nikos79
Νεοφερμένο μέλος
Ο γατουλης μου επεσε πριν ενα μηνα απ τον 3ο οροφο και εσπασε λεκανη και το εμπρος αριστερο ποδι.
Η λεκανη εφτιαξε, το ποδι ομως δυστυχως μετα απο τρεις επεμβασεις δεν πετυχε και χρειαστηκε να κοπει...και η ολη εγχειρηση κοστισε 1000 ευρω .
Το γατι προσαρμοζεται βεβαια με τα 3 ποδια και μπορει και να τρεχει ακομη σχεδον οπως πριν αλλα θα ηθελα να ξερω αν θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει η δυνατοτητα να μπει τεχνητο μελος, τι δυνατοτητα ελεγχου του θα εχει η γατα και ποιο μπορει να ειναι το κοστος;
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, όμως αν κάνεις μια βόλτα στο site, θα δεις ότι υπάρχουν κι άλλα τρίποδα γατάκια που δεν υστερούν καθόλου σε σχέση με τα αρτιμελή και μάλιστα κάποιο που ήταν προς υιοθεσία, πρόσφατα δόθηκε και ζει ευτυχισμένο με τη νέα του οικογένεια. Από όσο ξέρω και τρέχουν και παίζουν και δεν νοιάζονται καθόλου που τους λείπει ένα ποδαράκι.
Νομίζω ότι το γατουλάκι σου θα βρει σύντομα τον τρόπο να σου αποδείξει πως δεν χρειάζεται να βασανίζεις το μυαλό σου για να βρεις κάποια λύση, διότι δεν του είναι απαραίτητη

Καλώς ήρθατε, να του ανοίξεις ένα δικό του θέμα να συστηθούμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Από όσο ξέρω και τρέχουν και παίζουν και δεν νοιάζονται καθόλου που τους λείπει ένα ποδαράκι.
Συμφωνώ με τα κορίτσια. Το ίδιο έχω ακούσει και στην τηλεόραση (σε μια εκπομπή με έναν Αυστραλό κτηνίατρο που έβαζε στο ΣΚΑΙ) και έχω διαβάσει και στο ίντερνετ. Επίσης μια φίλη μου είχε κάποτε μια ψιψίνα με τρία πόδια (λόγω ατυχήματος) που ήταν απίστευτα γρήγορη και ευκίνητη. Την έβλεπα με τα μάτια μου!Ξέρω όμως ότι τέτοιες γατούλες, είναι απόλυτα φυσιολογικές, δεν καταλαβαίνουν την διαφορά, και προσαρμόζονται τέλεια, στα νέα δεδομένα.![]()
Τα γατιά προσαρμόζονται απίστευτα καλά. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, προσωπικά πιστεύω πως ένα τεχνητό μέλος μάλλον θα δυσκόλευε παρά θα διευκόλυνε τον γατούλη!
Να μην ανησυχείς καθόλου. Θα δεις τι καλά που θα τα καταφέρει ο γάτος σου και, όχι τίποτε άλλο, θα σταματήσεις κι εσύ να στενοχωριέσαι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31876
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=29119&highlight=%EC%E1%FD%F1%E7+%EA%E1%EB%EB%EF%ED%DE
nikos79
Νεοφερμένο μέλος
Χαιρομαι που ακουω απο ολους οτι ο γατος δε θα εχει κανενα ουσιαστικο προβλημα με 1 ποδι λιγοτερο

Voula
Διάσημο μέλος
Μπράβο σου γενικότερα για την έννοια που έχεις για τον φιλαράκο σου.
Ξέρεις οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα έχουμε γίνει δυστυχώς μάρτυρες διαφόρων περιπτώσεων που οι 'φιλόζωοι άνθρωποι' φρόντισαν να εγκαταλείψουν τα ζωάκια τους μόλις προέκυψε πρόβλημα.
Να είσαι καλά και να τον χαίρεσαι.
ruko
Διάσημο μέλος
Με τον καιρό θα επανέλθει και ο δικός σου στο φυσιολογικό του.Είναι πολύ όμορφος, να τον χαίρεσαι!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Φίλε Νίκο καλώς ήρθες κι από μένα ! Να είσαι βέβαιος ότι ο γατούλης σου θα προσαρμοστεί γρήγορα έστω και με 3 πόδια. Άλλωστε καταλαβαίνουμε ότι του έχεις ιδιαίτερη αδυναμία οπότε με την αγάπη και την φροντίδα που του δίνεις δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.
Μπράβο σου γενικότερα για την έννοια που έχεις για τον φιλαράκο σου.
Ξέρεις οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα έχουμε γίνει δυστυχώς μάρτυρες διαφόρων περιπτώσεων που οι 'φιλόζωοι άνθρωποι' φρόντισαν να εγκαταλείψουν τα ζωάκια τους μόλις προέκυψε πρόβλημα.
Να είσαι καλά και να τον χαίρεσαι.
Συμφωνώ και επαυξάνω.Ο γαούλης σου θα το συνηθίσει.
Συμβουλή:ένα ζωάκι θα νιώσει ότι δεν αξίζει,όχι όταν χτυπήσει,αλλά όταν του πάρουν την αγάπη!!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ και επαυξάνω.Ο γαούλης σου θα το συνηθίσει.
Συμβουλή:ένα ζωάκι θα νιώσει ότι δεν αξίζει,όχι όταν χτυπήσει,αλλά όταν του πάρουν την αγάπη!!!!![]()
Και ο γατούλης σου,αξίζει πολλά!!!
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
ΥΓ... Ο δικος μου επεσε απο τον 4ο οροφο και (δοξα σοι ο Θεος) δεν επαθε απολυτως τιποτα, παρα μονο του εφυγαν κατι νυχια απο την πτωση.
nikos79
Νεοφερμένο μέλος
Η πλακα ειναι οτι ενω εγω ανησυχουσα μηπως πεθανει ή δεν μπορει να αυτοεξυπηρετειται ουτε στα βασικα(φαι-κακα), αυτος τελικα κανει οτι ακριβως εκανε και πριν!!!
Πηδαει,τρεχει,παιζει,ψαχνει...ο ιδιος ειναι!
Πρεπει τωρα ομως να εξασφαλισω οτι δε θα ξανακανει κανα σαλτο μορταλε...
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω παιδια!
...αυτος τελικα κανει οτι ακριβως εκανε και πριν!!!
Πηδαει,τρεχει,παιζει,ψαχνει...ο ιδιος ειναι!
...
Δε νομίζω να είναι ίδιος!
Στερήθηκε ένα ποδαράκι, αλλά η αγάπη σου του χάρισε... φτερά!
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα...

Και ζητώ συγνώμη για το off-topic, μικρό σχόλιο παρακάτω, αλλά παρακαλώ να θυμόμαστε όλοι ότι με την αγάπη μας μπορούμε να αναστρέψουμε κάθε αναπηρία, ζώων αλλά κυρίως ανθρώπων και να το κάνουνε πράξη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool