Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως...και εγω ετσι νομιζα..αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι το κανουν και τα θηλυκα...πιο σπανια αλλα το κανουν...
![]()
τωρα που βρηκα στον ιστο το
Cat Ownerʼs Home Veterinary Handbook (2008,655 σελ)
θα λαμψει η πασα αληθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ω ναι,μαρκαρουν και τα θηλυκα,και με κοπρανα και με ουρα...Ποσο ειναι η γατουλα σου;
2 μηνων την κοβω..με βαση το βαρος και τις συνηθειες της..λογικα ειναι πολυ μικρη για να μαρκαρει το χωρο
moukelis
Επιφανές μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Η πρώτη συμβίωση είχε σύντομη διάρκεια, 6 μήνες περίπου.
Έχω προμηθευθεί ήδη τα απαραίτητα...
Χαίρομαι που υπάρχει αυτό το forum, τρομερός όγκος πληροφοριών. Θα το ξεκοκαλίσω κανονικά!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Μετά από 22 χρόνια, αποκτώ ξανά έναν 4μηνο γάτο
Η πρώτη συμβίωση είχε σύντομη διάρκεια, 6 μήνες περίπου.
Έχω προμηθευθεί ήδη τα απαραίτητα...
Χαίρομαι που υπάρχει αυτό το forum, τρομερός όγκος πληροφοριών. Θα το ξεκοκαλίσω κανονικά!!!
καλωσορισες!!!να το χαιρεσαι το γατακι σου!!ανοιξε του ενα θεματακι να τον γνωρισουμε καλυτερα!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα του ανοίξω όταν το πάρω...για να τον ονομάσω κιόλας και να τον εκθέσω με φωτογραφίες

Το μόνο που δεν του έχω πάρει είναι φαγητό. Αυτό αύριο. Μέχρι τώρα τρώει ξηρά τροφή και που και που καμμιά gourmet.
Ίδωμεν.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ.
Θα του ανοίξω όταν το πάρω...για να τον ονομάσω κιόλας και να τον εκθέσω με φωτογραφίες
Το μόνο που δεν του έχω πάρει είναι φαγητό. Αυτό αύριο. Μέχρι τώρα τρώει ξηρά τροφή και που και που καμμιά gourmet.
Ίδωμεν.
για τροφες θα δεις πολλες πληροφοριες στα reviews. με το καλο να το δεκτεις!! περιμενουμε το θεματακι του!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν τον έχω ονομάσει ακόμα. Του φωνάζω "γατούλη" και ακούει.
Είχαμε θέμα στη μεταφορά από την Φιλαδέλφεια στους Αμπελόκηπους με το αυτοκίνητο μεν, αλλα έκανα 1 ώρα και 20 λεπτά με τον παλιόκαιρο. Στο 5λεπτο πάνω η γατοφόρος (του είχα βάλει κουβερτούλα), έγινε χάλια....ξέρετε από τι...

και δεν σταμάτησε εκεί!!!! χαχαχαχαχαχαχαΑλλά τώρα, έχει ηρεμήσει, τον καθάρισα, τον τάισα...προσαρμόζεται. Σε 2-3 μέρες θα τον πάω και στον γιατρό.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
να τον χαιρεσαι τον γατουλη σου!! και Γατουλης να μεινει το ονομα του εμενα μ αρεσει!!!Από σήμερα έχω παρέα
Δεν τον έχω ονομάσει ακόμα. Του φωνάζω "γατούλη" και ακούει.
Είχαμε θέμα στη μεταφορά από την Φιλαδέλφεια στους Αμπελόκηπους με το αυτοκίνητο μεν, αλλα έκανα 1 ώρα και 20 λεπτά με τον παλιόκαιρο. Στο 5λεπτο πάνω η γατοφόρος (του είχα βάλει κουβερτούλα), έγινε χάλια....ξέρετε από τι...και δεν σταμάτησε εκεί!!!! χαχαχαχαχαχαχα
Αλλά τώρα, έχει ηρεμήσει, τον καθάρισα, τον τάισα...προσαρμόζεται. Σε 2-3 μέρες θα τον πάω και στον γιατρό.

περιμενουμε φωτο!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
τωρα που βρηκα στον ιστο το
Cat Ownerʼs Home Veterinary Handbook (2008,655 σελ)
θα λαμψει η πασα αληθεια
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταπληκτικο αυτο εχει τα παντα σχεδον μεσα αν αντεχεις τις σκληρες φωτο.Αμεσως καταλαβαινεις καποια πραγματα απο ασθενειες
να εχεις ομως και ενα ψηφιακο λεξικο -ιατρικών ορων κυριως ..demow95 λχ-απο κοντα!
freiderikos
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γεια σας,ειμαι νεα εδω κ συγγνωμη θετω το ερωτημα μ εδω,δεν ξερω που ομως να γραψω..λοιπον εγω αγαπαω πολυ τις γατες,ταιζω τις αδεσποτες,τις φροντιζω κ τετοια...ωστοσο ποναω υπερβολικα οταν παθαινουν κατι...ειδικα τελευταια καποια γατακια πεθαναν κ βυθιστηκα σε τεραστια θλιψη...αυτος ειναι κ ο λογος για τον οποιο δεν ειχα ποτε δικη μ γατα...σκεφτομαι ομως να παρω μια γατουλα αλλα θελω εσεις που ξερετε τι ειναι καλυτερα για πρωτη φορα αγορι η κοριτσι??κ σας παρακαλω επιχειρηματολογειστε μ λιγο υπερ του να παρω γατα σε σχεση με τον φοβο μ οτι θα αρρωσταινει κ θα ποναει...
και εγώ,ακριβώς τα ίδια παθαίνω που βλέπω τα γατάκια να υποφέρουν και να πεθαίνουν....αλλά για αυτό ακριβως το λόγο,και αφού το θες πραγματικά μπορείς να πάρεις ΄΄ενα γατάκι........σκέψου ότι θα σώσεις ένα αδεσποτάκι απο αυτά που δεν μπορείς να βλέπεις....και εγώ,τρελαίνομαι στην σκέψη ότι τα δικά μου θα πάθουν κάτι........όλα ομως μέσα στη ζωή ειναι.......δεν μπορούμε να μην ζούμε ή να μην προσφέρουμε αγάπη και θαλπωρή στα ζωακια,απο το φόβο μην μας πάθουν κάτι....δεν γίνεται...
για το φύλο,νομιζω ότι δεν παίζει κανένα απολυτως ρόλο.........αν θες,μπορείς να κοιτάξεις στις αγγελίες...στα χαρίζονται........ξέρεις πόσα γατάκια ψάχνουν απεγνωσμένα για σπιτάκι και αγάπη???αρκεί να είσαι σίγουρη ότι το θέλεις πραγματικα.....

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγώ,ακριβώς τα ίδια παθαίνω που βλέπω τα γατάκια να υποφέρουν και να πεθαίνουν....αλλά για αυτό ακριβως το λόγο,και αφού το θες πραγματικά μπορείς να πάρεις ΄΄ενα γατάκι........σκέψου ότι θα σώσεις ένα αδεσποτάκι απο αυτά που δεν μπορείς να βλέπεις....και εγώ,τρελαίνομαι στην σκέψη ότι τα δικά μου θα πάθουν κάτι........όλα ομως μέσα στη ζωή ειναι.......δεν μπορούμε να μην ζούμε ή να μην προσφέρουμε αγάπη και θαλπωρή στα ζωακια,απο το φόβο μην μας πάθουν κάτι....δεν γίνεται...
για το φύλο,νομιζω ότι δεν παίζει κανένα απολυτως ρόλο.........αν θες,μπορείς να κοιτάξεις στις αγγελίες...στα χαρίζονται........ξέρεις πόσα γατάκια ψάχνουν απεγνωσμένα για σπιτάκι και αγάπη???αρκεί να είσαι σίγουρη ότι το θέλεις πραγματικα.....![]()
+1 δισεκατομμύριο!!!!
Προχθές στο pet-shop πήγα να πάρω την άμμο. Μπαίνει ένα ζευγάρι πολύ νέα παιδιά (γύρω στα 25) και λένε ότι ήθελαν γατάκι. Ο pet-shop-ας τους απέτρεψε διακριτικά από το να πάνε να αγοράσουν από pet-shop και τους πρότεινε να δούνε στα "χαρίζονται" ή να πάρουν από κάποιο γνωστό ή από κάποιο κτηνιατρείο. Κάπως έτσι κάντο κι εσύ.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool