Πρώτη εγκυμοσύνη, συμβίωση με αρσενικό

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεε!!! Αλλά ρε παιδιά ανησυχώ γιατί η γατούλα μου έκανε μόνο δύο γατάκια. Υπάρχει περίπτωση να έχει κι άλλα πεθαμένα στην κοιλιά της?
θέλω να σας βάλω και μια φωτο με τα μικρά αλλά δεν ξέρω πως.

Αχ! Να σου ζήσουν!! Τι ώρα γέννησε? Αν είναι η πρώτη της γέννα δώστης κάποιες ώρες περιθώριο... ψηλάφησε απαλά τη κοιλίτσα της... τα θηλάζει ή είναι ανήσυχη? Συμβουλέψου και το γιατρό!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως μπορώ να βάλω φωτογραφίες στο μνμ? Να τα δείτε κι εσείς τα μικρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά γέννησε προχθές το βράδυ. Τα θηλάζει κανονικά και τρώει ακατάπαυστα. Επίσης η συμπεριφορά της είναι λίγο περίεργη γιατί την έχω χωρίσει με τον Ορέστη και κάθεται και κοιμάται έξω από την πόρτα του μερικές φορές. ΟΙ ακαθαρσίες της είναι κανονικές όμως γενικώς με κοιτάει στα μάτια και μου νιαουρίζει αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μου πει.

Πως μπορώ να βάλω φωτογραφίες στο μνμ? Να τα δείτε κι εσείς τα μικρά!
Σώστες στον υπολογιστή σου... μόνο πρόσεξε το size να μην είναι μεγάλο και στην απάντησή σου πάτα από κάτω διαχείριση αρχείων - browse - πήγαινε και βρες την και τέλος υποβολή...

Βασικά γέννησε προχθές το βράδυ. Τα θηλάζει κανονικά και τρώει ακατάπαυστα. Επίσης η συμπεριφορά της είναι λίγο περίεργη γιατί την έχω χωρίσει με τον Ορέστη και κάθεται και κοιμάται έξω από την πόρτα του μερικές φορές. ΟΙ ακαθαρσίες της είναι κανονικές όμως γενικώς με κοιτάει στα μάτια και μου νιαουρίζει αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μου πει.
Η συμπεριφορά της καλή μου φαίνεται... τη κοιλίτσα της τη ψηλάφησες απαλά? Το ότι σου νιαουρίζει ίσως δείχνει ένα άγχος για τα μωρά της... απ'την άλλη ίσως να τη πήγαινες μια βόλτα στο γιατρό να τη δει κι εκείνος... ίσως κοιμάται έξω από τη πόρτα του Ορέστη φοβούμενη μήπως πάει στα μωρά της...

Την έπιασα την κοιλιά της αλλά είναι και πρησμένη απο κάτω γιατί έχει γάλα και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι γίνεται. Θα την πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει κι αυτός. Εγώ νομίζω πάντως οτι τα γατάκια μου αγαπιούνται γιατί και ο Ορέστης που είναι μόνος του μέσα στο δωμάτιο κλαίει και συνεχώς μου χαϊδεύεται και απο την άλλη το Ντέφι νομίζω οτι τον ψάχνει, γι' αυτό κοιμάται έξω από την πόρτα του. Όταν γέννησε βέβαι ήταν μαζί και δεν την πείραξε καθόλου. Απλά πήγαινε προς τα μικρά πολύ φοβισμένος τα μύριζε κι έφευγε. Λέτε να τα πειράξει αν τους βάλω μαζί?

αν το δοκιμάσεις να είσαι και εσύ κοντά να δεις αντιδράσεις, κανείς δεν μπορεί να ξέρει γιατί όταν αποχτούν μωρά η συμπεριφορά τους αλλάζει, μπορεί η μανούλα να γίνει υπερπροστατευτική και να κάνει αγριάδες σε όλους.

είχαμε μια γατούλα παλιά που γέννησε μόνο ένα γατάκι, τρομάξαμε και την πήγαμε στον γιατρό αλλά δεν είχε άλλα, μόνο ένα:blink:

παρόλο που ποτέ της δεν συμπαθούσε ιδιέτερα τον αδερφό μου και έμενε μακριά του, γιατί την καταπίεζε με χάδια όταν εκείνη δεν ήθελε... όταν έκανε το μικρό το έπερνε στο στόμα της και του το πήγαινε να της το προσέχει όποτε ήθελε να πάει να φάει

εγώ τρόμαζα βέβαια γιατί το μικράκι δεν είχε καν ανοίξει τα μάτια του και πήγαινε και του το έχωνε στο κρεβάτι όταν αυτός κοιμόταν και φοβόμουν μη γυρίσει να αλλάξει πλευρό και το λιώσει, η γατούλα όμως μόνο έτσι ένιωθε ασφαλής:confused:

οπότε είχαμε τον αδερφό μου να προσέχει το γατάκι και κάποιον να προσέχει τον αδερφό μου μη γυρήσει πλευρό....:/:

συμπέρασμα μπορεί η γατούλα σου να χρειάζεται τον άντρα του σπιτιού για να νιώθει ασφαλής και να πάει να φάει, μπορεί να τον φοβάται και δεν ξέρεις και τις αντιδράσεις του ίδιου, αν θα θέλει και θα μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο ή αν θα πνίξει τα μικρά για να ζευγαρώσει ξανά, θέλει και χρειάζεται προσοχή από εσένα

δώστε μου ρε παιδιά καμιά οδηγία για τις φωτογραφίες!!!

Σώστες στον υπολογιστή σου... μόνο πρόσεξε το size να μην είναι μεγάλο και στην απάντησή σου πάτα από κάτω διαχείριση αρχείων - browse - πήγαινε και βρες την και τέλος υποβολή...[/quote]
Αυτό δεν βοήθησε? :hmm:

Ευχαριστώ πολύ. Απο τη δουλειά βέβαι δεν μπορώ αλλά θα τις στείλω απο το σπίτι.

Παιδιά σας έχω νέα!! Τα γατάκια έχουν μεγαλώσει αρκετά, τρέχουν μέσα στο σπίτι, πανικός!!!!! Βέβαια τα χαρίζω. Είναι δύο ολόιδια φουντωτά πορτοκαλί τιγρέ γατάκια με αμφιβόλου χρώματος μάτια!! Επίσης είμαι 99% σίγουρη οτι είναι αρσενικά. Όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να τα πάρει σε περίπου 15 ημέρες. Θα ήθελα και καμιά συμβουλή που αλλού να βάλω αγγελία!

Να σου ζήσουν και με το καλό και ΚΑΛΑ σπίτια!!!

Βγάλτα φωτο, γράψε το καθένα τι είναι και μην ξεχάσεις μαιλ ή τηλέφωνο!!

ΕΔΩ δές για αγγελίες :)

Θα την στειρώσεις την μανούλα μετά? Γιατί μπορεί να σου ξαναμείνει έγκυος αμέσως και να ζείσεις 2 φορές τον χρόνο τα ίδια!!!;)

ΤΗΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΟΥ!!!

εχω μια πανεμορφη ( και κακομαθημενη ) γατα, την αγαλιπα.η αγαλιπα ηταν μοναχοπαιδι αφου τα υπολοιπα αδερφια της πεθαναν στη γεννα. και οντας το μοναδικο γατακι ειχε ολη την προσοχη μας.πριν 3 μηνες αρχισε να παχαινει παρα πολυ! σαν ειχε καταπιει μπαλα του μπασκετ ηταν το γατι.και ξαφνικα πριν απο δυο μηνες ξυπναω και αντι να εχω μια γατα ειχα 7!!!τα γατακια μεχρι σημερα ηταν μια χαρα.παιχνιδι ολη την ωρα. αλλα η αγαλιπα κατι επαθε.της εστριψε!!εχει αρχισει να επιτιθεται στα γατια!και δεν μιλαμε για δαγκωματα στυλ παιχνιδιου.τα κυνηγαει και τους ορμαει!!τα ξεσκιζει με τα νυχια της.και αυτο εγινε ξαφνικα.ηταν πολυ στοργικη μητερα.τα προσεχε παρα πολυ.αλλα τωρα τρελαθηκε η γατα!εκει που τα φροντιζε συνεχεια τωρα μολις τα βλεπει τρελλαινεται! ρε μηπως τα χα σε η γατα μου??υπαρχει καποιος που να εχει και αυτος γατα με σχιζοφρενεια,αν ναι παρακαλω να μοιραστει τα φωτα του
peace

Χωρισε αμεσως τα γατακια απο τη μαμα και κοιταξε να τα δωσεις σε καλα σπιτια βαζοντας αγγελιες αφισσες κλπ. Η συγκεκριμενη γατα δεν εχει καλη σχεση με τα γατακια της και καλο θα ηταν να τη στειρωσεις, γιατι αν ξαναγεννησει μπορει και να τα φαει η ιδια.
Ολες οι γατες δεν ειναι ντεφακτο καλες μαμαδες ξερεις, και εαν καλουσουν να γεννας κι εσυ καθε 9 μηνες στο τελος σιγουρα θα σου ρχονταν να πεταξεις κανενα μωρο απο το μπαλκονι πιστεψε με.

το εχω ηδη κανει.αυτη ηταν και η πρωτη της γεννα οποτε δεν εχουν προηγηθει αλλες για να σιχαθηκε να γεννοβολαει!επισης μεχρις τωρα ηταν πολυ καλη μανα.μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση η αφοσιωση της και οσοι φιλοι την εβλεπαν ελεγαν το ιδιο.και ξαφνικα μια μερα αρχισε να τα κυνηγαει!και με λυσσα!ενω πριν τα φροντιζε παρα πολυ

παει τα χασε η γατα:blink:

Δεν τα εχασε απλα ειχε πολες γεννες κα της εγιναν τα νευρα κι ο οργανισμος κροσσια. Ειναι πολύ συνηθισμενο οταν οι γατες γεννουν συχνα να αναγκαζονται νατρωνε η να θαβουν τα γατακια τους ξερεις ( δεν εχουν κι αντισυλληψη). Στην ουσια θελουν δε θελουν αν τις μπαγλαρωσει κανενας αρσενικος η καμμια ομαδα ειναι υποχρεωμενες να γεννανε για σκεψου το λιγο δεν θελει και πολυ για να σου στριψει και ανθρωπος να εισαι.

Λογω συχνων ταισματων εχει αλλαξει ο οργανισμος της γατας και μπορει να γεννα μεχρι και 3 φορες τον χρονο αυτο δεν ειναι φυσιολογικο πλεον γιατι ως αγριο ζωο παλιοτερα μονο οσες αγριογατες εβρισκαν να φανε ειχαν την κραση να μπορυν και να γεννησουν οι αλλες εψαχναν φαι. Αυτο ηταν μια φυσικη μεθοδς αντισυλληψης και ελενχου του πλυθησμου, τωρα ταιζοντας τις συχνα τους εχουμε αλλαξει τα φωτα εμεις τι να κανουν κι αυτα τα χριστιανα?

παμε παλι...
αυτη ηταν η πρωτη της γεννα.δεν εχει γεννοβολησει καμια 10αρια για να πεις οτι σιχαθηκε τα γεννητουρια

Τοτε ειναι απο τη φυση της ετσι φαινετα

Η προηγούμενη γάτα μου (καλά να ναι εκεί που είναι - που δεν ξέρω που είναι, ημιαδέσποτη ήταν) κυνήγαγε τα γατιά της όταν ήθελε να ξαναγεννήσει. Τα έδιωχνε από τη φωλιά της.
Οπότε έτρεχα εγώ να βρώ σπίτια. Μήπως πριν προλάβεις να την στειρώσεις πρόλαβε και στην έκανε; (έχω ακούσει ότι η στείρωση δεν επιρεάζει πάντα την εγκυμωσύνη)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back