Πρόβλημα!!!

ιχιχιχι φιλαξε τα νοτα σου πεπε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλό το αιλουράκι ξέρει κι άλλο μονοπάτι...
xaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol:
Λίλυ μου δεν παίζεσαι!!!! Είδες πέραση που χει όμως ο μικρός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol:
Λίλυ μου δεν παίζεσαι!!!! Είδες πέραση που χει όμως ο μικρός?

Από μωρό φαινότανε πως ήταν κελεπούρι!

χαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:
Ο πρωην σκύλος της κολλητής μου είχε τέτοιες τάσεις. Και ήταν και η εποχή που είχε βγει το άσμα του Καρβέλα "Ο σκύλος μου είναι γκέι" και του το τραγουδούσαμε συχνά! Είχε ερωτευτεί ένα αρσενικό κόκερ και όταν τον έβγαζε βόλτα και περνούσαν από το σπίτι που ήταν το κόκερ δεν ξεκολούσε!

rotonda τα σέβη μου!!!!:lol: :up: :rolleyes: :redface:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kαλά δεν μου έχει μείνει άντερο!!!!!!! Eιμαι και στη δουλειά και προσπαθώ να το πνίξω... αλλά δεν γίνεται, έχω δακρύσει..... Rotonda, να σαι καλά!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Δεν έχω δει τίποτα πιο αστείο!!!
Kατερίνα μου πάντως, καλό είναι να κλείνεις την TV όταν λείπεις, να μην βλέπουν ακατάληλες εκπομπές και επηρεάζεται ο ψυχισμός τους. Tα σημερινά παιδιά τα «χαλάει» η τηλεόραση... Eγώ όταν φεύγω αφήνω την ET1 για ψυχαγωγία. :D
Eρώτηση: Ποιός είναι όμως ο γκέι απο τους 2;:blink: Eλπίζω να μην σε προβλημάτισα κιάλλο, καμενη μάνα...

αν οι γάτοι είναι gay εσύ τι πρόβλημα έχεις? απλά βοήθησε τους να το αποδεχτούν και να νοιώσουν άνετα με τις σεξουλικές τους επιθυμίες.χι χι χι!:lol: πάντως όταν ήμουν 15 χρονών είχα δει έναν ΄γατο να πηγαίνει να τρίβετε σε ένα σκύλο και ο σκύλος τι να κάνει ο δόλιος κάποια στιγμή υπέκυπτε. δες λοιπόν την θετική πλευρά οι γάτοι σου είναι απλά gay ο άλλος ο γάτος έκανε και κτηνοβασίες!!!!!!!!!!!!!!!:)

Και που είναι gay τι έγινε δηλαδή;Προφυλάξεις παίρνει όμως;Εγώ κάποτε είχα έναν γάτο που από τότε που τον ευνούχησα έγινε η χαρά της γειτονιάς....:blink: Κάθε καταπιεσμένο αρσενικό με τάσεις εξεζητημένες για την εποχή έβγαλε τα απωθημένα του.Μόνο που ο συγχωρεμένος - απεβίωσε πριν από 15 χρόνια - σαν να έδειχνε ότι γούσταρε...τώρα τι ακριβως δεν κατάλαβα ποτέ,όμως χατήρια στους γείτονες του δεν χάλασε ποτέ.:up:

Όλγα όντως με προβλημάτισες....:hmm:
Τάνια..... αν υποψιαστώ ότι του Πέπε του αρέσει.....:( :redface:

Φανάρι στο σπίτι έχετε; Γιατί από ότι ακούω μάλλον θα πρέπει να μάθεις να το κρατάς! Μέχρι να στειρωθούν τουλάχιστον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back