julia
Διακεκριμένο μέλος
.... Και ότι άλλο θες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alsthom
Νεοφερμένο μέλος
Σας ανέβασα δυο φωτογραφίες απο τη Μίτση μου και τα τέσσερά της γατάκια!
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=4011&c=3
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=4011&catid=member&imageuser=3597
Το κουτί στο οποίο ζούν φαντάζομαι το βλέπετε. Είναι μικρό? Όταν είμαστε στο σπίτι και ειδικά στο δωμάτιο που βλέπει προς τη βεράντα του ...κουτιού δεν βάζω το καπάκι. Το καπάκι το βάζω όταν λείπουμε και την ΄νυχτα. Το καπάκι είναι ένα ξύλινο το οποίο κλείνει όλη σχεδόν την είσοδο και αφήνει μόνο ένα χώρο να μπαινοβγαίνει η Μίτση.... Πως σας φαίνεται? Να φτιάξω άλλο μεγαλύτερο λέτε?
Πάντως η Μίτση όταν μπαίνει μεσα στο σπίτι ψάχνεται...μάλλον δεν της αρέσει εκεί έξω , αλλά δεν κάνει και καμμιά άλλη κίνηση για μεταφορά των παιδιών της.....
Τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα και τα περιμένω με ανυπομονησία!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μία παρατήρηση μονο..

όταν με το καλό ξεπεταχτούν και αρχίσουν να μπουσουλάνε ή και τώρα ίσως να ήταν καλό να κλείσεις την είσοδο... στο επίπεδο του δαπέδου.. (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις) κάτι σαν πάσο.. για τα μικρά να μην μπορούν να βγούν και να σουλατσαρουν, ενώ η μαμά θα το περναει απο πάνω...
moukelis
Επιφανές μέλος

Είναι μια χαρά το κουτάκι,όλα τα έκανες πολύ προσεκτικά,μπράβο!
alsthom
Νεοφερμένο μέλος
Το κουτί είναι εντάξει ετσι? Λέω να πάωνα φτιάξω ένα μεγαλύτερο.
Πάντως η Μίτση μάλλον δεν είναι πολυενθουσιασμένη εκεί...Ολο μπάινει μέσα στο σπίτι και ψαχνει γωνίες...Θα της περάσει λέτε? Δεύτερη μερα είναι εξάλλου....
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

και η μαμά κι τα μωρά είναι για ζούληγμα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γνώμη μου... ειναι ΠΟΛΥ ανοιχτά!!

Θέλει πιο κλειστά, να είνάι φωλιά, ψιλοσκοτεινά, και να κραταέι την ζέστη μέσα....
ναι μπαίνει και να χουχουλιάζει μαζί με τα μωρά....

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σκοπεύαμε το Αμελίνι μας να γεννήσει στο μεταφοράς,μια και είναι κλειστό και κλείνει το βράδυ εύκολα για τους γάτους.Υπολογίζαμε να κάνει λίγα,αλλά τώρα φαίνεται πως θα μας χαρίσει γύρω στα 4.Οπότε πήραμε ένα μεγάλο καλάθι απλύτων,το βάλαμε "ξαπλωτό" και βάλαμε μέσα τα πανάκια της κτλ.Έχει πορτάκι που θα το σφηνώνουμε με γλάστρα το βράδυ,τρυπούλες για να παίρνουν αέρα,και δε βρέχεται,όπως η κούτα.Ήδη έχει μπει μέσα και φαίνεται να της αρέσει.

julia
Διακεκριμένο μέλος

και χωρίς φακελάκι?????
...... Χάλασε η κοινωνία 

moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι καλέ,δε γέννησε ακόμα!Απλά για να μεταφέρουμε τη Μόιρα χρειαζόμαστε το μεταφοράς,και την έχω ικανή να μην έχει γεννήσει μέχρι το επόμενο Σαββατο που θα ταξιδέψουμε...της έδειχνα χτες κάτι πενηντάρικα αλλά δεν της είδα να συγκινείται...μας βγήκε και ακριβή!Αντε με το καλό!!!!!!
και χωρίς φακελάκι?????...... Χάλασε η κοινωνία
![]()

alsthom
Νεοφερμένο μέλος
Μα είναι ανοιχτά για τις ανάγκες της....φωτογράφισης!!Γνώμη μου... ειναι ΠΟΛΥ ανοιχτά!!

Αλλιώς μπαίνει μπροστά του καπάκι που μανταλώνει από πάνω και έχει στην άκρη δεξιά μια σχισμή για να μπαινοβγαίνει η Μίτση.....Δηλαδή φαντάσου το όλο κλειστό από μπροστά και με μια "πορτούλα" στα δεξια. Εξάλλου από πίσω περνάνε και οι σωλήνες θέρμανσης του 2ου ορόφου, οπότε τους έχω τζαμπα ζέστη...
Με απασχολεί μόνο η Μίτση που όταν μπαίνει μέσα στο σπίτι...ψάχνεται από δω κι από κει... Μάλλον δεν αισθάνεται ασφαλής, η μικρούλα μου....
Από την άλλη , όποτε πάω να τη (τους) δω είναι πάντα με τα ματάκια της κλειστά και γουργουρίζει....
Τι να πιστεψω και γω ο αφελής ...γατοπατέρας.....

!-bourboulithra-!
Νεοφερμένο μέλος
δεν γραφω για να σε βοηθησω,σορυ,δεν ξερω καθολου!απλα εινα και η δικια μου η γατουλα εγκυος και εσυ που εχεις ''εμπειρια'' θα ηθελα να μου δωσεις μερικες πληροφοριες οπως π.χ. τι να τρωει(εμεις της δινουμε κονσερβες),αν δεν πρεπει να την σηκωνουμε αγκαλια και να πειραζουμε την κοιλια της και τετοια!αν ξερεις βεβαια!α!και ποσους μηνες κραταει η εγκυμοσυνη!
ευχαριστω εκ των προτερων
elzara
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα γέννησε η γάτα μας. Είναι η πρώτη της γέννα και έκανε 7 γατάκια!!! Οι περισσότεροι μας λένε ότι αποκλείεται να επιβιώσουν όλα και ότι υπάρχει περίπτωση να εξαντληθεί μέχρι θανάτου και η μαμά-γάτα! Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για να βοηθήσουμε την κατάσταση? Από την μια χάρηκα τόσο πολύ βλέποντας τα νεογέννητα γατάκια και από την άλλη στεναχωριέμαι με αυτά που οι διάφοροι μας είπαν. μπορεί κάποιος από σας να με διαφωτίσει?
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γατούλα σας πως σου φαίνεται;Πρέπει να της πάρεις μια τροφή ειδική για γατούλες που θηλάζουν,ή εναλλακτικά μία για μικρά γατάκια,για να παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται.Αν τη βλέπεις ακόμα πεσμένη,ρώτησε τον κτηνίατρό σου για τίποτα βιταμίνες.

elzara
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

elzara
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εσένα να σου ζήσουν,και με ένα καλό σπιτάκι!
aretha
Περιβόητο μέλος
Ίσως θα ήταν σκόπιμο να την "ξαλαφρώσετε" λίγο, ταΐζοντας εκ περιτροπής κάποια από τα γατάκια με μπιμπερό. Καλύτερα όμως να ρωτήσετε τον κτηνίατρο αν είναι ασφαλές να κάνετε κάτι τέτοιο από τώρα ή αν θα πρέπει να περάσει πρώτα λίγος καιρός. Σίγουρα το πρωτόγαλα που παίρνουν τώρα από τη μαμά τους είναι πολύτιμο γι' αυτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool