julia
Διακεκριμένο μέλος
Στην φώτο είδα την γάτα μέσα σε ένα καλάθι, αν θυμάμαι καλά κάπου εντός. (τωρα δεν βλέπω πλεον τις φωτογραφίες...)
Γι αυτό και μου φάνηκε περίεργο πως και δεν είχες καταλάβει ότι είναι έγκυος, αφού φανερά η γάτα είναι ήρεμη....
Σε επόμενο μήνυμα εξήγησες ότι η γάτα εξαφανίστηκε για καιρό.

Ρώτησα αν το δέχτηκε και όλα καλά, γιατί δεν είναι εύκολο πάντα να γίνει και να πιάσει. Θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλημα με την μάνα ή με τα άλλα μικρά....

Δεν υπήρξε οκ, όλα καλά.Λίγη ηρεμία δεν βλάπτει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Όταν γράφω γατα σου, δεν εννοώ απαραίτητα σπιτική δική σου. Θα μπορούσε να είναι και μια που ταΐζεις στον δρόμο...ή μία που απλά φροντίζεις εσύ..
Στην φώτο είδα την γάτα μέσα σε ένα καλάθι, αν θυμάμαι καλά κάπου εντός. (τωρα δεν βλέπω πλεον τις φωτογραφίες...)
Γι αυτό και μου φάνηκε περίεργο πως και δεν είχες καταλάβει ότι είναι έγκυος, αφού φανερά η γάτα είναι ήρεμη....
Σε επόμενο μήνυμα εξήγησες ότι η γάτα εξαφανίστηκε για καιρό.
Ρώτησα αν το δέχτηκε και όλα καλά, γιατί δεν είναι εύκολο πάντα να γίνει και να πιάσει. Θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλημα με την μάνα ή με τα άλλα μικρά....Δεν υπήρξε οκ, όλα καλά.
Λίγη ηρεμία δεν βλάπτει....![]()
Η γάτα στο καλάθι είναι η Μπιζού.Η μαμά του όντως το δέχτηκε μαζί με τα άλλα 2 μικρά γιατί την έχω τσεκάρει αμέτρητες φορές από την ώρα που της το βάλαμε .Και είμαι πολύ ήρεμη

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Εν κατα κλειδι κυριες μου τελος καλα ολα καλα ας εχουμε δυναμεις για οοοοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα ζουζουνακια![]()
Από δυνάμεις πάμε καλά από λεφτά για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε για τα γατσούλια δεν πάμε καλά!!!

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η μπιζού από χθες κοιμάται στο καλάθι που είχα το μωρό

Οσοι οσοι ταϊζουμε και προσεχουμε κατα καποιο τροπο τα αδεσποτα της γειτονιας μας το κανουμε για να βοηθησουμε γατο- και σκυλοψυχουλες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Ο καθενας μας το κανει σοτ μετρο των δυνατοτητων του και ολα τα αλλα ειναι 'κουβεντα να γινεται'
Εμ η Μπιζου δεν θα πηγαινε τα εξαλειψει τα ιχνη του αγνωστου Χ;
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος

λές εεεεε?Σόρρυ ρε παιδιά που το παίρνω βαριά αλλά όταν ασχολείσαι με μια τοσοδά ψυχούλα για να βγάλει την νύχτα (δεν είχε φάει ποτέ από την μαμά τουεγώ το τάισα πρώτη φορα
) εννοείται ότι κάνεις τα πάντα για να είναι καλά τελος καλό όλα καλά θα σας γράφω νεά του από εδώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Πωπω σουπερ μίνι ζουζουνάκι! Ειχες δικιο να σκεφτεσαι οτι ειναι προωρο!
Εμ η Μπιζου δεν θα πηγαινε τα εξαλειψει τα ιχνη του αγνωστου Χ;
Μα έχεις δει πιο μικρό?χωρούσαν 3 τέτοια στο ένα μου χέρι.............
Εμ... λέω. περιμενουμε νεα του. Το γατοψυχόνι θα σε ευχαριστει αιωνια και εμεις για τη σωτηρια του και τα νεα του.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Παντως θα πρεπει να εκανες απιθανες προσπαθειες ταισματος, ζεστασιας κτλ για να μπορεσει το γατακι να βγαλει τη νυχτα, Και παλι Μπραβο!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ειναι και τα αδελφακια ετσι μικρα και ατριχα;
Παντως θα πρεπει να εκανες απιθανες προσπαθειες ταισματος, ζεστασιας κτλ για να μπορεσει το γατακι να βγαλει τη νυχτα, Και παλι Μπραβο!
Tα αδερφάκια του είναι κάπως έτσι απλά είναι πορτοκαλόγατα με άσπρο .Χθές όταν έλειπε η μαμά τους καταφέραμε να τα βάλουμε μέσα σε ένα γατοφόρο και να της τα αφήσουμε στο ίδιο ακριβώς σημείο για να είναι προστατευμένα λιγάκι παραπάνω...

τί κάνει η γατο-οικογένεια;
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool