Πρώτη φορά γατάκι

depy1978

Νεοφερμένο μέλος

Η depy1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
καλησπερα μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα και βρηκα πως βαζεις νεο θεμα:up:
καταρχην ειμαι καινουρια στην παρεα.. το σαββατο βρηκα ενα μικρο γατακι...
πιστευω οτι ειναι κοριτσακι. η αληθεια ειναι οτι με φοβισε λιγο στην αρχη δεν ετρωγε μονο κοιμοταν. σημερα μετα απο μια εβδομαδα την ειδα να παιζει και να κανει αταξιες!!!:lol: το προβλημα μου μονο ειναι οτι δεν λεει με καμια δυναμη να χρησιμοποιησει την αμμο.. παρ'ολα αυτα εχω την ελπιδα οτι θα τα καταφερω!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ABCD0011.jpg
    ABCD0011.jpg
    160,9 KB · Εμφανίσεις: 72
Καλως ηρθες!
Να τη βαζεις εκει μετα το φαγητο και να κουνας τα ποδαρακια της να σκαψει την αμμο, η Καραμελα επιασε το νοημα ετσι και δε λερωσε ουτε μια φορα αλλου, παντως θελει υπομονη και θα μαθει!
Κατα τ αλλα πως ειναι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει!
Η ιδέα να της δείξεις πώς να σκάβει είναι πολύ καλή. Για παν ενδεχόμενο, ρίξε μια ματιά κι εδώ (καθώς και στις υπόλοιπες σελίδες του άρθρου), περισσότερο για να δεις τι θα κάνεις για να μην της γίνει συνήθεια. Καλή τύχη.:)

μια χαρουλα ειναι, λιγο αδυνατουλι βεβαια αλλα τις τελευταιες 2 μερες τρωει κροκετες για μικρα γατακια που της πηρα, της εβαλα και γαλα αλλα δεν το αγγιξε καν...
ειναι μια τρελα!! αλλα εχω μια απορια... οταν κοιμαμαι ανεβαινει στο κρεβατι και χωνεται στα μαλλια μου!!:hmm: τι περιμενει να βρει αραγε?????:D

Συνημμένα

• ABCD0010.jpg
    ABCD0010.jpg
    208,3 KB · Εμφανίσεις: 64
Ψάχνει την ζεστασιά της μαμάς.. να ακούσει και να νοιώσει χτύπους της καρδιάς, να βυζάξει. Μάλλον θα το δείς να ζυμώνει, ίσως και να θηλάζει κάποια κουβερτούλα ή μάλλινο....:D

μια χαρουλα ειναι, λιγο αδυνατουλι βεβαια αλλα τις τελευταιες 2 μερες τρωει κροκετες για μικρα γατακια που της πηρα, της εβαλα και γαλα αλλα δεν το αγγιξε καν...
ειναι μια τρελα!! αλλα εχω μια απορια... οταν κοιμαμαι ανεβαινει στο κρεβατι και χωνεται στα μαλλια μου!!:hmm: τι περιμενει να βρει αραγε?????:D
Να σου ζήσει,μια γλύκα είναι!:happy: Μην της δίνεις όμως γάλα,οι γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη;)Αν θέλεις οπωσδήποτε να της δώσεις γαλατάκι,δοκίμασε αυτό:
https://www.whiskas.gr/products_adult_milk.html

Αν και νομίζω πως είναι για ενήλικες γατούλες.:hmm:Ρώτησε την κτηνίατρό της:)

O κτηνιατρος μου ειχε δωσει γαλα σε σκονη ειδικο για κουταβια και γατακια, αναλογο με αυτο που πινουν τα μωρα(η γεροντικη ανοια με χτυπησε απο νωρις και δε θυμαμαι την ονομασια του) επισης μυριζε τοσο ωραια που πολυ ηθελα να δοκιμασω:D Ισως σου δωσει κατι αναλογο.
παντως ειναι πολυ φατσουλινι!!!!

Να σου ζήσει η μικρούλα!!Ρώτα και τον κτηνίατρο τι είναι καλύτερο να φάει..Και αν δεν έχεις πάει ακόμη πιστεύω ότι είναι καλό να πάτε μια βόλτα, να δει και την κλινική της εικόνα..Για τα μαλλιά και εγω πιστεύω ότι ψάχνει ζεστασιά και μανούλα!!:)Πάντως πρόσεχε με το γάλα μην της φέρει δυσανεξίες και αρχίσει τίποτε εμετούς και διάρροιες..

καλησπερα!!! τελικα δεν ξερω τι μου γινεται!!:( νομιζω οτι ειναι κοριτσακι αλλα σημερα εκανα μια "ερευνα" και νομιζω πως τελικα ειναι αγορακι....... οχι τιποτα αλλο πρεπει να βρω και ονομα!!!:D

ο γιατρος δεν σας ειπε τι ειναι?:hmm: οτι κι αν ειναι ειναι πανεμορφο να το χαιρεσαι!:)

δεν (τον την) εχω παει ακομα... μαλλον δευτερα.. οποτε θα μαθω με σιγουρια!:)

δεν (τον την) εχω παει ακομα... μαλλον δευτερα.. οποτε θα μαθω με σιγουρια!:)
Ορίστε,δες αυτό;):) Αν είναι μεγάλη η απόσταση ανάμεσα στι 2 τρύπες:redface: είναι αρσενικό. Αν ειναι κοντά είναι θυληκό

Να σου ζήσει το γατούλη.
Δοκίμασες να το περιορίσεις τις πρώτες μέρες σε ένα μονο δωμάτιο με την άμμο του/της;;
Εγώ τον είχα βάλει αρχικά στο μπάνιο περιορισμένο μόνο με την άμμο του. Μιας και δεν είχε τίποτε άλλο για να κάνει τις ακαθαρσίες του πήγε στιν άμμο:up::up:...
Που κάνει δλδ τώρα τις ακαθαρσίες του; Σε πετσέτες;;; η στο πάτωμα.... εμένα έψαχνε κάτι μαλακό... μου άφησε κάτι τσισάκια σε κάτι πετσέτες που του έβαλα την πρώτη μέρα. Μώλις του τις απομάκρυνα πήγε κατευθείαν στην άμμο... Για δοκίμασε κάτι τέτοιο ίσως βοηθήσει...
Το άλλο που διάβασα είναι να του βάλεις τις ακαθαρσίες πάνω στην άμμο του για να καταλάβειότι εκέι πρέπει να τις κάνει;)

Καλς τα δεχτηκες!Κουκλακι ειναι και μπραβο σου που το κρατησες

Χριστίνα,επειδή δεν μου ανοίγει η σελίδα που έβαλες και δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο....sorry αν βάζουμε το ίδιο.

το αριστερό είναι αρσενικό και το δεξί θηλυκό
:)

Να σου ζήσει το γατούλη.
Δοκίμασες να το περιορίσεις τις πρώτες μέρες σε ένα μονο δωμάτιο με την άμμο του/της;;
Εγώ τον είχα βάλει αρχικά στο μπάνιο περιορισμένο μόνο με την άμμο του. Μιας και δεν είχε τίποτε άλλο για να κάνει τις ακαθαρσίες του πήγε στιν άμμο:up::up:...
Που κάνει δλδ τώρα τις ακαθαρσίες του; Σε πετσέτες;;; η στο πάτωμα.... εμένα έψαχνε κάτι μαλακό... μου άφησε κάτι τσισάκια σε κάτι πετσέτες που του έβαλα την πρώτη μέρα. Μώλις του τις απομάκρυνα πήγε κατευθείαν στην άμμο... Για δοκίμασε κάτι τέτοιο ίσως βοηθήσει...
Το άλλο που διάβασα είναι να του βάλεις τις ακαθαρσίες πάνω στην άμμο του για να καταλάβειότι εκέι πρέπει να τις κάνει;)
τον εβαλα στο μπανιο με την αμμο αλλα ουρλιαζε και πηδουσε στην πορτα:|
νομιζω οτι τωρα που εχει αρχησει να ζωηρευει δυσκολα θα τον κλεισω καπου χωρις να φωναζει....:/: δεν τα κανει τις ακαθαρσιες της σε ρουχα η τετοια αλλα κατω απ το κρεβατι μου!! ειναι λιγο ταλαιπωρια να τραβαω μες στα μεσανυχτα κρεβατι....

Ορίστε,δες αυτό;):) Αν είναι μεγάλη η απόσταση ανάμεσα στι 2 τρύπες:redface: είναι αρσενικό. Αν ειναι κοντά είναι θυληκό

σε ευχαριστω!! με αυτα που ειδα τελικα αποφασισα!!!! ειναι αγοραρος!!!:up:
τωρα πρεπει να αλλαξω ονομα...:( δεν μπορω να τον λεω ¨μπεμπα" ουτε "κοπελα μου" :blink:

σε ευχαριστω!! με αυτα που ειδα τελικα αποφασισα!!!! ειναι αγοραρος!!!:up:
τωρα πρεπει να αλλαξω ονομα...:( δεν μπορω να τον λεω ¨μπεμπα" ουτε "κοπελα μου" :blink:

Χμμμμ ο προηγουμενος γατος που ειχα νομιζαμε ειναι γατα, ειχε μα8ει να το φωναζω "ελα κοπελα μου" οποτε και μετα την αλλαγη ονοματος εκεινος συνεχιζε να ακουει μονο στο κοπελα:lol:
αλλα μπορεις να τον φωναζεις κουκλε μου, παλικαρι μου κλπ κλπ :)

προσπαθησε να του δωσεις γαλα με μπιμπερο αν ειναι πολυ μωρο αλλιως δοκιμασε τις τροφες για μωρα αλλα αυτες που εινα σε μορφη πατε για να μπορει να τα φαει πιο ευκολα.η ξηρα μπορει να το δυσκολευει ειδικα αν ειναι αδυναμο.βαζε το στην αμμο μετα το φαι και δειξε του πως να σκαβει. αν στα κανει απ εξω,παρτα κ βαλτα μεσα στην αμμο για να πιασει το νοημα.οσο για τα μαλλια μην ανυσηχεις.ψαχνει ζεστη κ ενα ασφαλες μερος για να κοιμηθει.....καλο ομως ειναι να πατε στον γιατρο για περισσοτερς λεπτομερειες.να σου ζησει.

προσπαθησε να του δωσεις γαλα με μπιμπερο αν ειναι πολυ μωρο αλλιως δοκιμασε τις τροφες για μωρα αλλα αυτες που εινα σε μορφη πατε για να μπορει να τα φαει πιο ευκολα.η ξηρα μπορει να το δυσκολευει ειδικα αν ειναι αδυναμο.βαζε το στην αμμο μετα το φαι και δειξε του πως να σκαβει. αν στα κανει απ εξω,παρτα κ βαλτα μεσα στην αμμο για να πιασει το νοημα.οσο για τα μαλλια μην ανυσηχεις.ψαχνει ζεστη κ ενα ασφαλες μερος για να κοιμηθει.....καλο ομως ειναι να πατε στον γιατρο για περισσοτερς λεπτομερειες.να σου ζησει.

την ξηρα τροφη την τσακιζει στην κυριολεξια!! δεν τον προλαβαινω...:lol: και τωρα οσο για την αμμο τον πιανει "αλλεργια" οταν τον βαζω μεσα!! δεν καθεται στιγμη..:( εχει σκαλισει ολο το σπιτι αλλα εκει δεν παιρναει ουτε απο διπλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back