Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
21-03-14
21:01
Ναι θα την ξαναπαω σε 5 μερες μου ειπε να δει αν περασε. Ποναω που την βλεπω ετσι ουτε πολλη ορεξη εχει να φαει. Επειδη ειχα βαλει το γατακι στο αυτοκινητο να το παω καθε φορα που ακουει αυτοκινητο να πλησιαζει η καημενουλα τρεχει. Ερχεται και τριβεται πανω μου λες και με παρακαλαει να της το φερω πισω. Δυστυχως δεν ειχα καταλαβει οτι δεν το θηλαζε ετσι μια μερα θα ειχε μεινει νηστικο και δεν αντεξε
Βέβαια είναι σπαραχτική η εικόνα της μάνας-γάτας που ψάχνει απεγνωσμένα το μωρό της το οποίο δεν επέζησε τελικά

Όμως μην αυτομαστιγώνεσαι, δεν είναι δικό σου το φταίξιμο

Απλώς είναι φορές στη ζωή, που ούτε το καλύτερο που κάνουμε φαίνεται να είναι αρκετό..

Δέξου το αυτό και συνέχισε να φροντίζεις τη γατούλα.. Πολλά περαστικά της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα.
22-03-14
00:30
ειναι πολυ στεναχωρο το ολο σκηνικο. 
απλα ειναι πανω κατω δεδομενο οτι οι περισσοτερες γατουλες στην πρωτη τους γεννα και ποσω μαλλον οι αδεσποτες δε θα μπορεσουν να προστατεψουν και να φροντισουν σωστα τα μωρα τους, αν ολα πανε καλα με τη γεννα. οποτε και μαστιτιδα να μην ειχε αμφιβαλλω απο αυτα που λες αν θα καταφερνε να ζησει το μικρο... ηταν καταδικασμενο δυστυχως οπως και τοσα αλλα καθε μερα
περαστικα στη γατουλα και καλη στειρωση!

απλα ειναι πανω κατω δεδομενο οτι οι περισσοτερες γατουλες στην πρωτη τους γεννα και ποσω μαλλον οι αδεσποτες δε θα μπορεσουν να προστατεψουν και να φροντισουν σωστα τα μωρα τους, αν ολα πανε καλα με τη γεννα. οποτε και μαστιτιδα να μην ειχε αμφιβαλλω απο αυτα που λες αν θα καταφερνε να ζησει το μικρο... ηταν καταδικασμενο δυστυχως οπως και τοσα αλλα καθε μερα
περαστικα στη γατουλα και καλη στειρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
22-03-14
01:19
Ευχαριστω για τη συμπαραςταση.Δυστυχως ακομα και αν καταλαβαίνω αυτα που λέτε και ξερω πως έχετε δικαιο την βλεπω και στεναχωριέμαι. Κλαιει λιγοτερο, ελπίζω σιγά σιγά να το ξεχασει
Τελευταία επεξεργασία:
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
22-03-14
01:35
Προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι... Θα το ξεπεράσει. Η φύση έχει τους τρόπους της. Υποθέτω επειδή η γατούλα δεν ξέρει ότι το μωρό της δε ζει γι'αυτό το αναζητά μάλλον. Αν π.χ. είχε χαθεί όσο ήταν μαζί της, θα αντιλαμβανόταν καλύτερα τι συμβαίνει... Δυστυχώς, δε μπορεί να καταλάβει ότι της το πήρες για να έχει μια ελπίδα. Την οποία και είχε χάρη σ'εσένα!
Να σκέφτεσαι ότι επειδή τη φροντίζεις θα γίνει καλά. Αν δεν ήσουν εσύ, ποιος ξέρει τι θα απογινόταν...
Να σκέφτεσαι ότι επειδή τη φροντίζεις θα γίνει καλά. Αν δεν ήσουν εσύ, ποιος ξέρει τι θα απογινόταν...
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
22-03-14
18:41
Ευχαριστω Ειρήνη μου. Μακάρι τουλαχιστον να γινει καλα. Θα την παω σε 5 μερες που μου ειπε ξανα να την δει
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
23-03-14
20:33
Κουκλίτσα μου, λυπάμαι πολύ γι' αυτό που συνέβηκε. Δεν φταις εσύ όμως, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.. Η φύση είναι πολύ σκληρή, η γατούλα όμως θα το ξεπεράσει.
kiki21111972
Νεοφερμένο μέλος
Η kiki21111972 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-04-14
22:18
sos
η γατα μου ειναι εγκυος,σημερα τοι πρωι ξεκινησαν τα πρωτα σημαδια της γεννας κατα της 10 ακομα ειχε αιμα στη περιοχη των γενετικων οργανων.απο εκει και περα η κοιλια της σκληρενε χωρις να γεννησει ειναι η πρωτη της γεννα και ειναι περιπου 9 μηνων...Βρισκεται συνεχεια στην μητερα του και δειχνει αδυναμη
Επισης η μητερα του εχει γεννησει προσφατα και τα μικρα της θυλαζουν απο την εγκυο γατα.τωρα ειναι10:20 και εχω χεστει πανω μου
η γατα μου ειναι εγκυος,σημερα τοι πρωι ξεκινησαν τα πρωτα σημαδια της γεννας κατα της 10 ακομα ειχε αιμα στη περιοχη των γενετικων οργανων.απο εκει και περα η κοιλια της σκληρενε χωρις να γεννησει ειναι η πρωτη της γεννα και ειναι περιπου 9 μηνων...Βρισκεται συνεχεια στην μητερα του και δειχνει αδυναμη
Επισης η μητερα του εχει γεννησει προσφατα και τα μικρα της θυλαζουν απο την εγκυο γατα.τωρα ειναι10:20 και εχω χεστει πανω μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum