eirinoula1
Νεοφερμένο μέλος
Προχθές το βράδυ μας έφεραν και εμάς ένα γατάκι 2 μηνών, αρσενικό!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι πανέμορφο και γλυκούλι! Έφαγε από την πρώτη κιόλας μέρα και βγήκε από την κρυψώνα του γρήγορα! Έκανε κακά μέσα στην αμμο του και πουθενά αλλού, αλλά κλαψουρίζει πολύ συχνά σαν να θρηνεί βρε παιδί μου και ειδικά τη νύχτα ή όταν φέυγουμε από το δωμάτιο...
Είναι φυσιολογικό;Τί προσπαθεί να μας πει;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...σύντομα θα βάλω και φωτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Θέλει παρέα επειδή του λέιπει η μαμά και τα αδερφάκια του.Να ασχολείσαι λίγο περισσότερο μαζί του και θα συνηθίσει.Βάλε και ένα μάλλλινο ή πλεκτό μέσα στο καλαθάκι του,τους θυμίζει τη μαμά τους και το καταευχαριστιούνται.Όνομα βρήκατε;Περιμένουμε φωτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinoula1
Νεοφερμένο μέλος
Το σπίτι είναι υπερυψωμένο ισόγειο με μεγάλα και ωραία παράθυρα! Τι κάνουμε για να μη μας φύγει, αλλά να χαίρεται κι αυτό τις νεραντζιές και τους ήλιους;;
Κάθε συμβουλή δεκτή καθώς είμαι τελείως αρχάρια
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το μικρο σου θα συνηθισει με τον καιρο.Μην το κακομαθεις τωρα που ειναι μικρο και χαριτωμενο γιατι μετα δεν θα μαζευεται με τιποτα.Αυτα και καλη τυχη και στους δυο σας..τωρα εισαι και γατογονιος..μεγαλη ευθυνη,αλλα θα παρεις και πολλες χαρες,γελιο και αγαπη..

moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το μικρό σου το γατάκι. Αν θέλεις να κρατήσεις το γατάκι σου μόνιμα κοντά σου δεδομένου οτι είναι και άντρας και να χαίραστε και οι δύο το ωραίο σας σπίτι και τις νεραντζούλες σου, μόλις μεγαλώσει λίγο πήγαινε τον για στείρωση, Δεν ξέρω κανένα αρσενικό γατί που να έχει επιβιώσει και παράλληλα να είναι και μπερμπάντης. Θα ησυχάσει το κεφαλάκι σου...Χμ,αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μια από αυτές τις σίτες που ανοιγοκλείνουν στα παράθυρα.Είναι από ελαφρύ μεταλλικό σύρμα,που δε σκίζεται,κι όταν ο γατούλης είναι κλεισμένος σε άλλο δωμάτιο,μπορείτε να τις ανοίγετε.Έτσι και το σπίτι θα αερίζεται,και φως θα έχετε,και το άρωμα των νερατζιών δε θα στερηθείτε!
eirinoula1
Νεοφερμένο μέλος
φταίει που είναι αρσενικό;; το λυπάμαι το κακόμοιρο, συνέχεια ουρλιάζει... ομολογώ ότι έχω λίγο πανικοβληθεί...
moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Θα συνηθίσει. Αστο να λουφάξει κάπου και θα ησυχάσει, αν φάει και παει στην αμμο του σιγα σιγα θα συνηθισει. Μην πανικοβαλλεσαι φοβαται..Μιλα του απαλά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinoula1
Νεοφερμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Είναι αρκετά μικρούλης και θέλει αγάπη και προσοχή.Αν τον πάρεις αγκαλία και τον χαιδέψεις θα ηρεμήσει.Να ρωτήσω όμως αν τον έχει δεί κάποιος κτηνίατρος?Γεια σας!
Προχθές το βράδυ μας έφεραν και εμάς ένα γατάκι 2 μηνών, αρσενικό!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι πανέμορφο και γλυκούλι! Έφαγε από την πρώτη κιόλας μέρα και βγήκε από την κρυψώνα του γρήγορα! Έκανε κακά μέσα στην αμμο του και πουθενά αλλού, αλλά κλαψουρίζει πολύ συχνά σαν να θρηνεί βρε παιδί μου και ειδικά τη νύχτα ή όταν φέυγουμε από το δωμάτιο...
Είναι φυσιολογικό;Τί προσπαθεί να μας πει;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...σύντομα θα βάλω και φωτό
eirinoula1
Νεοφερμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
δεν τον έχουμε πάει ακόμα. θα έρθει ένας στο σπίτι από βδομάδα, μας τον σύστησε μία άλλη γατομάνα...παιδιά ευχαριστώ πολύ ελπίζω να συνηθίσει, γιατί όταν ηρεμεί είναι τέλειοςςςς!!!
Υπάρχουν κτηνίατροι που έρχονται στο σπίτι?Εγώ χρειάστηκα αλλά δεν βρήκα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool