Πρόβλημα!!!

Κατερίνα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
Παιδιά έχουμε πρόβλημα. Ο Ποκίτο, ο "μεγάλος" μας γάτος (5 μηνών)παρενοχλεί σεξουαλικά τον Πέπε. :( Τι να κάνω? Σκεφτομαι να τον πάω από τώρα για στείρωση αλλά δεν είναι μικρούλης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ο δικός μου το ίδιο έκανε με τον άλλο μου γάτο νωρίς νωρίς γιατί ακουγε τους αλλουσ γάτους έξω κι ενθουσιαζόταν. Προσωπικά εκανα υπομονή μεχρι τους 8 μήνες αλλα δεν ήταν τραγική η κατασταση. Πολύ σποραδικά τον επιανε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν του δινεις κανενα κουκλακι να εκτονωθει?
Οπως ο Βαλεντινος της Ισμηνης?

Πηγαινε τον αν συμφωνει ο γιατρος, εγω τον στειρωσα νωρις το βουλιτσο και τον χουχουδιτο κ ηταν μια χαρα:)

Kατερινάκι μου, χρόνια πολλά για προχτές :)
Για το μικρομέγαλό σου τώρα, αλλά Bαλεντίνο, δεν κάνει να στειρωθεί πριν απο 7-8 μηνών. Aν γίνει νωρίτερα μας είχαν πει απο τη φιλοζωική παλιά , οτι μπορει να ευθύνεται ακόμα και για θάνατο αν γίνει πριν την ώρα του :/: Yπομονή λοιπόν και ίσως να τους χωρίζεις κάποιες ώρες ή οταν λείπετε.

Ρε τον Πέπε τον επιβήτορα τσέπης! Υπομονή και κανένα κουκλάκι για να 'εκτονώνεται' ;

Ζήτα απο την Ισμήνη το κουκλάκι του Βαλεντίνο έχει πέραση!!!:rolleyes:
Καλό σου βράδυ Κατερινιώ:redface:

Kαταρχήν σας ευχαριστώ όλες.
Ολγάκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Anabu ο wanabe επιβήτορας είναι ο Ποκίτο, ο Πέπε είναι το ... θύμα.
Στο θέμα... έχουν 2 κουκλάκια στο μεγεθός τους με τα οποία γενικά παίζουν, αλλά δεν εκτονώνουν εκεί τις ορμές τους. :( Να τους χωρίζω δεν θέλω, γιατί κατα τ'άλλα είναι πολύ αγαπημένοι και γιαυτο ήθελα και εξαρχής 2 γατάκια, για να έχουν παρέα. Αν τα έχω χωριστά θα φρικάρουν. :( Όταν είμαι εδώ δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα γιατί όλο και κάτι εφευρίσκω για να του τραβάω την προσοχή και να αφήνει ήσυχο το μικρό. Αλλά όταν λείπουμε....

χαχαχα αυτο το εκανε ο λαμπης με το γκρινιαρη οταν ηταν μικροι

Κατερίνα αφηνε τους. Κανενα κουκλακι δεν θα προσελκυσει τον Ποκιτο οταν βλεπει τον Πεπε "live". Κι ο Βαλεντινο προσπαθει να την πεσει στο Σιβα αλλα δεν;) ...οποτε καταληγει στο αρκουδακι. Μην τους στειρωσεις παντως τοσο νωρις. Μετα τους 7 μηνες. Υπομονη!:)
ys. Ολγα μπερδεψες τα ονοματα! Ο Βαλεντινο ειναι ο δικος μου, ο Ποκίτο ειναι της Κατερινας.:cool:

Ε δε πειράζει άστα να αποκτήσουν εμπειρίες...:D

βαλε στον πεπε και στον ποκιτο κουκλακι buldog, να βγαλουν και τα απωθημενα μιας ολοκληρης ζωης:D

βαλε στον πεπε και στον ποκιτο κουκλακι buldog, να βγαλουν και τα απωθημενα μιας ολοκληρης ζωης:D
:lol: :lol: :lol:

Κατερίνα μου εμπειρίες θέλει η ζωή μας καμάρι μου!!!:rolleyes:

Τς τς τς...τι πράγματα είναι αυτά!Ξάναψε ο μικρός και δεν υπολογίζει τίποτα!!Ένα κρύο ντουζάκι λες να έχει αποτέλεσμα;

ys. Ολγα μπερδεψες τα ονοματα! Ο Βαλεντινο ειναι ο δικος μου, ο Ποκίτο ειναι της Κατερινας.:cool:

:lol: Kαλέ Iσμήνη, τον δικό σου εννοούσα σαν πρότυπο για τους @υτοικ@νοποιούμενους γατούληδες όλου του κόσμου και σαν παράδειγμα προς μίμηση όταν δεν υπάρχει «κοπελιά» διαθέσιμη :D
Eλπίζω μόνο να μην γίνει Πέπη ο Πέπε...

:lol: Kαλέ Iσμήνη, τον δικό σου εννοούσα σαν πρότυπο για τους @υτοικ@νοποιούμενους γατούληδες όλου του κόσμου και σαν παράδειγμα προς μίμηση όταν δεν υπάρχει «κοπελιά» διαθέσιμη :D
Eλπίζω μόνο να μην γίνει Πέπη ο Πέπε...
Του βγηκε το ονομα τελικα!:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο γάτος μου είναι gay (παραλαγή του γνωστού άσματος) και τον κοροιδεύετε κι από πάνω. Θα του δημιουργήσετε ψυχολογικά και μετά θα τρέχουμε..... :P
Πάντως χτες το απόγευμα ήμουν σπίτι και μπήκα για λίγο στο Mycat, λύσαξε ο μικρός...ανέβαινε συνέχεια πάνω στο γραφείο και κοιταγε την οθόνη, λες και καταλάβαινε ότι κάτι έλεγε εκεί γιαυτόν!!! :blink:

O δικος μου που ειναι και gay και μ#######ας τι να πει?:hmm:
(Δεν του καιγεται καρφι παντως....συνεχεια γουργουριζει!)

Το καλό το αιλουράκι ξέρει κι άλλο μονοπάτι...

Συνημμένα

• pants.jpg
    pants.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 45

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back