vasilis2
Νεοφερμένο μέλος
Ο vasilis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
26-03-08
20:12
Την Τετάρτη 2 Απριλίου (Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου) ο γάτος
Τζούνιορ που αφηγήθηκε τις ιστορίες στον μπαμπά και στην Ιλάειρα
σας προσκαλεί στη ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ της ΧΑΝΘ, στις 7 η ώρα.
Θα παιχτεί το ταινιάκι όπου πρωταγωνιστεί με τον ποντικό Στιτς,
Ηθοποιοί θα διαβάσουν κάποιες ιστορίες απ' το βιβλίο Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
(απ' τις εκδόσεις Κέδρος) και το Κρουστόφωνο θα παίξει το «Τραγούδι του Γάτου» (και όχι μόνο) που αρχίζει έτσι: Επειδή της μόδας έγινε το σκύψιμο/ και νά έχεις χαρακτήρα έγινε επιλήψιμο/ κι επειδή όλοι οι σκύλοι γίναν σεφ/ θα μιλήσω για τους γάτους θρου μάι σελφ./ Είμαστε εμείς οι γάτοι ωραίοι κι αεράτοι/ όταν γουστάρουμε κεφάτοι /και τις άλλες ώρες αραχτοί...
Έχουμε τη ντομπροσύνη/ και δεν έχει σου και ξου και μου και γιες μεν/ κι άλλα από πίσω να σου λεν/ και άι λαβ γιου/ και το μάτι να κοιτάει αλλού...
Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου μια πληκτική βραδιά.
Σας περιμένουμε
Τζούνιορ που αφηγήθηκε τις ιστορίες στον μπαμπά και στην Ιλάειρα
σας προσκαλεί στη ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ της ΧΑΝΘ, στις 7 η ώρα.
Θα παιχτεί το ταινιάκι όπου πρωταγωνιστεί με τον ποντικό Στιτς,
Ηθοποιοί θα διαβάσουν κάποιες ιστορίες απ' το βιβλίο Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
(απ' τις εκδόσεις Κέδρος) και το Κρουστόφωνο θα παίξει το «Τραγούδι του Γάτου» (και όχι μόνο) που αρχίζει έτσι: Επειδή της μόδας έγινε το σκύψιμο/ και νά έχεις χαρακτήρα έγινε επιλήψιμο/ κι επειδή όλοι οι σκύλοι γίναν σεφ/ θα μιλήσω για τους γάτους θρου μάι σελφ./ Είμαστε εμείς οι γάτοι ωραίοι κι αεράτοι/ όταν γουστάρουμε κεφάτοι /και τις άλλες ώρες αραχτοί...
Έχουμε τη ντομπροσύνη/ και δεν έχει σου και ξου και μου και γιες μεν/ κι άλλα από πίσω να σου λεν/ και άι λαβ γιου/ και το μάτι να κοιτάει αλλού...
Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου μια πληκτική βραδιά.
Σας περιμένουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool