα δυο και τα εδωσα σε οικογενειες..αν δεν μπορεις να τα κρατας...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους βρεις μια..οικογενεια...
εμενα μου εχει μεινει ενα μαυρο γατακι που τις περισοτερες ωρες της ημερας ειναι μεσα στο σπιτι..δεν ειναι ομως..και αυτες τις ωρες..μπορει να κανει οτιδηποτε...μην χαιρεσαι οταν λες ειναι ελευθερο να φαι απο αλλουσ..μπορει να του δωσουν φολα...η μη χαιρεσαι οταν λες οτι παι οταν ακουσει θορυβο και κοιταει..μπορει να ακουσει κανενα αμαξι...και παει το γατι...

καταλαβαινω οτι το θεωρεις δικο σου γατι..και εγω οσα περασαν απο τα χερια μου το ιδιο ενιωθα...και το ιδιο νιωθω...ακομη..αλλα πρεπει ν κανεις οτι καλυτερο..για το γατι..και πλεον εφοσον...φυση με την εννοια που εχει η λεξη δεν υπαρχει...το καλυτερο ειναι τα γατακια να εχουν ενα...σπιτι!!

να σε καλα..και απλα να το πας στον κτηνιατρο..αυτο ειναι απλο και επρεπε να το εχεις σκεφτει ηδη..
φιλια!:)

Το γατακι αυτο ειναι γερικο...Πρεπει οπωσδηποτε να μεινει σε ενα σπιτι.Και σς μην εχει κανει τα εμβολια,ο ανθρωπος δεν κολλαει τιποτα.
Και περει οπωσδηποτε να παει στον κτηνιατρο και για την πληγη του αλλα και για ενα γενικο τσεκ απ και φυσικα για τα δοντακια του που ειναι γερικο!
Αυτα ειναι τα βασικα.
Γιατι δε του βαζεις καμια αγγελεια με φωτογραφιες αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να το κρατησεις εσυ στο σπιτι?Το ξερω ειναι δυσκολο να βρει σπιτακι ενα γερικο γατακι οταν περιμενουν τοσα και τοσα να υιοθετηθουν αλλα ολο και καποιος καλος ανθρωπος μπορει να βρεθει να το παρει.Να εχει τουλαχιστον θαλπωρη και αγαπη στις τελευταιες του μερες,να μην πεθανει στο δρομο χωρις κτηνιατρικη φροντιδα,κριμα ειναι...:cry:
Πρεπει να σκεφτομαστε πρωτα το καλο του ζωου κι οχι την τσεπη μας ή το δικο μας θελω.
Και μιας και ζευγαρωνε η γατουλα μπορει να εχει κολλησει καποιο απο τα ΣΜΝ οποτε πρεπει να κανει και εξετασεις αιματος και αν χρειαστει καποια θεραπεια..
Αν δεν μπορεις να τα κανεις εσυ ολα αυτα φροντισε να του βρεις μια οικογενεια

Για την ιστορια η ομορφουλα μου ειναι καλα , το προβλημα υγειας που ειχε μαλλο δεν ηταν τιποτα αφου το ξεπερασε εντος 48 ωρων μονη της, Με ανυσυχει λιγο που εχει παχυνει -παντα την ειχα κομψοτατη- αλλα τα γεροντοπαζα ειναι αναποφεκτα.

Επισης επειδη ειδα πιο πανω ενδιαφερον για την πωληση το σκεφτηκα καλα , και πιστευω εχετε δικιο...γιαυτο λοιπον η γατουλα πωλειται προς 8.900.000 ευρω(χωρις παζαρια)...Οποιος /οποια ενδιαφερεται pm για νουμερο τραπεζικου λογαριασμου(alpha -eurobank)

img0433sq.jpg
43592270.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την ιστορια η ομορφουλα μου ειναι καλα , το προβλημα υγειας που ειχε μαλλο δεν ηταν τιποτα αφου το ξεπερασε εντος 48 ωρων μονη της, Με ανυσυχει λιγο που εχει παχυνει -παντα την ειχα κομψοτατη- αλλα τα γεροντοπαζα ειναι αναποφεκτα.

Επισης επειδη ειδα πιο πανω ενδιαφερον για την πωληση το σκεφτηκα καλα , και πιστευω εχετε δικιο...γιαυτο λοιπον η γατουλα πωλειται προς 8.900.000 ευρω(χωρις παζαρια)...Οποιος /οποια ενδιαφερεται pm για νουμερο τραπεζικου λογαριασμου(alpha -eurobank)

ποιος μιλησε για πωληση??:worry::worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιαυτο πρεπει απο μικρα να μαθαινουν μεσα.Παντως ουτε ο Σηφης μου ουτε η Σελινα μου δυσκολευτηκαν να ζησουν μεσα παρολο που μεχρι 6 μηνων ο Σηφης και 4 η Σελινα κυκλοφορουσαν εξω...
Πιστευα πως θα πηγαινουν πισω απο την πορτα και θα κλαινε ή θα τη γρατζουνανε αλλα δεν το κανανε ποτε!:blink: Μαλιστα μερικες φορες που ο Σηφης εχει βγει εξω καταλαθος:redface: μολις ακουσε καποιο θορυβο ετρεξε βολιδα μες στο σπιτι ο χεστης!:lol:
Πιστευω πως ολα τα αδεσποτακια θα ανταλαζαν λιγη ελευθερια με ενα ζεστο κρεβατι,φαγητο,αγαπη,να κοιμουνται μαζι σου και διπλα στο καλοριφερ μακρια απο τις φολες και τα αυτοκινητα,τα σκουπιδια και τα αλλα ζωα, και την καθε κυρατσα στην αυλη που πεταει νερο για να τα διωξει!:mad:
Παντως και στο εξοχικο μας στο Βολο τα αδεσποτακια ολη την ωρα στο σπιτι μπαινουνε και η μητερα μου συνεχεια τα διωχνει.:mad: Μη δουνε ανοιχτη πορτα τα χαζα:happy:
:worry:

Τελευταία επεξεργασία:
Νομιζω ειναι ωρα να επεμβει καποιος σε αυτο το ποστ... δεν ειναι σοβαρο εξ αρχης. Εξισου εχω την εντυπωση οτι αλλη ειναι η αρχικη γατα κι αλλη αυτη που πωλειται η κανουν πουλακια τα ματια μου η κατι συμβαινει

Τι ψάχνεις τώρα. Τα πάντα είναι μπερδεμένα τώρα.΄΄Ολη την ώρα ψάχνω να καταλάβω σε ποια σελίδα είμαι. Εδώ δεν μίλαγε για ένα γατάκι που ήταν άρρωστο στο στόμα? Αυτό το πουλάει τώρα? δεν καταλαβαίνω Χριστό:(

Δεν μιλησα εγω αρχικα για αγγελια=πωληση της γατας εσεις μου αρχισατε τις προτασεις σχετικα

Γιατι δε του βαζεις καμια αγγελεια με φωτογραφιες αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να το κρατησεις εσυ στο σπιτι?Το ξερω ειναι δυσκολο να βρει σπιτακι ενα γερικο γατακι οταν περιμενουν τοσα και τοσα να υιοθετηθουν αλλα ολο και καποιος καλος ανθρωπος μπορει να βρεθει να το παρει.

Νομιζω ειναι ωρα να επεμβει καποιος σε αυτο το ποστ... δεν ειναι σοβαρο εξ αρχης. Εξισου εχω την εντυπωση οτι αλλη ειναι η αρχικη γατα κι αλλη αυτη που πωλειται η κανουν πουλακια τα ματια μου η κατι συμβαινει

Αν δεν βλεπεις οτι η γατα του αρχικου ποστ ειναι αυτην της 3ης σελιδας τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να επισκεφθεις καποιον συναδελφο σου οφθαλμιατρο..

Αρχικα
οι γατες δεν κανει να πινουν αγελαδινο γαλα,αλλα γαλα ειδικο για γατες ή γαλα χωρις λακτοζη.Τα whiskas δεν ειναι καλης ποιοτητας τροφη,και μιας και η γατουλα ειναι γριουλα πρεπει να πας σε ενα πετ σοπ να της αγορασεις τροφη καλης ποιοτητας(royal canin,hills..) και καταλληλη για την ηλικια της ωστε να παιρνει τα απαραιτητα συστατικα που χρειαζονται τα οργανακια της.

Ποιος σου ειπε οτι τα whiskas δεν ειναι καλη τροφη?Ο κτηνιατρος σου??Μηπως σου ειπα να αγοραζεις τις τροφες που εχει ο ιδιος γιατι εχει τις καλυτερες??Το εχω δει το εργο πολλες φορες οταν καποιος ειναι κτηνιατρος και μαθαινει οτι εχεις κατοικιδιο το πρωτο πραγμα που λεει ειναι ..'''Μην παιρνεις απο το σουπερ μαρκετ τροφες ελα να σου δωσω εγω ειδικες....''

Για θεμα του γαλατος και γατας, ισχυει οτι και για τον ανθρωπο, υπαρχουνε μερικα ατομα που την μεταβολιζουνε και πινουνε απο μικροι μεχρι να γερασουνε, και ειναι αλλα ατομα που τους δινεις γαλα και ξερνανε, ομοιως υπαρχουνε γατες που πινουνε αγελαδινο γαλα ανετα, και αλλες που δεν το πλησιαζουνε-κατα καιρους ειχα γατες και των 2 κατηγοριων.

Aφου τα εμβολια προστατευουν τη γατα απο το να κολλησει ασθενειες απο αλλες γατες οχι απο το να κολλησεις κατι εσυ!Οι ασθενειες της γατας δεν κολλανε στους ανθρωπους.

Εδω παιδια μιλαμε για μια καθαρα και νομικα αδεσποτη γατα με πληρη ελειψη κτηνιατρικης φροντιδας...:cry:

Ευχομαι να μην εχει κατι σοβαρο και να ζησει η γατουλα..:/:που αμφιβαλλω αν ζει και κοιμαται μονιμα εξω..
ειναι ατυχο το καημενακι,ατυχο...:(:(:(

Οταν την πιανω πλενω τα χερια μου για 2 λογους

1)Δεν μου αρεσει να τρωω τριχες ειτε ειναι γατισιες ειτε σκυλισιες ειτε ανθρωπινες αυτος ειναι ο κυριος λογος που οταν πιανω το γατι φροντιζω να πλενω τα χερια μου, τωρα αν εσας σας αρεσει να τρωτε τι να σας πω καλη σας ορεξη.

2)Μια γατα που σερνεται-τριβεται στα πλακακια/χαλια λειτουργει σαν σφουγγαριστρα μαζευοντας -το λιγοτερο-σκονη, αρα ειτε η γατα ειναι ειτε δεν ειναι εμβολιασμενη το πλυσιμο των χεριων μετα το χαιδεμα επιβαλλεται.Τωρα αν μετα απο τις τριχες
σας αρεσει να τρωτε και σκονη η αλλα σκουπιδακια γιατι εχετε την εντυπωση οτι το τριχωμα της ειναι τοσο καθαρο οσο τα μαλλια της κεφαλη σας τι να πω..συνεχιστε...

Τελος απο οτι καταλαβα δεν χαρηκατε και ιδιαιτερα που η γατα τελικα δεν ειχε τιποτα και δικαιωθηκα , μαλλον περιμενατε το μοιραιο για να αρχισατε τις @@@@ ''ειδες που σου τα λεγαμε ΄΄ κλππ...χαιρομαι που η ομορφουλα μου σας το χαλασε...

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν μιλησα εγω αρχικα για αγγελια=πωληση της γατας εσεις μου αρχισατε τις προτασεις σχετικα

Αν δεν βλεπεις οτι η γατα του αρχικου ποστ ειναι αυτην της 3ης σελιδας τοτε μαλλον ηρθε η ωρα να επισκεφθεις καποιον συναδελφο σου οφθαλμιατρο..

Ποιος σου ειπε οτι τα whiskas δεν ειναι καλη τροφη?Ο κτηνιατρος σου??Μηπως σου ειπα να αγοραζεις τις τροφες που εχει ο ιδιος γιατι εχει τις καλυτερες??Το εχω δει το εργο πολλες φορες οταν καποιος ειναι κτηνιατρος και μαθαινει οτι εχεις κατοικιδιο το πρωτο πραγμα που λεει ειναι ..'''Μην παιρνεις απο το σουπερ μαρκετ τροφες ελα να σου δωσω εγω ειδικες....''

Για θεμα του γαλατος και γατας, ισχυει οτι και για τον ανθρωπο, υπαρχουνε μερικα ατομα που την μεταβολιζουνε και πινουνε απο μικροι μεχρι να γερασουνε, και ειναι αλλα ατομα που τους δινεις γαλα και ξερνανε, ομοιως υπαρχουνε γατες που πινουνε αγελαδινο γαλα ανετα, και αλλες που δεν το πλησιαζουνε-κατα καιρους ειχα γατες και των 2 κατηγοριων.

Οταν την πιανω πλενω τα χερια μου για 2 λογους

1)Δεν μου αρεσει να τρωω τριχες ειτε ειναι γατισιες ειτε σκυλισιες ειτε ανθρωπινες αυτος ειναι ο κυριος λογος που οταν πιανω το γατι φροντιζω να πλενω τα χερια μου, τωρα αν εσας σας αρεσει να τρωτε τι να σας πω καλη σας ορεξη.

2)Μια γατα που σερνεται-τριβεται στα πλακακια/χαλια λειτουργει σαν σφουγγαριστρα μαζευοντας -το λιγοτερο-σκονη, αρα ειτε η γατα ειναι ειτε δεν ειναι εμβολιασμενη το πλυσιμο των χεριων μετα το χαιδεμα επιβαλλεται.Τωρα αν μετα απο τις τριχες
σας αρεσει να τρωτε και σκονη η αλλα σκουπιδακια γιατι εχετε την εντυπωση οτι το τριχωμα της ειναι τοσο καθαρο οσο τα μαλλια της κεφαλη σας τι να πω..συνεχιστε...

Τελος απο οτι καταλαβα δεν χαρηκατε και ιδιαιτερα που η γατα τελικα δεν ειχε τιποτα και δικαιωθηκα , μαλλον περιμενατε το μοιραιο για να αρχισατε τις @@@@ ''ειδες που σου τα λεγαμε ΄΄ κλππ...χαιρομαι που η ομορφουλα μου σας το χαλασε...

καταρχην οταν σου ειπαν για αγγελια σου ειπαν αγγελια για υιοθεσια οχι πωληση!:):) στο λεω γιατι βλεπω οτι μας το υπογραμμισες κιολας! εμεις εδω αγαπητε υιοθετουμε τα ''παιδια μας'' δεν τα αγοραζουμε..για σενα δεν ξερω..:):)
Δευτερον η καθαριοτητα φυσικα και ειναι απαραιτητη! αλλα οταν ενα ζωο ζει μεσα σε ενα καθαρο σπιτι δεν ειναι φορεας κανενος μικροβιου, τουλαχιστον περισσοτερο απο το να πιασεις το προσωπο σου πχ ή οτιδηποτε αλλο μεσα στο σπιτι!:):)
Σχετικα με τις τροφες..δεν σε κατηγορω..κι εγω το ιδιο πιστευα μεχρι που το εψαξα..τωρα αν εσυ θελεις να ταιζεις την ΑΔΕΣΠΟΤΗ γατα σου whiskas ειναι επιλογη σου..και δυστηχως σε συνεχεια και της γατας σου..
Τελος φυσικα και χαιρομαστε που η γατα ειναι μια χαρα! χαιρομαστε για καθε ζωακι που ειναι καλα! γι αυτο αλλωστε και ειμαστε φιλοζωοι!;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back