strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
10-08-08
00:19
Βρήκα ένα γατάκι σήμερα το απόγευμα.Δεν έχω καταλάβει αν είναι αρσενικό ή θηλυκό ακόμα!!!Είναι πανέμορφο όμως,θα το βγάλω αύριο φωτό.Είναι τυφλό απο το ένα ματάκι.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το παίρνω αγκαλιά και το χαϊδευω,γουργουρίζει σαν τρελλό και αρχίζει και βυζαίνει τα ρούχα μου!Τα κάνει μούσκεμα!!Και ζυμώνει ταυτόχρονα!Σημαίνει κάτι?Ξέρω ότι είναι ευχαρίστηση,αλλά αυτό που βυζαίνει είναι οκ?
΄Πρέπει να ναι 3 μηνών,φαίνεται μια χαρά και τρώει και ξηρά και κονσέρβα.Γεμισε τη κοιλούμπα του!
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν το παίρνω αγκαλιά και το χαϊδευω,γουργουρίζει σαν τρελλό και αρχίζει και βυζαίνει τα ρούχα μου!Τα κάνει μούσκεμα!!Και ζυμώνει ταυτόχρονα!Σημαίνει κάτι?Ξέρω ότι είναι ευχαρίστηση,αλλά αυτό που βυζαίνει είναι οκ?
΄Πρέπει να ναι 3 μηνών,φαίνεται μια χαρά και τρώει και ξηρά και κονσέρβα.Γεμισε τη κοιλούμπα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
10-08-08
00:32
Είναι απολύτως φυσιολογικό... απλώς του λείπει η μανούλα του. Εμένα μου το κάνει αυτό και ο Χουζούρη που είναι 5 χρονών!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
10-08-08
00:35
Ax μωρε,το γλυκούλη...
Είναι πολύυυ παιχνιδιάρης,αλλά κ πολύ καλός!Τον έκανα μπάνιο,το στέγνωσα με πιστολάκι,του έβαλα φάρμακο για ψύλλους,τον/την ταϊσα κι αυτό ήσυχα,κιχ δεν εβγαλε.
Οταν το αφησα κατω,αρχισε τα παιχνιδια!!
Καλά,5 χρονών γομάρι κ το κάνει ακόμαααα??
Είναι πολύυυ παιχνιδιάρης,αλλά κ πολύ καλός!Τον έκανα μπάνιο,το στέγνωσα με πιστολάκι,του έβαλα φάρμακο για ψύλλους,τον/την ταϊσα κι αυτό ήσυχα,κιχ δεν εβγαλε.
Οταν το αφησα κατω,αρχισε τα παιχνιδια!!
Καλά,5 χρονών γομάρι κ το κάνει ακόμαααα??

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
10-08-08
00:42
Ναι... είναι μαμάκιας!!

gata
Νεοφερμένο μέλος
Η gata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
10-08-08
00:51
Εμένα σήμερα 2 ώρες με βύζαινε στο λαιμό και το έπαιρνε ενδιάμεσα και ο ύπνος ( είναι 1 μηνών και ήταν παρατημένο).:cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum