Πρώτη φορά γατάκι

Την επομενη φορα που θα τα κανει εκτος,βαλε της ακαθαρσιες του μεσα στην αμμο και βαλε τον μεσα,να μυρισει οτι εκει πρεπει να πηγαινει.Καθαρισε το σημειο κατω απο το κρεβατι σου με ξυδι,ή Topine,οχι με χλωρινη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την επομενη φορα που θα τα κανει εκτος,βαλε της ακαθαρσιες του μεσα στην αμμο και βαλε τον μεσα,να μυρισει οτι εκει πρεπει να πηγαινει.Καθαρισε το σημειο κατω απο το κρεβατι σου με ξυδι,ή Topine,οχι με χλωρινη.
αυτο θα κανω... αντε να δουμε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως φταιει η αμμος? εχει μυρωδια? μερικα γατακια εχουν κολληματα με ορισμενες αμμους...

μηπως φταιει η αμμος? εχει μυρωδια? μερικα γατακια εχουν κολληματα με ορισμενες αμμους...[/QUO

το σκεφτικα και αυτο.. αλλα ουτως η αλλως δεν εχει παει σε αλλη αμμο...
στο δρομο ηταν.

δεν εχει σημασια, το χωμα που τα εκανε εξω δεν ειχε μυρωδια..:) μπορει αυτο να το ενοχλει..πχ εχει που τους ενοχλει το πορτοκαλι...

δεν εχει σημασια, το χωμα που τα εκανε εξω δεν ειχε μυρωδια..:) μπορει αυτο να το ενοχλει..πχ εχει που τους ενοχλει το πορτοκαλι...

ισως τοτε να πρεπει να παρω καποια αλλη μαρκα μπας και κανουμε δουλεια.:/:

ναι , παρε μια μικρη συσκευασια με απλη αμμο για αρχη μεχρι να συνηθισει:)

να χαίρεσαι τον υπέροχο γατάκο σου, και πολλά συγχαρητήρια που αποφάσισες να τον κρατήσεις... δε μπορώ να δώσω συμβουλές γιατί κι εγώ με γάτες είμαι 1 μήνα και 5 ημέρες αλλά πιστεύω ότι θα τα βρείτε μια χαρά!!! καλή δύναμη στις προσπάθειές σου...:up::up:

να χαίρεσαι τον υπέροχο γατάκο σου, και πολλά συγχαρητήρια που αποφάσισες να τον κρατήσεις... δε μπορώ να δώσω συμβουλές γιατί κι εγώ με γάτες είμαι 1 μήνα και 5 ημέρες αλλά πιστεύω ότι θα τα βρείτε μια χαρά!!! καλή δύναμη στις προσπάθειές σου...:up::up:

καλησπερα! και συ καλη δυναμη!! σε ευχαριστω πολυ...:)
πιστευω οτι θα τα παμε καλα!!! ηδη ειναι κολλημενος πανω μου!! και χαιρομαι πολυ που τον βλεπω να παιζει σαν τρελο γυρω γυρω:up::up::up:

τελικα πρεπει να πετυχε!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
μολις τωρα για πρωτη φορα πηγε στην αμμο!!!! επιτελους!!!!:up::up::up::up:

Μπραβο,πολυ χαιρομαι!

Μπραβο,πολυ χαιρομαι!

βεβαια εχω την εντυπωση οτι το βλεπει παιχνιδι αλλα απ το καθολου

Σιγα σιγα θα συνηθισει και θα μαθει.

Γεια σας και απο εμας....συγχαριτηρια για τον αγορινο σου! μην ανησυχεις για το οτι θεωρει παιχνιδι την αμμο, σε αυτη την ηλικια τα βλεπουν ολα για παιχνιδι....επισης καλο θα ηταν να κανει εναν ελεγχο απο κτηνιατρο...μπορει να εχει οτιδηποτε...και κοιταξε και για ψηλλους, το δικο μου ειχε καμια 10ρια επανω του...:/:

σε ευχαριστω!! με αυτα που ειδα τελικα αποφασισα!!!! ειναι αγοραρος!!!:up:
τωρα πρεπει να αλλαξω ονομα...:( δεν μπορω να τον λεω ¨μπεμπα" ουτε "κοπελα μου" :blink:
Παρακαλώ:) Να σου ζήσει ο γατούλης:D
τελικα πρεπει να πετυχε!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
μολις τωρα για πρωτη φορα πηγε στην αμμο!!!! επιτελους!!!!:up::up::up::up:
Μπράβο του!:)

Μπράβο,να τον χαίρεσαι..Καλά γουργουριτά και αγκαλίτσες και μουσουδόφιλα από δω και πέρα.:):):)

Εμενα η γατουλα μου Τερεζα-μηνων 2 περιπου- εμαθε νωρις να πηγαινει στο δοχειο της με το χωμα..και μαλιστα σκαβει επιμονα μεχρι να πετυχει το σωστο γιαυτην βαθος..
μονο που μου κανει εντυπωση πως τα ουρα της δεν εχω δει να τα θαβει..αναρωτιεμαι αν γινεται συνηθως αυτο!
Επισης μια φορα μου εβρεξε το σεντονι - τις πρωτες μερες- και προσφατως το χαλι του μπανιου..περιττωματα ομως δεν μου εχει αφησει πουθενα και οταν νιωσει την αναγκη διαμαρτυρεται και μου φευγει για να παει στο δοχειο της

Εν γενει διαβαζω οτι εχει γραφτει εδω σχετικα για τις γατες ,το εφαρμοζω και προτιμω να ρωταω μονο στην εσχατη αναγκη..τωρα θα ψαξω να βρω εναν καλο κτηνιατρο για εμβολια και μελλοντικη στειρωση...

Εμενα η γατουλα μου Τερεζα-μηνων 2 περιπου- εμαθε νωρις να πηγαινει στο δοχειο της με το χωμα..και μαλιστα σκαβει επιμονα μεχρι να πετυχει το σωστο γιαυτην βαθος..
μονο που μου κανει εντυπωση πως τα ουρα της δεν εχω δει να τα θαβει..αναρωτιεμαι αν γινεται συνηθως αυτο!
Επισης μια φορα μου εβρεξε το σεντονι - τις πρωτες μερες- και προσφατως το χαλι του μπανιου..περιττωματα ομως δεν μου εχει αφησει πουθενα και οταν νιωσει την αναγκη διαμαρτυρεται και μου φευγει για να παει στο δοχειο της

Εν γενει διαβαζω οτι εχει γραφτει εδω σχετικα για τις γατες ,το εφαρμοζω και προτιμω να ρωταω μονο στην εσχατη αναγκη..τωρα θα ψαξω να βρω εναν καλο κτηνιατρο για εμβολια και μελλοντικη στειρωση...

και εμενα μου το εχει κανει αυτο η δικια μου...και αρκετες φορες κιολας...παντως μετα την στειρωση το σταματησε εντελως....:):)

και εμενα μου το εχει κανει αυτο η δικια μου...και αρκετες φορες κιολας...παντως μετα την στειρωση το σταματησε εντελως....:):)

δεν το ηξερα κατι τετοιο..νομιζα μονο οτι στους γατους συμβαινει!

δεν το ηξερα κατι τετοιο..νομιζα μονο οτι στους γατους συμβαινει!

οντως...και εγω ετσι νομιζα..αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι το κανουν και τα θηλυκα...πιο σπανια αλλα το κανουν...:):):)

ντεπυ μου,σορυ για το οφ.....παρεπιπτοντως,να χαιρεσαι το γατσουλινι σου....:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back