Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κάνω? Σκεφτομαι να τον πάω από τώρα για στείρωση αλλά δεν είναι μικρούλης?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οπως ο Βαλεντινος της Ισμηνης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το μικρομέγαλό σου τώρα, αλλά Bαλεντίνο, δεν κάνει να στειρωθεί πριν απο 7-8 μηνών. Aν γίνει νωρίτερα μας είχαν πει απο τη φιλοζωική παλιά , οτι μπορει να ευθύνεται ακόμα και για θάνατο αν γίνει πριν την ώρα του
Yπομονή λοιπόν και ίσως να τους χωρίζεις κάποιες ώρες ή οταν λείπετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Καλό σου βράδυ Κατερινιώ

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολγάκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Anabu ο wanabe επιβήτορας είναι ο Ποκίτο, ο Πέπε είναι το ... θύμα.
Στο θέμα... έχουν 2 κουκλάκια στο μεγεθός τους με τα οποία γενικά παίζουν, αλλά δεν εκτονώνουν εκεί τις ορμές τους.
Να τους χωρίζω δεν θέλω, γιατί κατα τ'άλλα είναι πολύ αγαπημένοι και γιαυτο ήθελα και εξαρχής 2 γατάκια, για να έχουν παρέα. Αν τα έχω χωριστά θα φρικάρουν.
Όταν είμαι εδώ δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα γιατί όλο και κάτι εφευρίσκω για να του τραβάω την προσοχή και να αφήνει ήσυχο το μικρό. Αλλά όταν λείπουμε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
...οποτε καταληγει στο αρκουδακι. Μην τους στειρωσεις παντως τοσο νωρις. Μετα τους 7 μηνες. Υπομονη!
ys. Ολγα μπερδεψες τα ονοματα! Ο Βαλεντινο ειναι ο δικος μου, ο Ποκίτο ειναι της Κατερινας.

Lady
Δραστήριο μέλος

decadence
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
βαλε στον πεπε και στον ποκιτο κουκλακι buldog, να βγαλουν και τα απωθημενα μιας ολοκληρης ζωης![]()

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ys. Ολγα μπερδεψες τα ονοματα! Ο Βαλεντινο ειναι ο δικος μου, ο Ποκίτο ειναι της Κατερινας.![]()
Kαλέ Iσμήνη, τον δικό σου εννοούσα σαν πρότυπο για τους @υτοικ@νοποιούμενους γατούληδες όλου του κόσμου και σαν παράδειγμα προς μίμηση όταν δεν υπάρχει «κοπελιά» διαθέσιμη
Eλπίζω μόνο να μην γίνει Πέπη ο Πέπε...
Ismini
Διάσημο μέλος
Του βγηκε το ονομα τελικα!Kαλέ Iσμήνη, τον δικό σου εννοούσα σαν πρότυπο για τους @υτοικ@νοποιούμενους γατούληδες όλου του κόσμου και σαν παράδειγμα προς μίμηση όταν δεν υπάρχει «κοπελιά» διαθέσιμη
![]()
Eλπίζω μόνο να μην γίνει Πέπη ο Πέπε...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως χτες το απόγευμα ήμουν σπίτι και μπήκα για λίγο στο Mycat, λύσαξε ο μικρός...ανέβαινε συνέχεια πάνω στο γραφείο και κοιταγε την οθόνη, λες και καταλάβαινε ότι κάτι έλεγε εκεί γιαυτόν!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
(Δεν του καιγεται καρφι παντως....συνεχεια γουργουριζει!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool